Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » ravage opruimen en Politie x3

We lost a dream we never had.

1 jan 2009 - 22:03

930

0

357



ravage opruimen en Politie x3

Als ik vrolijk binnen loop zie ik een enorme puinzooi, geil. "GVD Your, had het een beetje netjes gehouden!" roept Aya boos. "Sorry, het is echt erger dan ik had verwacht, dit wil ik je echt niet aandoen." zegt Aya. Ik kijk haar raar aan. "Aya, je doet nu net of ik een rijkeluis kindje ben dat nergens tegen kan, maar ik ben hierin opgegroeit, i like it. Het is alleen dat ik nu met Bill ben dat ik wat rijker ben dan normale mensen maar dit is wat ik gewend ben, een huisfeestje. Maar mijne waren beter." grijns ik. Aya kijkt me met grote ogen aan. "Bij mij stond er hardere muziek op en was ik ook stoned, neit vertellen tegen Bill hoor maar ik ben niet vies van drank en drugs." vertel ik verder. Aya schiet in de lach.

'en toch moeten we opruimen !'besliste ik,als "oudste" 'Youri,Melody,Milow Melden NU!' 3 stonede koppen keken ons verbaasd aan. 'aii howii schone dame'brabbelde Youri met dubbele tong. 'aan jouw hebben we niets' besloot ik na hem grondig onderzocht te hebben 'naar bed NU!,maar wees neit bang ik houd de afwas wel voor jouw over'grijnsde ik gemeen. Melody en Milowa waren nog te redden 'milow jij ruimt alle flessen en bekertjes op en Melody jij zet alle spulletjes overeind'beveelde ik streng. 'en hoe kan ik helpen?'vroeg Elysha lachend. 'kom ik laat je de logeer kamer zien'samen rende we de trap op en ik opende de logeer kamer.'its klein maar je red je wel heir toch?' 'tuurlijk!'

"Je moet niet zo streng zijn en zelf ook eens los gaan, of in ieder geval nu even relaxen. Hier." zeg ik en haal een blow uit mijn sigaretten pakje. Ik knipoog. Ze neemt hem dankbaar aan. "Ik heb ze zelf gedraait hoor, voorgedraait is duur en er zit bijna geen wiet in." grijns ik, Aya grijnst ook en steekt hem op, ik zelf neem er ook één. "Weet Bill dit?" vraagt Aya. "Wat? dat ik drugs gebruik?" vraag ik grijnzend. Aya knikt. "Nee, hij is wel een keer flink ziek geweest van een 'sigaret' van mij, maarja, moet ie maar niet stelen. Hij kan dus niet tegen drugs." gier ik uit. Aya kijkt me eerst even vaag aan maar schiet dan ook in de lach. Ik rook rustig mijn joint op, net als Aya, en als we weer beneden komen is de helft al zo goed als opgeruimd. "Goede joints heb jy." grijnst Aya ineens. "Dankje." grijns ik. We helpen Milowa en Melody nog even met de laatste troep.

lachend rolde ik over de vloer. 'Weet je'gierde ik weer uit. 'Nou?' 'Ik ben stoned' zei ik opeens droog waardoor de rest weer in een deuk lag. niet veel later proesste ik het ook uit. ik krabbelde overeind en schonk een glas ehh 'piní£ Cíµlade' zei ik hard op terwijl ik het achterover sloeg. 'LEKKER!' jupmte ik energiek door de huiskamer waardoor iedereen weer stuk ging. ik hield mijn hoofd schuin en keek ze raar aan,waardoor er nog harder werd gelachen. Opeens werd er op de deur geklopt : Politie open doen!' 'oeps' fluisterde milow die in een hoekje wegkroop. lachend kroop ik naar de deur met Elysha en Melody achter me aan.

We openden de deur. De politie kwam binnen. "Wat is er Meneer?" vroeg ik kalm. Aya en melody kwamen niet meer bij doordat ik netjes tegen de agent sprak. "We hebben een melding gekregen van geluidsoverlast." zei de agent. "Jonge, die mensen zeuren wel, alsof die zelf niet jong geweest zijn. Maar alles gaat goed hier, we zijn alleen allemaal een beetje stoned." zei ik normaal. "Iedereen? U ook?" vroeg de agent me. Ik knik. "Heb effe geblowt ik wet niet wat die andere 3 gebruikt hebbe en en vriendin van mij heeft ook alleen geblowt, alleen die valt een beetje verkeerd denk ik." zeg ik, en ik schiet in de lach. "We brengen jullie naar huis. Waar wonen jullie, of waar kennen julie mensen waar jullie terecht kunnen?" vraagt de agent weer. "Breng me niet naar mijn vriend, die weet neit dat ik drugs gebruik, you know, hij heeft eens een joint gestolen, dacht dat het een sigaret was, hij was er ziek van." lul ik. De agenten knikken en ik werk ze de deur uit maar ze komen weer binnen. "Jullie gaan NU mee!" roept de andere agent. Fuck..

'maar meneer,als we de geluid uitzetten en braaf gaan slapen mogen we dan blijven'vroeg ik emt een engelen gezichtje. 'nee we brengen jullie naar huis!' zei de agent streng. 'in dat geval..'zei Milowa. 'we wonen hier' zuchtte ik voor milowa nog uit dr dak gaat. 'waar zijn jullie ouders?' vroeg nu de andere agent die iets minder streng kreeg. hmm die krijg ik wel aan mijn kant...'we wonen gwn op ons zelf,we zijn studenten aan het erasmus universiteit,ik dan die andere gwn hoge school rotterdam' de agenten keken elkaar aan : jullie moeten 1 nacht in de cel verblijven' bleef die lelijke volhouden. ik keek droog voor me uit en ging toen voor die andere,jongere agent staan 'mag ik dan handboeien om,ik vind handboeien zo geil' fluisterde ik terwijl ik achter me iedereen stuk hoorde gaan. de agent kreeg het benauwd en trok angstig aan zn kraag. 'ohh agent laat me u helpen' zei ik semi-bezorgd terwijl ik de knopen van zn jasje al aan het los knopen was. 'pardon!'riep die andere agent die witkwaad keek. die jongere agent zei snel : jullie komen er dit jkeer met een waarschuwing vanaf,geen gezeur meer!''tuurlijk agent een fijne nacht nog!' ik sloot de deur en proesstte het uit van het lache


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.