Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Ayreon » Into The Electric Castle » De Geweldige Vlucht

Into The Electric Castle

25 aug 2010 - 21:43

220

0

257



De Geweldige Vlucht

Stem: Er is gevaar verder op, maar wees niet bang. Ik ben bij jullie als zuurstof. als een schaduw. zal ik naar het licht lijden. Kleuren zullen bloeden in de nacht. mooie kleure. degene die jullie mooi vinden. maar die jullie nog nooit gezien hebben. laat de droom van verwarring jullie leiden in het maagdelijke licht. en dan is het weg. Kijk goed. Blijf moedig... en het is weg...

Barbaar: Ik kijk om me heen naar deze rare planeet. Is dit een of andere donkere kwade vloek. Wat bracht mij naar dit vervloekte landschap?
Naar zo'n stomme zoektocht. God verbied het, maar ik ben geen lafaard! Ik zal vechten als het moet, tegen mensen, monsters of zelfs geesten.
Ik hef mijn zwaard die rood ziet! Want ik ben een dappere barbaar!

Hippie: Hey Gast, jij bent zo niet cool! Maar ach, het is oke, zoals er geen reden is om je te bemannen, mijn ogen weerkaatsen de sterren, en er staat een glimlag op mijn gezicht, we zijn op een geweldige vlucht in de ruimte.

Barbaar: ik heb stadmuren en torens laten beven, en gevochten in de straten, paleizen verbrand van laffe koningen. Niemand heeft mij ooit tegengesproken. Draag bebloede harnass in zware tijden!! Zware gevechts bijlen en broodzwaarden!! Laat de drums van glorie klinken als onweer. Kniel! voor deze barbaarse oorlogskoning!

Amazing Flight


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.