Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Avril Lavigne » Avril Lavigne and me (lovestory) » [15] Avril/Ramona

Avril Lavigne and me (lovestory)

29 aug 2010 - 12:29

559

1

305



[15] Avril/Ramona

<3

Ik staar naar Mimi's haar. Ik weet niet waarom het mij zo trekt. Het is gewoon prachtig, dat is het denk ik. De drumpartij is niet zo moeilijk bij dit liedje en dan raak ik snel afgeleid waardoor ik rond ga kijken. Zo ook nu. Ik laat mijn blik over Mimi's lichaam glijden. Haar blanke handen met lange vingers en ongelakte nagels. Haar polsen zijn dun er zijn omgeven door armbandjes. De enige die ik nu kan zien is die voor borstkanker, de rest zit verscholen onder de mouw van haar donkerbruine jas. De jas is dik, omdat ze het altijd koud heeft, maar ik weet dat daaronder een slank, zeg maar dun, en fragiel lichaam verborgen is. Haar lippen zijn donkerroze, zou ze opgewonden zijn? Het schijnt dat je lippen donkerder worden naarmate je meer opgewonden raakt. Deze kleur is beter dan de blauwe kleur die ze net hadden door de kou.
Ik merk dat Avril doorheeft dat ik naar Mimi staar en kijk op. Ik glimlacht naar haar en ontvang een glimlacht terug.
Die avond zitten we met zijn allen bij Vanessa en mij in het appartement. The Pink Handcuffs, en Avril. Mimi zit in kaarsrecht in kleermakerszit op de grond vanwege een tekort aan stoelen. Hale zit met een kop thee op de (enige) stoel een tijdschrift te lezen. "Zal ik een Fender Strat kopen?" vraagt ze zich hardop af.
"Schat, al zou je een speelgoedgitaartje willen, je zou het nooit kunnen betalen!" brengt Vanessa ertegenin. Zij ligt half op de bank te loungen. Als het aan haar lag, lag ze nu al lang en breed over de hele bank verspreid, maar Avril en ik moeten ook nog zitten. Zij heeft zich op de bank neergezet en ik zit op haar schoot, terwijl het gesprek totaal aan mij voorbij gaat. Als de mooiste dame ter wereld onder mij zit kan ik mij moeilijk concentreren op iets anders.
"Was je vanmiddag vergelijkingsonderzoek aan het doen of lag dat mij?" fluistert ze in mijn oor.
"Dat was inderdaad een vergelijkingsonderzoek," fluister ik terug.
"En? Wat zijn de uitkomsten?"
Ik druk mijn voorhoofd tegen het hare aan. "Zoals mijn hypothese al gesteld had. Jij..." ik kust haar linkerwang, die het dichtste bij mijn mond is, "...bent nog steeds..." ik reik wat verder en kus haar rechterwang, "...de aller en allerliefste." Ik kust de plek tussen haar twee wangen. Ik laat weer even los en leg mijn voorhoofd tegen het hare aan. Haar armen, die ze om mijn heupen heen geslagen heeft, drukt ze nog steviger tegen me aan.
"Ik hou van je", fluister ik nog zachter, maar net hoorbaar voor haar. Ik leg mijn handen op haar buik en breng mijn lippen weer naar die van haar. Ik trek de rand van haar donkerblauwe shirtje een paar centimeter omhoog en kriebel daar haar zachte buikje. Met mijn andere hand ga ik door haar haar heen. Haar lippen openen en ik ga meteen in de zoen mee. Mijn handen glijden meer en meer omhoog tot ze de rand van haar bh aanraken en weer langzaam nar beneden afzakken. Avril haalt haar lippen van de mijne en kijkt me ondeugend aan. Ik sta op en trek haar mee naar mijn kamer. Het kan me nu even niks meer schelen dat Vanessa, Hale en Mimi ons kunnen horen. Ik vraag me af of mijn lippen nu donkerrood of zwart zijn.


Reacties:


xEmma
xEmma zei op 29 aug 2010 - 13:05:
Ik ben te lui om op elk deeltje te reageren
Maar helemaal niet reageren is zo gemeen, dus krabbel ik hier wat neer voordat jij zometeen hier arriveert *yeah*

Stiekem heb jij twee keer achter elkaar 'glimlacht' gebruikt in plaats van 'glimlach' ö
Maar dat is niet erg want jouw verhaal is nig steeds masterlijk

Trouwens he, die titels die je gebruikte.. Zijn dat allemaal liedjes van Avril Lavigne? Ik herken er een paar zoals Mobile, Girlfriend en I'm with you, volgens mij.. Maar zo goed ken ik haar muziek eigenlijk ook weer niet x]

Tot zo(:
Xx