Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Far Away - DM » Part 21

Far Away - DM

3 sep 2010 - 19:47

364

4

157



Part 21

Hij was er nog niet, en ik bond de brief vast aan poot van Leo's uil. Het beest kraste tevreden toen ik hem een stukje appel toestak en vloog toen door het open raam naar buiten. Ik keek hem na. Het was donker buiten, de wolken verborgen de maan en sterren. Jammer. Ik keek erg graag naar de nachtelijke hemel.
"Dag, dromer," fluisterde een zachte stem. Hij sloot zijn armen om mijn middel en kuste me in mijn nek. Kippenvel kreeg ik, overal! Ik draaide me om en zoende hem vol overgave. Hij betekende zoveel voor me, zijn handen op mijn heupen gaven me het fijnste gevoel dat ik ooit ervaren had. Ik raakte in ademnood, maar stopte toch pas toen ik het écht niet meer uithield.
"Ademen, Hilary," lachte hij. Ik bloosde, het werd zowaar een gewoonte.
"Romantisch hier, zeg," zei hij luchtig. Ik keek rond. De uilen bekeken ons, de ene al geïnteresseerder dan de andere. Het lag vollen pluimen, dons, stof en andere vuiligheid.
"Ja, romantisch," zei ik sarcastisch. Hij legde zijn kin op mijn hoofd.
"Ik heb je gemist, ik dacht de hele dag aan je." Zijn stem, het betoverde me. Las hij gezegd had dat hij ontzettend houdt van boterkoeken, had ik het net zo romantisch gevonden. Hij was zo knap, zo lief.
"Ik hou van je," fluisterde hij. Ik keek hem aan, zijn ogen waren vast verbonden met de mijne.
"Ik ook van jou," antwoordde ik stilletjes. Zijn vingers dansten over mijn rug, bleven net boven mijn achterste liggen. Zijn ogen blonken, als een kind dat zijn eerste bezem heeft gekregen. En toen besefte ik dat ik hem gelukkig maakte. Net zo gelukkig als ik was door hem.
Ik drukte mijn lippen op de zijne, opnieuw. De vlinders gingen als wervelstorm tot in de toppen van mijn tenen, mijn handen streelden zijn borst. Hij drukte me stevig tegen zich aan, alsof hij bang was dat ik hem los zou laten.
Ik vergat de wereld om me heen, ik hoorde het krassen van de uilen niet meer.
Zijn handen verschoven centimeter per centimeter, steeds lager, en op het moment dat hij mijn billen raakte, voelde ik de passie door mijn aders stromen. Ik was zo ontzettend verliefd...


Reacties:


shania13
shania13 zei op 19 aug 2012 - 15:27:
Melding please als je verder bent
zon geweldig verhaal!!!!


shelly
shelly zei op 4 juli 2011 - 0:13:
deze is ook al zo goed!!
snel verder please


Hedyx
Hedyx zei op 29 okt 2010 - 18:21:
verder! . x


xBittersweet
xBittersweet zei op 3 sep 2010 - 23:41:
Echt een super goed verhaal! Echt weer heel snel verder want je schrijfstijl leest echt super vlot.