Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sterren op het ijs - nieuwere versie - » deel 4

Sterren op het ijs - nieuwere versie -

25 aug 2010 - 10:49

392

0

187



deel 4

“En nu, dames en heren, zal ik jullie partners bekend maken. We hebben geprobeerd om de koppels in te delen volgens leeftijd. Dat je als jongeling niet bij een oude zak zoals mezelf moet.”¯ Oké, lacht die nu om zijn eigen mop! Ja, dat doe ik ook, maar de mijne zijn tenminste nog grappig! Ik herhaal mezelf, ik mag die vent nu al niet..
Nu ja, volgens leeftijd. Ik zie hier niet veel mensen zitten met mijn leeftijd, of een leeftijd ergens in de buurt van de mijne - ja, het is echt zo verschrikkelijk, waarom heb ik me ook weer ingeschreven? -, behalve die jongen daar die ik ergens van ken, maar nog altijd niet weet van waar. Ik gok dat die misschien even oud is als ik.
Ja, ik ga eens luisteren zeker, ik heb al héél zijn zinloze, saaie, domme uitleg gemist, - vooral door het feit dat me aan het concentreren was op die jongen, en ik weet nog altijd niet wie het is, en het enerveert me enorm! -, maar ik wil wel weten bij wie ik zit.
Oké en stop met in jezelf te babbelen en luister!
“… en Sietske”¯ scheisse, nu weet ik niet met wie ik moet! Domme, domme ik! Nou ja, ik zal maar doen of ik hem zoek zeker.
Ik sta op en zie de jongen, waarvan ik nog altijd niet weet van waar ik hem ken, ook rechtstaan en naar me toe komen.
“Sietske?”¯ Nice, hij kent mijn naam. Dat moet mijn partner zijn.
“ Ja.”¯
“ Tom, je schaatspartner, met mij ga je, hopelijk, een lange tijd opgeschept zitten *grijns*.”¯
Tom, daar ben ik vet mee. Ik kan hem nu al niet uitstaan, waarom kan ik al die Duitsers niet uitstaan? En nu weet ik nog altijd nog niet wie hij is..
Oh Gott, waar ben ik aan begonnen? Hoe moet ik nu in godsnaam die gekrompen macho leren schaatsen?
En waarom knipoogt hij nu naar mij? Man, ik mag hem echt niet!
Ik zal mezelf eens voorstellen zeker, misschien doet hij dat dan ook en weet ik dan eindelijk wie hij is, want mijn hoofd doet pijn van te zoeken wie hij is.
“ Hoi, ik ben Sietske, juist negentien jaar geworden, afkomstig van België, schaats al dertien jaar en heb geen zus of broer.”¯
”¯Hay, ik ben Tom *grijns*..”¯
Ah stop met grijnzen man…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.