Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » This is my World. (Justin Bieber,Jonas Brothers & Big time rush.) [AFGELOPEN!!] » I miss my Brother. ):

This is my World. (Justin Bieber,Jonas Brothers & Big time rush.) [AFGELOPEN!!]

24 aug 2010 - 11:29

739

0

288



I miss my Brother. ):

POV Lysse:

Ik open langzaam mijn ogen en kijk recht in het gezicht van Joe. Zijn ogen staan verdrietig. ''Hee.'' zegt Joe, ik kijk hem aan en glimlacht zwakjes. ''Heb je ergens pijn?'' vraagt Kevin. ik schudt mijn hoofd. ''Nee.'' ''oke mooi.'' Ik kijk terug naar Joe. ''Joe ik heb het gehoord wat je zei tegen Kendall'' Joe kijkt weg van mij. ''Joe..'' ''ja.'' '' ik vindt het niet erg hoor. ik.. euh..'' ik begin te blozen. ''Ze wilt zeggen; dat ze het zelfde voelt voor jou.'' zegt Nick doodgewoon. Thanks Cutie.. Joe kijkt naar Nick en dan weer naar mij. ''Echt??'' '' Ja. je weet dat Nick en ik al 6jaar beste vrienden zijn en 2 van de 6jaar heb ik al een giga crush op je.'' Joe kijkt me met grote ogen aan. ''Wow. maar waarom ging je dan met James?'' ''Om jou te kunnen vergeten.. ik dacht dat je niet het zelfde voelde, en nu ik het weet, heb ik spijt dat ik met die eikel een relatie heb gehad.''& ik heb echt spijt.. Ik haat hem! {James dan hea} ''Dus je hield niet echt van hem.'' ''Nee. helemaal niet zelfs.'' Joe komt dichter bij en knuffelt me voorzichtig en ik knuffel hem terug. Joe kijkt me aan. ''euh.. Lysse.. euh..'' Joe stopt met praten. '' Joe, ik weet wat je wilt vragen.'' ''Owja?'' ''Ja en het is Ja.'' Ik kom rustig omhoog en druk mijn lippen tegen die van hem. Kevin&Nick beginnen te joelen. Ik beeindigt de zoen en kijkt hem aan. ''ik hou van je.'' ''Ik hou ook van jou.'' Kendall komt binnen en lacht. ''zo te zien hebben we een nieuw koppel, maar daar kwam ik niet voor'' ''waarvoor dan?'' Joe kijkt hem vragend aan. ''Ik denk, nee ik weet het. maar goed, ik denk dus dat Lysse beter met jullie mee kan gaan, tenminste als ze dat wilt.'' Kendall kijkt nu naar mij. ''euh.. Ja. ik wil zelfs met hun mee.'' ik bloos licht. ''Is goed lieverd.'' Kendall komt naar me toe en knuffelt me. ''Kendall..'' ''Ja?'' ''Zou je dan misschien mijn spullen langs willen bregen?'' ''Tuurlijk meis. enne we spreken nog wel af.'' Hij drukt een kus op me voorhoofd en loopt weg. ''Ga je mee dan?'' vraagt Kevin. ik knik en sta op. Joe pakt me hand en hand in hand lopen we naar buiten. We stappen met z'n alle in Kevin's auto ern rijden naar HuizeJonas. Gezamelijk lopen we naar binnen en Denise komt op ons af. Ze kijkt verbaasd van mij naar Joe en terug.. Hé waarom kijkt ze zo? ow haha onze handen.. oepsie! '' Zo hebben we een nieuw koppeltje hier?'' ik knik en bloos. Joe trekt me tegen zich aan. '' Je hebt gelijk mam..'' ''Nou willen jullie wat drinken?'' ''Ja lekker.. COLA!!'' roepen we met z'n alle in koor. ''haha komt er aan jongens.'' We lopen naar de woonkamer en iedereen ploft neer op de bank, ik ga op Joe's schoot zitten, Joe slaat zijn armen om mijn middel. opdat moment trilt me mobiel. Oeh een smsje van me broer!

Sussie..
Hou je het nog vol tussen al die jongens? en is James lief voor je?!?! Leen en ik missen je wel hoor.
Wij houden heel veel van je.

xx Justin&Leen.


Ik lach zacht. ''Wat is er?'' ''Niks smsje van Broertje lief.'' ''haha okee.'' Joe drukt een kusje in me nek. en ik sms justin terug.

Cutie's..
Hahaha Jahoor alleen ik zit niet meer bij hun.. en nee, waarom vertel ik jullie wel ans jullie terug zijn. Maar ik Logeer nu bij Nick thuis, dus maak je geen zorgen en ik heb goed nieuws, maar dat zeg ik lekker niet..

Ik mis jullie ook..
Jus,Doe de groetjes aan mama.

Kusjee.. Lysje.


Denise komt binnen met onze cola als de bel gaat. ik spring op en loop naar de deur, ik doe hem open en Kendall staat voor de deur met Roos. ''Kendall Roosie!'' ''ik kom je spullen bregen, en roos wou mee'' Kendall slaat zijn arm om roos heen en drukt een kus tegen der slaap. ''dankje wel Kendall'' ''Zeg Lysje, heb je zin om morge te gaan zwemmen?'' ''Haha tuurlijk roos, om 13:00u. ?'' ''Ja is goed.'' '''oke tot dan.'' ''Oke tot morge & neem de broertjes ook mee. doei..'' ''Doe ik.. Vooral Joe.'' ''Zeg Lys, over Joe gesproken. slaap lekker he straks.'' Kendall knipoogt en loopt dan weg met Roos.



Fijn he als je door kunt klikken.
maar als je Raad in wiens POV ik het volgende hoofdstuk schrijf.. Dan ben je genius!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.