Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » This is my World. (Justin Bieber,Jonas Brothers & Big time rush.) [AFGELOPEN!!] » The nightmares are getting worse.

This is my World. (Justin Bieber,Jonas Brothers & Big time rush.) [AFGELOPEN!!]

24 aug 2010 - 12:13

684

0

243



The nightmares are getting worse.

OEI..

POV Lysse:

Ik loop door een donker huis en kijk om me heen. Ik zie alleen een paar omtrekken van voorwerpen. Er gaat een lampje aan en ik zie alles nu beter. Het is het huis van mij en Joe waar ik in loop. Vanuit de kamer van Jolaise komt gehuil en ik ren ernaartoe. De deur wilt niet opengaan en ik blijf er tegen aan duwen. Dan stopt het gehuil en ik begin me zorgen te maken. Ik blijf nog steeds duwen tegen de deur en hij vliegt open. Ik zie een gedaante staan naast het bedje van Jolaise, maar Jolaise ligt er niet in. ‘Waar is ze?’ schreeuw ik en ren naar het bedje. ‘He, Lysse’ fluistert de gedaante,. James! Hij duwt me tegen de muur en begint aan me te zitten. Ik roep dat ik het niet wil en probeer hem van me af te krijgen, zonder succes. Hij drukt zijn lippen op die van mij en kleedt me uit. Ik hoor het gehuil van Jolaise weer en word gek. Ik begin ook te huilen en gil hard.

Ik word gillend wakker en Sammy en Danie komen de kamer in rennen. Jolaise schrikt van me en begint ook te huilen. Danie pakt haar op en houdt haar stevig tegen zich aan. ‘Lieverd, wat is er?’ vraagt Sammy aan me en ik snik. ‘Nachtmerrie…. James’ ze knikte begrijpelijk en omhelst me. ‘Waar is Joe?’ vraag ik en kijk driftig rond. ‘Hij is met Nick en Kevin mee om een liedje op te nemen’ antwoord Sammy. Danie loopt met Jolaise de kamer uit om haar rustig te krijgen en na een tijdje hoor ik geen gehuil meer. Behalve mijn eigen gesnik. Die nachtmerries zijn vreselijk, ze moeten gewoon weggaan. En wel snel. Ik heb Joe nodig. ‘Ik heb hem nodig!’ roep ik en pak Sammy’s armen krampachtig vast. Haar gezicht vertrekt even van pijn en maakt zich dan los. ‘Ik ga Nick wel even bellen’ zegt ze en pakt haar mobiel. Ze houdt hem tegen haar oor aan en kijkt nog steeds ongerust naar me. ‘Nick! Jullie moeten meteen hiernaartoe komen’ ze luistert naar wat Nick aan de andere kant zegt. ‘Lysse is net weer wakker geschrokken en wilt niet kalmeren totdat Joe terug is. Ze heeft hem nodig’ Ze hangt weer op en legt haar mobiel op mijn nachtkastje. Dan komt ze weer naast me zitten en pakt mijn handen vast. ‘Hij komt eraan’ Danie komt weer met Jolaise binnen en ik kijk op. Danie heeft een flesje in haar handen en voedt Jolaise. ‘Komen ze eraan?’ vraagt Danie dan en Sammy knikt. ‘Mooi’ We wachten een tijdje samen en dan horen we de deur beneden dichtslaan. De broers staan binnen een paar seconden in de deuropening. Sammy staat op en slaat een arm om Nick heen. Danie kust Kevin even en Joe rent meteen naar me toe. Jolaise ligt in mijn armen en hij slaat zijn armen om ons allebei heen. ‘Het spijt me dat ik weg ging’ fluisterde hij in mijn oor en ik knik. ‘Was de nachtmerrie weer terug?’ ‘Ja, hij was nog vreselijker dan de vorige keer. Het lijkt of het steeds intenser word’ vertel ik hem en leg mijn hoofd op zijn schouder. ‘Ik zal je niet meer verlaten’ mompelt Joe en slaat zijn armen weer om ons heen. ‘Joe heeft James bijna helemaal in elkaar geslagen’ zegt Kevin triomfantelijk. Ik kijk Joe geschrokken aan en hij word rood. ‘Je hebt wat gedaan?’ ‘Hij daagde me echt uit! Ik kon het niet laten en heb hem een klap in zijn gezicht en maag gegeven. Maar toen kwamen die 2 daar me tegenhouden’ legt Joe uit en kijkt naar zijn handen. Ik lach. ‘Ik ben toch trots op je!’ en ik glimlach zwak. Joe komt dichterbij en kust me zacht. Jolaise begint te mopperen en Joe lacht. ''Wil jij ook een kusje?'' Jolaise kijkt hem met grote oogjes aan. Joe tilt der op en geeft der een kusje. Jolaise lacht weer en Joe trekt me tegen zich aan. Ik hou echt van hem.


and that's the way the cookie crumbel! ^^


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.