Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Oh Boy - DM » Vierzehn

Oh Boy - DM

29 aug 2010 - 19:24

246

0

165



Vierzehn

"Rot op, Foppe!" hoorde ik Potter gillen. Die schat was met waterballonnen aan het gooien, en Meneer litteken was zijn favoriete doelwit.
"Hey Foppe, gooi er nog maar één!" riep ik. Foppe grijnsde en smeet er met veel plezier nog één naar beneden. Potter keek me woedend aan.
"Wacht maar tot de wedstrijd, we maken jullie af!"
"Weet je dat het op een bezem moet? Voor zover ik weet, kan jij daar alleen maar mee vegen en tussen slapen!" beet ik hem toe. Maar ik bestierf het voor zaterdag. Ik was vast hartstikke rotslecht, en ik zou alles gewoon verknallen.
Ik liep door de grote deur naar het Zwerkbalveld, bijtend op mijn lip en mijn bezem onder mijn arm. Ryan had gelijk gehad, het niveau was danig opgevoerd, en ik voelde gewoon dat ik ontzettende spierpijn zou krijgen na vanavond.
Ryan. Het was vreemd. Het leek wel of hij net iets meer interesse in me toonde, net iets vaker bij me was, en me net iets meer beschermde dan de anderen. Het zou wel mijn verbeelding zijn.

"Mooi, Zabini is er ook!" brulde Liam op de toon die Marcus meestal gebruikte als er iemand binnen kwam. Hij kreeg van die laatste meteen een schoen naar zijn hoofd gekeild.
"Kleine kleuters, gedraag jullie nou eens," zei ik bazig, ook een toontje dat van onze aanvoerder kwam.
"Jij bent hier wel duidelijk het onderdeurtje," mompelde Draco.
"Bek dicht, blondje, ik vroeg je niets."
"Hou dan zelf je bek."
"Ophouden!!" Ja, Marcus was toch nog het best in commanderen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.