Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Ayreon » Into The Electric Castle » De Beslisings Boom

Into The Electric Castle

4 okt 2010 - 20:04

254

0

330



De Beslisings Boom

Stem: Oh mijn vrienden! jullie rijzen heel snel. Jullie zijn al heel ver gekomen, en nu hier onder de oude misvormde takken van de Beslisings boom, Een van jullie moet deze wereld verlaten door zijn vlees te offeren. Alleen 7 mogen verder. Alleen jullie kunnen beslissen...

Barbaar: Laat het duidelijk zijn, ik ben niet de gene die hier sterft. Roem en Glorie zullen op mijn naam staan. Laat het duidelijk zijn dat ik niet de gene ben die hier gaat huilen. wat dachten jullie van die lange gast?

Hooglander: Ik heb princesen gevolgd. Ik heb hun bloederige vlaggen gehesen. Ik heb gemoord en verwond voor de goede! Ik heb weilanden verbrand, velden helemaal verast. Ik heb kinderen begraven, de planten van haat geplant!

Iedereen: We leven en we zullen overleven, we zullen streven naar vrijheid. We leven en we zullen overleven, we zullen in ons paradijs komen!!

Hooglander: Ik heb koningen gevolgd. Ik heb prinsen gevolged, ik zal ze niet meer gehoorzamen, ik zal niet liegen. ik ben niemands slaaf meer!!!

Barbaar: laat het jullie bekend zijn dat, Thor (de licht god!) heeft mij gekozen om te vechten aan zijn zijde!!! Laat het duidelijk zijn dat ik geboren was om vechtend te sterven. Maar over het offer? mischien degene die zijn trots verloren heeft?

Hooglander: Spreek niet tegen mij over Roem, Trots en Glorie. Ik heb bloed geproefd. Ik heb jouw typ eerder gezien. Je praat over gevechten maar alles wat je verteld zijn verhalen. Jij vind dat ik me moet offeren. Jij bent degene die moet gaan!!!

The Decision Tree


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.