Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sterren op het ijs - nieuwere versie - » deel 5

Sterren op het ijs - nieuwere versie -

29 aug 2010 - 15:09

336

0

213



deel 5

“ Ik ben eenentwintig, in september tweeëntwintig. *grijns* Schaats nog niet, nog nooit gedaan *grijns*..”¯ Potvolkoffie, die heeft nog nooit geschaatst!
Ik zie het al komen! Dit wordt een ramp! Als je nog nooit hebt geschaatst, waarom doe je dan mee aan ‘Sterren op het í­js’? Met een grote naadruk op ‘ijs’!
“Ik heb één broer, een tweelingbroer. * grijns* Ik speel gitaar in een band, Tokio hotel. *grijns*”¯ Jah! Tokio hotel! Nu weet ik het weer! Ik heb hem vast eens zien staan in één of ander magazine.
“ Is dat die band met die zanger met zijn raar kapsel?”¯ vraag ik hem. Dan kan zijn gezicht met zekerheid naast die jongen plaatsen in mijn geheugen. - versta je -
“ Haha ja, dat is mijn broer. *grijns*”¯
“ Kan jij nu geen woord zeggen zonder te grijnzen?”¯ want het irriteert mateloos, zeg ik er in mijn gedachten bij. Het zou een beetje grof zijn om dat al op de kennismaking te zeggen.
“ Euh, nee. *grijns*”¯ Oké, nu haat ik hem officieel!
Zo zo, dus hij speelt in die band.
Nu ik er beter over nadenk, ik ken zijn gezicht niet uit een magazine. Mijn vriendin is daar fan van.
Ik zal ze wel eens bellen, dan gaat ze flauwvallen. Muahaha, ik ben zo slecht.
“Nog even uw aandacht. De eerste ronde is volgende week vrijdag,”¯ moet die sukkel nummer één weer mijn gedachten verstoren! Ik was nu juist een plan aan het smeden! “Dat wil zeggen dat jullie één week de tijd hebben om deze pas te oefenen en in een act te steken,”¯ hij geeft ons allemaal een blad met uitleg over de pas. “ Veel geluk!”¯ één week! Dat gaat dag en nacht schaatsen zijn!
Oh gott, ik zie het niet zitten…
Oké, ik ga een schema maken - doe ik altijd in zo’n situaties, moet je ook eens proberen, super handig! - : ten eerste, euhm… uiterlijk! Oeh, mijn hersens zijn weer bezig met een slecht plan, ik ben daar toch zo goed in!
Eerst en vooral een nieuwe outfit…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.