Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » What's true love?II (AFGEWERKT!!!) » Einde

What's true love?II (AFGEWERKT!!!)

27 aug 2010 - 10:46

448

8

557



Einde

In het buitengaan gleed Joans hand even over Severus Sneeps schouder hij sloot pijnlijk zijn ogen, als enige had hij telkens elke stap die Joan zette begrepen en voorspeld. Draco en Fred volgde haar de oude hotelkamer binnen, hier ging ze met hen beiden praten en hun verkondigen wat het definitieve besluit was, waar zij zich bij zouden moeten neerleggen. Ze opende het raam naar het balkon en glimlachte naar de straat. Ze draaide zich om en keek hen beiden “Ik hou zo van jullie.”¯ Een gezouten lijn liep over haar wang. Ze stapte naar Fred, legde haar hand in zijn nek en trok zich naar hem toe. Ze duwde zich tegen hem aan en gooide haar arm om hem heen. Zijn armen trokken haar nog dichter naar zich toe. Zijn ogen waren gesloten, maar lieten nog tranen door. Dit was hun afscheid. Ze trok zich moeilijk uit zijn armen los en liep naar Draco. Fred keek haar met betraande ogen na, ondanks al haar beloften zou ze nu eeuwig met hem verdwijnen. Draco sloot zijn armen strak om haar heen en kuste haar, genietend dat hij het eindelijk meet kon. Ook uit zijn greep verloste ze zich moeilijk, ze stapte achteruit en hief haar stok op. Beide jongens waren even van slag. “imperio”¯ zei ze en de kamerjongen kwam dichter toe gelopen. Te laat beseften de jongens wat er gebeurde. “Je kan me volgen of hier blijven, maar ik heb er genoeg van.”¯ Ze gaf beide jongens een glimlach, tranen stroomden over haar wangen. Woorden werden nu toch overbodig, wat hield ze van hen. “Avada Kevadra”¯
“NEE!”¯ het laatste wat Joan Dhanes hoorde was de gezamelijke schreeuw van haar geliefden, om haar. Haar lichaam draaide onnatuurlijk over het balkon. Waar Ginny een hevige gil loste. George bevroor, Sneep loste een traan, maar schrok niet. Hij had dit geweten. Perkamentus keek geschokt naar de twee jongens boven. Die zichzelf zoveel verweten.
“Al die jaren…Ze was de enige reden”¯ bracht Draco moeilijk uit en ook Fred , ze wisten waar zij heen gingen, wat zij nu moesten doen. Draco keek om naar de kamerjongen en Fred volgde zijn blik. De jongen keek hen angstig aan. “imperio”¯ spraken ze gelijk en vastberaden. Nog een blik op het lichaam dat enkele meters lager lag was voldoende…









Zo...dit was het, jullie hebben lang op het einde moeten wachten sorry, maaar goed jullie alllerlaatste reactie op What's true love, kunnen jullie me laten weten wat jullie van het verhaal en de personages(joan, sneep, draco, fred en eventueel iemand anders) vonden? Bedankt!!



Bedankt om mijn verhaal te lezen, alle 83 hoodstukken! Bedankt voor de motiverende woorden, mijn lieve lezertjes, ik zal jullie en dit verhaal erg gaan missen!

xx


Reacties:

1 2

dicelaun zei op 30 okt 2011 - 20:29:
wauw.
Dit is zo mooi geschreven , dat ik ervan moet huilen
Je bent echt als schrijver zelff ook gegroeid, en je kunt echt goed de gevoelens en gedachtes opschrijven. Ga zo door!


Galadriwele
Galadriwele zei op 31 dec 2010 - 13:41:
Eerst en vooral: sorry dat ik zowat van de aardbol verdwenen leek te zijn, de drukke speelpleinzomer en het nieuwe schooljaar hebben enorm veel werk met zich meegebracht en ik had niet veel tijd meer om nog te lezen. Maar nu is het vakantie dus lukt het wel en ik ga ook weer verder met mijn Harry Potter verhaal (:
Nog eens: Sorry!

Ik heb echt genoten van elk hoofdstuk van What's True Love, ongetwijfeld. Je hebt een kanjer van een verhaal uit de grond gestampt met fantastische personages, die je stuk voor stuk geweldig goed hebt uitgewerkt.
Het lijkt wel of jouw fantasie eindeloos is. Ook de theorieën die je uitlegt in dit verhaal (zoals die van Cupido en Draco's terugkeer) zijn superbe.
Jouw verhaal is kortom geweldig en ik hoop dat er nog zo'n verhaal volgt... (:

Nog eens sorry voor mijn reactie met 4 maanden vertraging.

Liefs,
Soetkin


witch
witch zei op 13 sep 2010 - 16:34:

dit was echt een super vehaal, je schrijft haar gevoelens en gedachten zo mooi op dat het is alsof je er zelf bij bent. Je kan gewoon niet anders dan zo'n verhaal mooi vinden!!!
wil je het laten weten als je een nieuw verhaal start???


justAgirl
justAgirl zei op 10 sep 2010 - 15:44:
wow echt zoo mooi geschreven. Ik vind het wel zielig hoor, dat ze nou dood is. Maar ik zou zelf ook niet kunnen kiezen denk ik. Ik hoop idd dat je nog meer verhalen gaat schrijven! (:
Echt waar, niet normaal goed geschreven! ^^
xxxx


realMe
realMe zei op 28 aug 2010 - 20:54:
oh dit was zo'n mooi verhaal. nu is het afgelopen. oh waarom. het is/ was zo mooi. en ze heeft zelfmoord gepleegd. oh waarom. waarom. ik vind het zo zielig. wheeheehee.

wil je me please wel melden als je een nieuw verhaal start?