Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Oh Boy - DM » Sechszehn

Oh Boy - DM

30 aug 2010 - 11:23

368

0

183



Sechszehn

Ik stond te wiebelen op mijn twee voeten tegelijk. Vandaag was de match, en ik had bijna mijn lepeltje opgegeten in plaats van mijn ontbijt, puur door de stress. Blaise was net zo nerveus als ik, dus ik had hem snauwerig naar de tribune verbannen. De jongens liepen er relaxed bij, alsof ze dit iedere dag deden, en de rustige sfeer maakte me nog gekker van de zenuwen.
"Lou, je gaat het fantastisch doen. Griffoendor gaat niet weten wat hen overkomt," grinnikte Marcus. Ik keek hem aan, terwijl ik wanhopig probeerde mijn hartslag min of meer normaal te krijgen.
Mission Failed...
"Rustig nou, je hoeft echt niet zenuwachtig te zijn, hoor," troostte Cody.
"Waarom ben ik het dan wel?" vroeg ik met trillerige stem.
"Omdat je een meisje bent en aandacht wilt door overemotioneel te doen." De bliksems schoten uit mijn ogen toen ik naar de bank keek. Draco staarde me aan met dat arrogante lachje van hem, dat lachje dat ik zó niet kon hebben!
"Draco, begin niet," waarschuwde Marcus dreigend. Toen hij zich omdraaide stak ik pesterig mijn tong uit naar de blonde kwelduivel. Hij knarste met zijn tanden en stak zijn middelvinger naar me op. Ik grijnsde en likte over mijn lippen.
Hij schudde zijn hoofd en staarde verbaasd naar mijn verleidelijke gezicht. Hihi, als hij me niet zo haatte, had ik hem in the pocket! De gedachte alleen al liet me de slappe lach krijgen.
De jongens keken me dus nogal stom aan toen ik uit het niets begon te giechelen.
"Als je daar niet mee ophoudt, sla ik je echt dood!" knorde Liam. Hij had wat weinig geslapen. Ik had hem zien meesluipen met een roodharige schone gisteravond.
"Ja, ze weten wat ze zeggen, hé. Seks voor de match mag niet, daar wordt je moe van. Jij hebt het gister veel te gezellig gemaakt!" Cody en Ryan gierden het uit. Liam staarde me verbluft aan.
"Hoe weet jij dat?"
"Zesde zintuig. Ik heb ogen op mijn rug."
"Echt? Laat zien!" Cody trok mijn shirtje wat omhoog en ik sloeg hem gillend weg.
"Pedofiel, je bent wel drie hele maanden ouder dan ik, weet je!" Hij veegde over mijn hoofd, met als gevolg dat ik mijn staart opnieuw kon maken. Man, nog wat extra werk!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.