Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De fantasy van Dorien & Ellen » Deel 1: Het begin

De fantasy van Dorien & Ellen

2 jan 2009 - 20:24

702

2

274



Deel 1: Het begin

Dorien:
De tovenaar wekt Ben op, hij zegt 'Kom, we moeten vluchten, alle mensen in dit kasteel voeren oorlog! Dus wij gaan de eendjes voeren!'. Ben heeft alleen maar een kleurige boxershort aan en zegt 'En Dorien dan?' de tovenaar zegt 'Wij zijn belangrijker!'. Ben kijkt super lief maar zielig naar de deur van Doriens kamer. Hij loopt naar de kamer en zet Dorien op zijn rug. Dan komt Skandar (ook in boxershort alleen een witte waar de hele tijd Monsoon in zwarte letters opstaat) en heeft Ellen op zijn rug

Ellen:
"Snel, we moeten weg hier!" schreeuwt de tovenaar. Skandar & Ben rennen zo hard ze kunnen uit het kasteel en onderweg worden Ellen en Dorien wakker. "Wat is er aan de hand?" vraagt Ellen geschrokken. "We moeten vluchten en de eendjes voeren!" antwoord Ben. "Oh ok." zegt Ellen en ze valt terug in slaap terwijl ze Skandar stevig vasthoud. maar plots horen ze nog meer mensen lopen! de Telmarijnen lopen achter hun!

Dorien:
Dorien zingt in haar slaap 'SOS', ze springen op de rode draak van Shrek (het lief van Ezel) en komen uit bij een paar Narniers, de Narniers ontvoeren hun allemaal in hun grot, de Telmarijnen schieten bogen naar de draak omdat die er niet in kan en de das zegt 'Kom maar hier!' ze zitten allemaal kalm in hun grot behalve de draak want die is dood. Skandar ziet een toeter liggen en toet er Monsoon mee. De Das zegt 'Dat is wel om de Koningen en Koninginnen te waarschuwen voor gevaar hé'

Ellen:
De 3 pevensies komen plots de grot binnengelopen en ze zien Skandar zitten. "Edmund, alles oke?" vraagt Peter. "Uhm, das wel m'n ROL he?!" Antwoord Skandar. "Ahja, En ik ben Peter niet!" En ze schieten allemaal in de lach.
Skandar nam na wat praten zijn toeter weer en begon weer Monsoon te spelen. Iedereen begon te dansen rond het grote vuur behalve Dorien & Ben. Ben wou wel mee dansen, maar mocht niet van Dorien, maar Ben wou zich niet laten doen dus hij stond gewoon op en ging mee dansen. Na Monsoon nam Ellen de toeter over en begon een ander liedje te spelen The call van Regina Spektor, Skandar begon hemels mooi te zingen en iedereen luisterde met blinkende ogen.

Dorien:
Georgie en de das beginnen te slowen ,Ben en Dorien, Ellen en Skandar doen ook mee. Dan volgt er een kus tussen Ben en Dorien en ineens krimpt Ben naar een 14jarig jongetje (met toen al van dat séxy lang haar)
Dorien zegt 'Huh!' en Ellen lacht hééél raar, zoiets als: Muhahah aaaaaaaaaaaaaaaa
Ben zegt 'Nu kan ik een relatie met je hebben zonder pedofiel te zijn, Want in USA ben je pedofiel als je meisjes onder de 18 kust!' Aslan begon te dansen met William.
'Now where back at the beginning lalalalaa
You'l come back when they call you, no need to say goodbye'
Dan is het gedaan en serveert de das mojito op en toetert Ben 'de mojito' en iedereen gaat uit zijn dak, iedereen shaket. Opeens komt Jadis tevoorschijn!

Ellen:
Ze vraagt heel onschuldig: "Mag ik mee dansen? "Ellen en Skandar zeggen meteen 'nee!' "Jij hebt mijn schattie vastgehouden en bijna vermoord!" Schreeuwt Ellen woest. "Wat Ellen zegt!" Roept Skandar en de Sneeuwheks loopt droevig weg. Skandar pakt de dolk van Georgie af gooit die recht in de rug van de Sneeuwheks. De Sneeuwheks valt dood voorover en iedereen begint te juichen

Dorien:
Jadis haar laatste worden zijn 'Nog wat Turks fruit? Skandar?' Ben zegt 'Het is tijd om een nieuw avontuur te beginnen' en doet een very sexy piratenpakje aan boven zijn boxershort, Skandar ook maar dat is niet zo héél sexy. Dorien en Ellen doen hun vriendjes na en ze fluiten allebei zo complimenterend. de Das fluit ook voor Georgie met haar piratenpakje. de Das heeft alleen maar een kapiteinhoedje aan en ze stappen op de Black Pearl. Daar ziet Dorien Keira met Orlando kussen en Dorien smijt haar overboord. Ben is boos omdat ze jaloers is en weent met een Hamtaro zakdoekje. Skandar zegt tegen Ben 'niet huilen, mijn zoeteke', maar dat dacht Ben, want eigenlijk fluisterde Skandar wat maar Ellen zat tegen haar zelf te praten en Trudie na te doen, waardoor het leek dat Skandar dat zei.

To be Continued


Reacties:


Benooiit zei op 4 feb 2009 - 13:26:
IK KAN ME NIET INHOUDEN VAN LACHEN


achiestalker
achiestalker zei op 2 jan 2009 - 19:26:
Omg