Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Avril Lavigne » Avril Lavigne and me (lovestory) » [12] Avril/Ramona

Avril Lavigne and me (lovestory)

29 aug 2010 - 12:05

423

0

308



[12] Avril/Ramona

Haha, Ramona krijgt hier "sexuality issues".

Ik knijp in Avril's hand. Vanessa had ons meegevraag naar de bios, 'een meidenavondje uit.' Avril vond het een leuk idee en ik vind het allemaal best, als ik maar bij mijn vriendinnetje kan zijn.

Ik heb altijd al geweten dat er veel voordelen zitten aan een meisje zijn. Het enige nadeel is dat jongens (en sommige vreemde ouderwetse vrouwen) je vaak onderschatten. Het voordeel is dat je jongens vaak denken dat ze sterker zijn en dat willen bewijzen door je koffers te dragen. Mij best, des te beter voor mijn rug. Een ander groot voordeel is dat niemand opkijkt als je ineens je vriendin hugt. Als een jongen een andere jongen omhelst vindt iedereen dat vreemd en worden ze meteen met 'gay' bestempelt. Als een meisje en een jongen huggen zijn er twee opties: (1) ze zijn een stel of (2) ze hebben last van hun hormoonhuishouding en omhelzen al het tastbare van het andere geslacht dat voorbij komt. Als een meisje een ander meisje omhelst zijn er enorm veel opties. Wie denkt er nu aan dat ze lesbisch zouden kunnen zijn?
Zo is dat ook met handje vasthouden. Als je in de stad loopt zie je talloze meisjes hand in hand lopen en daar zoekt ook niemand wat achter. Behalve ik, maar dat komt door mijn obsessieve gedrag. Misschien is dat een beetje verkeerd, door homosexualiteit geobsedeerd zijn. Maar ik vind dat het net zo verkeerd is dat al die meisjes door jongens geobsedeerd zijn.

Voor ik het weet staan we alweer voor de bioscoop.
"Welke film wilde je gaan zien?" vraagt Avril aan Vanessa.
"Ehm, ik was er nog niet helemaal uit eigenlijk. Kiezen jullie maar."
We kijken elkaar aan en we denken beiden hetzelfde. Het maakt ons echt niet uit welke film we kijken, zolang we maar bij elkaar zijn. "Maakt nie uit."
"Oh, okee, eh, Get Real dan maar?"
Er schiet me een vage herrinnering te binnen. Get Real, Get Real, kom op Ramona, wat was dat ook al weer! Oja, een gay film. Engels. Uit 1996. Dat die hier draait zeg. Hij leek me wel leuk. Niet zo goed als Brokeback Mountain (daar was ik namelijk groot fan van omdat Michelle Williams er zo goed uitzag in die film) maar Get real hoort zeker wel bij de top 10. O ja, dat was het. Nummer zeven op de lijst van top-50 Gay Movies van afterelton.com.
Vraag me niet hoe ik erbij kom.
"Ja," stem ik in. "Goed idee, Get Real!"

A/N: Get Real was laatst ook op tv, leuke film hoor. Hier kun je hem ook zien!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.