Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Avril Lavigne » Avril Lavigne and me (lovestory) » [14] Avril Ramona

Avril Lavigne and me (lovestory)

29 aug 2010 - 12:22

637

0

315



[14] Avril Ramona

<3

From where I'm standing
You're the quiet side of the road
You're looking so lonely
And I can't stop looking at you


Hale's stem echoot in mijn hoofd en ik besef hoeveel ik haar de laatste tijd gemist heb. We zitten op de hoek van de Naamloze Avenue en de 34th (*) en ik sla op mijn djembe, terwijl Hale zichzelf op haar akoestische gitaar begeleidt. Mijn lieve Avril staat ons toe te schouwen. Vanessa speelt de tweede gitaar en Mimi staat naast ons demo'tjes uit te delen. Zij hoeft maar even met haar lange wimpers te knipperen en alle mensen liggen al aan haar voeten om een cd'tje te kopen. En wij vragen niet eens geld. Er zijn al zo'n 300 exemplaren uitgedeeld en het is pas 1 uur 's middags.
Dat was mijn geweldige idee. De stoffige instrumenten van 'zolder' halen en even een middagje akoestisch op straat gaan spelen met een stapel cd's. Ik noem mezelf niet graag geniaal maar dit idee is toch wel een van de geniaalste ideeën die ik in tijden heb gehad. Het is ook het enige. Behalve dan die ene keer dat ik besloot pizza te bestellen, en al die andere keren dat ik besloot pizza te bestellen, maar-
God, wat dwaal ik weer af. Mimi's lange blonde haar waait in de wind en ik kan hier haar shampoo ruiken. Andrelon Winterboost, ik herken het uit duizenden. Heb het zelf ook een tijdje gebruikt, tot ik besloot dat ik beter een kleurshampoo kon gebruiken. Sindsdien ziet mijn haar er absoluut fabby uit(**) in haar prachtige roze. Ook Hale is (op aanraden van mijzelf) de kleurshampoo van Andrelon gaan gebruiken. Niet dat ik reclame probeer te maken of zo. Zij heeft haar donkerbruine haar zwart geverfd. Ik heb nooit echt een verschil gezien tussen haar natuurlijke kleur en de verf, maar alle andere wel, dus blijkbaar ligt het aan mij. Mimi daarentegen is totaal naturel. Daarmee bedoel ik: natural blonde, nul make-up, typisch 'water-en-zeep'-type. Gosh, soms ben ik jaloers op dat mens! Ze is slank en mooi, ze heeft de perfecte bouw, ze is gebruind, maar niet teveel, als ze opstaat zit haar net-uit-bedkapsel zoals ik er twee uur over doe om mezelf een mooi net-uit-bedkapsel te geven. Haar wimpers zijn tien meter langer dan die van mij en dat zonder mascara. Ik gebruik ook geen mascara hoor, vreselijk spul vind ik dat! Het plakt, en als men beweert dat het niet plakt (1) vallen je wimpers ervan uit of (2) is het op dieren getest. En ja, dat vind ik vreselijk want ik houd van dieren, vooral als ik ze niet hoef aan te raken. Dat vinden mensen vaak maar raar. Ze denken dat van dieren houden betekent elke keer als je een kat ziet lopen het beest te knuffelen. Amehoela! Ik vind het van die geniepige beesten. Vooral van die zwarte. Dan denk jij eindelijk een mooie dag te hebben terwijl je naar huis loopt, struikel je vlak voor je voordeur ineens over zo'n zwart frommelig ding heen! En dan begint het ineens te regenen. En blijk je twee maanden achter te lopen met de huur. En gosh, wat nog meer? Nee, ik ben geen kattenliefhebber, maar poezen zijn toch nog altijd beter dan honden. Ze stinken en blaffen en je moet ze veel te vaak uitlaten. Nee, geef mij maar Feddy, mijn knuffel, die blijft me ten minste altijd trouw, die geeft me geen verplichtingen, pist niet in mijn bed, maakt geen geluid en gaat ook niet zeuren als ik hem een paar dagen onaangeroerd laat liggen. Maar dat kan ik niet. Hoe gíªnant dan ook, ik kan geen nacht zonder Feddy.


(*) Sorry, ik moest even een straatnaam bedenken.>.<
(**)Ik moest even denken aan de tv-serie Absolutely Fabulous uit de jaren '90.

Copyright voor het liedje gaat naar Skuyler Fisk. Die kan ik spelen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.