Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » This is my World. (Justin Bieber,Jonas Brothers & Big time rush.) [AFGELOPEN!!] » Why is she not with them?

This is my World. (Justin Bieber,Jonas Brothers & Big time rush.) [AFGELOPEN!!]

24 aug 2010 - 11:40

505

0

298



Why is she not with them?

owjaa.. ik hou van JOE! ^^

POV Justin:

Samen met Leen zit ik in me kleedkamer, over een uur moet ik weer optreden. Leen ligt met der hoofd op mijn schoot. ik sms ondertussen me zusje. ''Liefje wat doe je?'' ''ik sms Lysse, moet ik jou er ook bij zetten?'' ''Ja en zeg maar dat ik der mis'' ''is goed Shawty.'' ik ga met me hand langs der wang. Wow, ik kan nog steeds niet geloven dat dit lieve,mooie meisje al 2jaar mijn vriendin is! ik typ verder en verstuur de sms.

Sussie..
Hou je het nog vol tussen al die jongens? en is James lief voor je?!?! Leen en ik missen je wel hoor.
Wij houden heel veel van je.

xx Justin&Leen.


Leen komt recht en drukt een kus op me wang. ik kijk der met puppy oogjes aan. ''Wat is er?'' ''krijg ik geen kusje?'' ''Die heb je net gehad gekkie.'' ''Ja, maar ik wil er hier een.'' en ik wijs naar mijn lippen. Leen lacht en drukt een kusje op mijn lippen, zo lief als ik ben maak ik er een tongzoen van. ik voel me telefoon trillen.. ik stop met tegenzin de zoen en lees het smsje van Lysse.

Cutie's..
Hahaha Jahoor alleen ik zit niet meer bij hun.. en nee, waarom vertel ik jullie wel ans jullie terug zijn. Maar ik Logeer nu bij Nick thuis, dus maak je geen zorgen en ik heb goed nieuws, maar dat zeg ik lekker niet..

Ik mis jullie ook..
Jus,Doe de groetjes aan mama.

Kusjee.. Lysje.


HUH? WTF? oke wat is er aan de hand? ik kijk naar het smsje. ''is er iets jus?'' ''Ja.Nee.'' ''wat is het nou?'' ''Ja, Lysse is niet meer bij de jongens van Big Time Rush.'' ''Hoeso niet?'' ''Ja dat weet ik ook niet, ik ben einstein niet.'' ''Nee gelukkigh niet dan was je oud en lelijk'' lacht Leen.
''weetje wat ik ga der bellen'' ''doe dat.'' ik zoek naar het nummer van Lysse en bel der op.


L: Met Lysje.
J: Lysjee..
L: Bieber.
J: Ja hee. wat bedoel je met ik logeer daar niet meer?
L: nou.. euhm.. het zit zo.. ik en James zijn uit elkaar.
J: Hoeso?
L: vanochtend gingen we naar de Studio en zag ik Nick weer. dus ik knuffelde Nick maar James was daar niet blij mee en trok me mee, maar ik wiegerde om mee tegaan en toen werd James woedend en heeft ie me Geslagen.
J:WAT?! en toen?
L: Nou toen kwamen Kendall en zo helpen en hoorde ik Joe tegen Kendall zeggen dat ie van me hield en dat ik het blangrijkste in zijn leven was.
J: oeh..
L: en nu zijn we samen, maar ik ga we gaan zwemmen. Kusje.
J: kusje.. en een kusje van Leen.

Ik hang op en vertel alles aan Leen. ''Wow, wat een asshole.'' ''haha idd, maar James komt het nog wel te weten als we terug zijn.'' Me moeder komt binnen ''Justin Lieverd je moet op. '' ''oke ik kom'' ''Sucses. liefje'' en Leen geeft me een kusje. ik stap het podium op en begin met Favorite Girl. tijdens het zingen kijk ik steeds naar Leen. She's my favorite girl for now and forever!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.