Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » This is my World. (Justin Bieber,Jonas Brothers & Big time rush.) [AFGELOPEN!!] » Our first day with our daughter.

This is my World. (Justin Bieber,Jonas Brothers & Big time rush.) [AFGELOPEN!!]

24 aug 2010 - 12:10

755

0

320



Our first day with our daughter.

JEUJ! Joe&Lysse POV.

POV Lysse:

Ik word wakker van gehuil. Ik wil opstaan maar wordt tegen gehouden door Joe. ''Blijf maar liggen, ik ga wel.'' en Hij kust mijn lippen kort. Mijn ogen vallen weer dicht. Even later voel ik dat Joe me een zachte duw geeft. Ik open mijn ogen en kijk naar zijn richting. Hij heeft Jolaise vast. Ik ga recht zitten en leun tegen Joe aan. ''Hee meisje.'' Ik aai Jolaise over der hoofdje en druk een kus op Joe's wang. Joe geeft Jolaise aan mij en slaat z'n armen om me heen. Na een tijdje zo gezeten te hebben begint Jolaise te huilen. ''Volgens mij heeft ze honger.'' Lach ik. Joe laat z'n armen zakken en ik sta op. Ik loop langzaam de trap af en loop door naar de keuken waar ik der flesje klaar maak. Joe komt bij me staan. ''Lukt het?'' ''Jahoor.'' Joe loopt weg en ik ga veder. De bel gaat. ''Joe kun je opendoen?'' ''Ben al onderweg.'' ''Okee.'' Ik pak het flesje uit de magnetron en ga met Jolaise op de bank zitten. Ik leg der goed in mijn armen en geeft der der fles. Joe komt terug met Sammy&Nick. ''aaaaawhh.. Lieef.'' en Sammy komt naast me zitten. Nick gaat op de andere bank zitten samen met Joe. Als Jolaise der flesje leeg is zet ik het op tafel. ''aah.. mag ik der even?'' vraagt Sammy lief. ''haha tuurlijk.'' Ik geef der aan Sammy en Sammy houdt der voorzichtig vast. Nick komt naast der zitten en kijkt naar Jolaise. ''Dat heb je goed gedaan Bro..'' en Nick grijnst naar Joe. Joe loopt hoofdschudend naar me toe en komt naast me zitten. ''Ik hou van je.'' ''Ik ook van jou.'' Joe drukt zijn lippen op de mijne. ''Kijk Nick.. dit wil ik nou ook.'' lacht Sammy die Jolaise nog steeds vast heeft. ''Dus Bro.. snel aan de gang dan..'' Grijnst Joe. Nick kleurt langzaam rood. ''Euh.. Ooit.'' Joe gaat plat om Nick's gezicht en ik pak Jolaise weer over. Ik sta op en loop naar boven. Ik verschoon Jolaise en leg der terug in der bedje. ''Weltrusten schatje.'' Ik loop de kamer uit en ga weer naar beneden.


POV Joe:
Ik word wakker van het gehuil van Jolaise en zie dat Lysse naar der toe wil gaan. Ik hou der tegen. ''Blijf maar liggen, ik ga wel.'' en Ik kus der lippen kort. Lysse der ogen vallen weer dicht. Ik stap uit bed en loop naar de kamer van Jolaise. ''Hee.. kleine meid.'' Ik pak der voorzichtig uit der bedje en loop terug naar onze kamer. Ik ga op het bed zitten met Jolaise in me armen en geef Lysse een zachte duw. Ze komt recht en leunt tegen me aan. ''Hee meisje.'' en ze aait Jolaise over der hoofdje. Ze komt wat rechter en kust m'n wang. Ik geef Jolaise aan der en sla m'n armen om der heen. Na een tijdje zo gezeten te hebben begint Jolaise te huilen. ''Volgens mij heeft ze honger.'' Lacht Lysse. Ik laat m'n armen zakken en Lysse staat op. Ze loopt naar beneden en ik volg der. Ik ga bij der staan. ''Lukt het?'' ''Jahoor.'' Ik loop naar de woonkamer en gooi de deuren naar de tuin open. Ik hoor de bel gaan en loop naar de deur. ''Joe kun je opendoen?'' ''Ben al onderweg.'' ''Okee.'' Ik open de deur en Nick&Sammy komen binnen. ''Goeimorgen'' ''Morge'' Ik terug met Sammy&Nick. ''aaaaawhh.. Lieef.'' en Sammy gaat naast Lysse zitten. Nick gaat op de andere bank zitten samen met mij. Als Jolaise der flesje leeg is zet Lysse het op tafel. ''aah.. mag ik der even?'' vraagt Sammy lief. ''haha tuurlijk.'' Lysse geeft Jolaise aan Sammy en Sammy houdt der voorzichtig vast. Nick gaat naast der zitten en kijkt naar Jolaise. ''Dat heb je goed gedaan Bro..'' en Nick grijnst naar me. Ik loop hoofdschudend naar Lysse toe en ga naast der zitten. ''Ik hou van je.'' ''Ik ook van jou.'' Ik druk mijn lippen op de haare. ''Kijk Nick.. dit wil ik nou ook.'' lacht Sammy die Jolaise nog steeds vast heeft. Ik haal mijn lippen van die van Lysse. Ik pak je terug! ''Dus Bro.. snel aan de gang dan..'' en ik grijns. Nick kleurt langzaam rood. ''Euh.. Ooit.'' Ik ga plat om Nick's gezicht en Lysse pakt Jolaise weer over. Ze staat op en loop naar boven. ''Maar sirieus Joe.. ze is echt mooi.'' ''ik weet.'' Lysse komt weer naar beneden en gaat op m'n schoot zitten.

And that's the way the cookie crumbel! ^^


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.