Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Goede Tijden, Slechte Tijden » GTST: Noud/Lucas [KORT] » Fantasiëen

GTST: Noud/Lucas [KORT]

27 aug 2010 - 23:39

458

2

340



Fantasiëen

Titel: -/Fantasieën
Schrijfster: Anne/Veanar
Categorie: Goede Tijden, Slechte Tijden.
Samenvatting: Lucas fantaseert hoe een relatie met Noud zou zijn. Lucas/Noud slash. (Geen spoilers.)
Waarschuwing(en): Slash. Lucas/Noud. Plot-loos.
Afwijzing: dit is een fanfictie: Ik ben niet de eigenaar van GTST en maak hier geen winst mee. Voor meer informatie over fanfictie:
Fanfictie (in het Engels fanfiction of fanfic) is een fictie-genre geschreven door fans van een film, boek, televisieserie of een ander type media. De schrijvers ‘lenen’ de karakters om hun eigen verhalen mee te maken zonder winstoogmerk. De verhalen worden niet officieel gepubliceerd, maar informeel (meestal op het Internet) beschikbaar gemaakt voor geïnteresseerden.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Fanfictie
Aantal woorden: Een magere 366.
Schrijver’s Notities: Meh.

--
In de badkamer zouden ze staan, naast elkaar voor de beslagen spiegel -
haastig droog geveegd door hun handafdrukken. Nadat hij de onderkant van zijn gezicht zou hebben ontdaan van slaperige blonde haartjes, zou hij de scheerschuim hoog in de lucht houden en misbruik maken van de centimeter of twee die hij boven Noud uit kwam, zou het ver van zijn handen vandaan houden omdat hij Nouds stoppels stiekem liever op zijn gezicht had, daar; recht onder die brede glimlach, zodat hij elk individueel haartje zou kunnen bedekken met kusjes, totdat hij zijn mond zou openhalen aan de scherpte, met de sterke smaak van Noud verdrenkt in zijn lippen.

Daarna zouden ze ontbijtend tegen over elkaar zitten, soms snel over de tafel heen buigen om de warme aroma van koffie onder de onderkant van hun kinnen te voelen, als hun kaaklijnen zacht tegen elkaar aan zouden schuiven, hun wangen rood, hun stoppels gevoelig en hun hartslag versterkt in verbonden lippen.

Het zouden koude biertjes in de Koning zijn die nog op de rand van de bar stonden. Het zouden vergeten games op de TV zijn, die de kamer met flitsende kleuren verlichten, als ze zoenend op de bank lagen, benen verstrengeld
en handen herenigd.

Maar Lucas zou wakker worden op diezelfde bank, zijn bank, de bank van zijn moeder. Geen Noud te bekennen - want Noud was hetero en ze hadden geen relatie - en Lucas zou niet eens weten of hij een relatie wel aan kan, wel wilde;
maar dan zou hij weer wakker worden van een levensechte droom, nog dronken van de gebeurtenissen die regelrecht uit zijn diepste verlangens kwamen, en hij zou daar liggen, met zijn pyjamabroek te strak, zijn adem te snel en zijn hart die sloeg, zonder dat er een borstkas naast hem lag om die te beantwoorden.

Hij zou zijn ogen weer dicht doen, ze samen knijpen en wensen dat alles anders was: dat hij nooit verliefd was geworden op Noud, of dat Noud heel misschien toch nog zijn gevoelens kon weerspiegelen. Dat hij niet zo in dingen moest blijven hangen.

En als hij dat vurig wenste, zou hij uiteindelijk kalmeren.
Tot hij Noud weer zou zien lachen.


Reacties:


simonella
simonella zei op 27 aug 2010 - 10:34:
wow! hoezo plot loos?? naja in iedergeval ik vond/vind het geweldig(alweer) haha. luv you're stories!

-xxx-
s


missxangel
missxangel zei op 27 aug 2010 - 0:10:
Kort maar krachtig!
Je schrijft echt lekker, het is lekker om te lezen
En nu ga ik slapen (a)