Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » drugs = heaven

We lost a dream we never had.

2 jan 2009 - 2:36

936

0

336



drugs = heaven

Ik schiet keihard in de lach. "We wilden jou ook high hebben dus hebben we je een spontane alcholvergiftiging bezorgd!" roep ik. Ik voiel me ineens down en rustig. "Fuck, deze joints zijn goed man, alleen neit op dit moment, brb." zeg ik. Ik wenk Gwen en Aya. "Kijk eens, X goed hea." grijns ik. Ze kijken me verbaasd aan. "Jullie nemen een kwart pilletje en ik een halve goed? Ik ben het al gewend jullie nog neit zo te zien." grijns ik. Ze knikken, ik breek het pilletje. We nemen onze delen in. Ik knipoog naar ze, dit word leuk. "We zijn best wel junks." merkt Gwen op. "Nee joh, Gigi lol hebben noem ik het." grijns ik. Aya grijnst ook. Gigi lacht mee. We struikelen zowat van de trap af zo stoned zijn we. "En ik maar denken dat het alleen feestjes zijn waar ze zo is, Bill neuk der effe, is ze gelijk rustiger." zegt georg met en stonede kop. "Man, jullie zijn niks gewend!" roep ik opgewekt. Bill kijkt wazig voor zich uit en volgt het allemaal niet meer.

ik lag helemaal strijk om bills wazige gezicht : yo Bill kijk eens wat aan weziger x3' weeral lag ik helemaal stuk te gaan om mezelf. gwen zat stijf en opeens :"wooooooooooooooow awsome!' zuchtte ze uit en bleef ze 5 minuten met een smile van hier tot tokio zitten. gefacineerd keek iedereen haar aan en ik kuchte. iedereen begon te lachen.'luister,luister,luiste,luister,luister!'stuiterde ik opgewekt. 'vertel'giechelde tom. ik keek hem schuin aan : 'ik wil jouw neuken' zei ik zo serieus mogelijk,wachtend op toms reactie. hij speelde met zn piercing : dat kan geregeld worden hoor' grijnsde hij terwijl hij naar me toe kroop. iedereeen lach natuurlijk al in een deuk wetend dat het een grap was en zo droog mogelijk keek en zei ik : grapje...' lutele seconde bleef het stil waarna iedereen weer in een deuk lach,zelfs tom x3 man oeff daar word je moe van x)

"LIEFDE AAN XTC!" roept Gigi door de kamer. Ik kijk haar aan en stuiter wat met ze mee. De jongens kijken me jaloers aan. "No way! Ik had maar 1 pilletje mee." roep ik. "Elysh?" zegt Bill zeurderig. Ik zucht en rol met mijn ogen, hij kijkt nog altijd wazig vooruit. "Wat isser liefje?" vraag ik lief. "Ik wil ook neuken. En ik voel me misselijk." grinnikt hij. Ik rol emt mijn ogen. "Waar is hier de plee?" vraag ik aan Gigi. "hier beneden issie in de hal." zegt ze. Ik knik. Ik trek Bill omhoog en sleep hem mee naar de wc. Ik drop hem voor de pot. "Je bent niet thuis dus houd het schoon of ik laar je alles oplikken." zeg ik dreigend. Hij knikt wazig. "Maar ik wil ook seks hebben, net als Tom." zegt Bill. "Dalijk misschien goed?" vraag ik dan. "NEE! NU!" krijst hij. ik loop weg. Geen zin in. "Zijn we ook weer even vanaf." zeg ik grijnzend als ik binnen kom.

ik en tom hadden ons afgezonderd onder de tafel. ja onder de tafel x3 met zn vinger toppen streelde hij in mijn nek waardoor ik weer in een lachkick verschoot. tom keek me droog aan : ik wil je neuken werk nu effe mee'zeurde hij. ik deed als of ik nadacht : ehh nee'zei ik speels. 'nou waarom niet?' 'mischien later'zei ik terwijl ik mn tong uitstak. ik zag benen voorbij lopen en grijnzend pakte ik ze vast. 'AHHH ER ZIT EEN DINO ONDER DE TAFEL' oke das duidelijk bill x3 toen ik onder de tafel vandaan kwam zag ik bill nergens meer en de rest zat rustig te drinken. 'waars bill?' opeens voelde ik iets afzakken en kreeg ik het koud bij me benen. ik keek naar beneden en zag dat mn broek naar beneden was getrokken. beschaamd rolde ik lachend over de grond. 'wie deed dat!'krijste ik nog steeds lachend terwijl i ktom en bil lzag overgooien met mijn broek. pfiew gelukkig heb ik een boxer aan

"Bill Kaulitz! Hier met die broek!" roep ik streng. Bill goit de broek naar me, ik geef hem weer aan Aya. Ik knipoog. "Dit komt goed hoor, ik pak hem wel terug!" grijns ik. Ik loop op Bill af. "Hey liefje, wil je nog neuken?" vraag ik geil. Hij knikt heftig. "Mooizo, ich gehe dich sehr scharf machen schatz, ich leck dein ganze schwanz babe. Klar?" vraag ik geil en zacht. Bills ogen worden groot. "Sicher!" roep hij. Ik leg mijn vinger op zijn lippen. "Shh, nicht so laut schatz. Ich mein es, ich leck dich!" fluister ik weer geil. Ik streel over zijn kruis die al aardig gegroeit is. De rest kijkt me met grote ogen aan. Daarna trapt Bill zijn schoenen uit. Mooizo, hij denk dat ie echt ene beurt krijgt. Ik grijns scheef, en duw hem op de tafel. Ik trek zijn broek uit ne ren ermee rond. "Yaay! Trofee!" roep ik opgewekt Gigi en Aya rennen achter me aan naar buiten.

de jungs kwamen lachend naar buiten en bill schuifelde achter ze aan. we waren aan het over gooien met bill's broek tot tom hem ving. 'nou,verpester'zei ik met een zielig gezichtje. 'wil; je hem trug'grijnsde hij ik knikte blij. hij wees op zijn beurt naar zijn mond. 'wat?' vroeg ik lachend. hij keek me aan met de je-weet-heus-wel-wat-ik-wil-grijns en ik keek gwen en Elysha aan die teleurgesteld op de stoep gingen zitten. ik liep op tom af en fluisterde geil : dus jij wilt mij?' hij knikte nog grijnsend. ik ging op me tenen staan en gaf hem een miniscuul kusje waarna ik bills broek uit zn handen trok. 'nou niet eerijk'zei hij zielig


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.