Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » This is my World. (Justin Bieber,Jonas Brothers & Big time rush.) [AFGELOPEN!!] » Oh my gosh, I love Justin!

This is my World. (Justin Bieber,Jonas Brothers & Big time rush.) [AFGELOPEN!!]

24 aug 2010 - 11:41

434

0

252



Oh my gosh, I love Justin!

Leen houdt van Justin..

POV Leen:

Samen met mijn Justin zit ik in zijn kleedkamer, Ja, ik ben met hem mee op tour! over een uur moet hij weer optreden. ik lig met mijn hoofd op zijn schoot. Justin is onder tussen met z'n telefoon bezig. ''Liefje wat doe je?'' ''ik sms Lysse, moet ik jou er ook bij zetten?'' ''Ja en zeg maar dat ik der mis'' ''is goed Shawty.'' Justin gaat met z'n hand langs m'n wang. Wow, ik kan nog steeds niet geloven dat ik al 2jaar de vriendin van dé Justin bieber ben. en ik hou niet van hem omdat ie dé Justin bieber is maar gewoon omdat ie Justin is. Ik kom recht en drukt een kus op z'n wang. hij kijkt me met puppy oogjes aan. ''Wat is er?'' ''krijg ik geen kusje?'' ''Die heb je net gehad gekkie.'' ''Ja, maar ik wil er hier een.'' en hij wijst naar zijn lippen. ik lach en druk een kusje op zijn lippen, zo lief als meneer is maakt hij er een tongzoen van. z'n telefoon begint hevig te trillen.. hij stopt met tegenzin de zoen en lees het smsje van Lysse waarschijnlijk. Justin leest het smsje voor.

Cutie's..
Hahaha Jahoor alleen ik zit niet meer bij hun.. en nee, waarom vertel ik jullie wel ans jullie terug zijn. Maar ik Logeer nu bij Nick thuis, dus maak je geen zorgen en ik heb goed nieuws, maar dat zeg ik lekker niet..

Ik mis jullie ook..
Jus,Doe de groetjes aan mama.

Kusjee.. Lysje.


Justin kijkt heel raar naar zijn telefoon. ''is er iets jus?'' ''Ja.Nee.'' ''wat is het nou?'' ''Ja, Lysse is niet meer bij de jongens van Big Time Rush.'' ''Hoeso niet?'' ''Ja dat weet ik ook niet, ik ben einstein niet.'' ''Nee gelukkigh niet dan was je oud en lelijk'' lach ik. Jeej, ik ben grappig!
''weetje wat ik ga der bellen'' ''doe dat.'' Hij zoekt naar het nummer van Lysse en belt der op.


...
J: Lysjee..
...
J: Ja hee. wat bedoel je met ik logeer daar niet meer?
...
J: Hoeso?
...
J:WAT?! en toen?
...
J: oeh..
...
J: kusje.. en een kusje van Leen.

Hij hangt op en vertelt alles aan tegen mij. ''Wow, wat een asshole.'' ''haha idd, maar James komt het nog wel te weten als we terug zijn.'' Pattie die ik trouwens ook gewoon ''Mama'' noem. komt binnen ''Justin Lieverd je moet op. '' ''oke ik kom'' ''Sucses. liefje'' en ik geef hem een kusje. Justin stapt het podium op en begin met Favorite Girl. tijdens het zingen kijkt ie steeds naar mij, ik voel dat ik rood word.

I really love him, forever and always!



haha Reactie's de volgende is echt door Roos.. ik beloof het!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.