Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Charmed » the Power Of The Next Genaration » een slechte invloed

the Power Of The Next Genaration

2 sep 2010 - 20:31

436

0

314



een slechte invloed

Zonder verder twijfelen stap ik achter op James’ motor. Met een harde brom slaat de motor aan. ‘Hou je vast, Engel.’ Brult James boven het geluid van de motor. Ik grijp zijn jas vast en leun naar voren tegen hem aan. Tot mijn schrik stoppen we bij de P3. ‘Hier kan ik niet naar binnen.’ Begin ik, maar James sleept me mee. Als hij bij de bouncer staat hou ik mijn hoofd naar beneden. Gerrit kent mij redelijk goed van de keren dat ik in de P3 heb geholpen. Maar hij let gelukkig niet op mij en laat ons er zonder verdere problemen door. Binnen is het druk en lawaaierig. De lichten doen pijn aan mijn ogen en ik wens dat ik thuis was. James houd mijn hand vast en trekt me de dansvloer op. Om kwart voor drie precies komen we de P3 uit. Tot mijn schik is Gerrit afgelost door Henry Jr. Ik probeer langs hem te lopen, maar hij grijpt mijn arm. ‘Prue, wat doe jij hier. Zeg me niet dat je hier binnen ben geweest. Mijn wangen kleuren rood en Vanuit mijn ooghoek zie ik James aan komen lopen. ‘He, laat haar met rust, man. Heb je niks beters te doen dan meiden lastig vallen.’ Snauwt hij terwijl hij Hendry’s hand van mijn arm trekt. Ik zucht en stel ze aan elkaar voor. Hendry kijkt James pissig aan en kikt dan mij aan. Als je meteen naar huis gaat zeg ik niks tegen..’ Hij valt stil en kijkt bezorgd naar me. ‘Dank je, pap zou pissig worden als hij dit hoort.’ Zeg ik, terwijl ik met James mee loop. Hendry kijkt me bezorgd na.
Thuis klim in via mijn raam mijn kamer binnen en loop naar mijn bed. Als ik op mijn bed zit zie ik het boek liggen. Ik sla het open waar ik gebleven ben en lees verder.
Het begon en eindigde allemaal met Jack. Ik was in een zwakke positie, toen ik Jack ontmoette, omdat mijn ouders net waren overleden. Of dat dacht ik. Mijn verdriet ontkennend, volgde ik Jack in alle dingen waarvan ik wist dat het niet hoorde. Mijn geweten speelde op maar niet zo erg dat ik mezelf afremde of naar de goed bedoelde raad van mijn familie luisterde. Als enigst kind had ik alle aandacht en ineens was ik die kwijt. Mijn familie nam me in huis maar voor hun was ik gewoon een van de kinderen en niet hét kind. Toen Jack me uitnodigde om naar een laat feest te gaan, ging ik mee, hoewel ik wist dat mijn ouders het niet goed zouden vinden


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.