Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Als je maar geniet! » 6# Tranen in het donker...

Als je maar geniet!

5 sep 2010 - 12:07

317

2

247



6# Tranen in het donker...

Vorige keer: Als ze dat nog niet deden, deden ze dat nu wel, de hele kamer gaapte me aan en ik haalde voorzichtig mijn schouders op. En als je dacht dat het raarste net was geweest dan had je het mooi mis want Simone vloog op me af en..

En… Vloog me om de nek. Woow ik geloof dat het beste woord ‘shocking’ is. En als de situatie niet zo gespannen was, was ik zeker gaan lachen. Ik plaats daarvan keek ik naar Gordon opzoek naar hulp, ook al wist ik met alleen al een blik op hem dat hij niets zou doen. Hij leek wel verlamt, en pulkte versuft aan een gat in zijn overhemd. Shit what the hell was going on?

Als ik achteraf terug kijk weet ik niet of ik het nu goed na vertel, maar ik doe mijn best. Nu ja Simone had dus haar armen om mijn nek geslagen en de tijd leek stil te staan. Dit ging enkele minuten door en toen stond ze op. Ik kon haar gezicht niet zien, maar ik nam aan dat haar ogen zich met tranen hadden gevuld. Ze stond op en stormde de kamer uit. Daar na gebeurde eigenlijk niets meer, ik ging zonder wat te zeggen naar huis en toen ik de volgende dag op school kwamen zeiden ze geen woord tegen me, zelfs niet toen ik naast ze zat tijdens Engels.

Nu kan ik eerlijk bekennen dat ik me nog nooit zo leeg heb gevoelt, vandaag schreeuwde mijn moeder tijdens het avond eten tegen mij. Ik weet niet waarom maar het moet iets te maken hebben met Simone, want toen mijn moeder van haar hoorde flipte ze helemaal. En het gekke was, was dat Nick me niet eens uitlachte hij leek bloed serieus en staarde naar zijn eten, alsof hij zich helemaal niet in dezelfde kamer bevond. Ik lig opgekruld op mijn bed en staar naar de foto van ons gezin en voel me verraden, ze weten het allemaal en niemand vertelde mij wat, denk ik verslagen. Ik kijk naar de lachende gezichten op de foto en zie mijn beeld vertroebelen als mijn ogen zich vullen en er tranen over mijn wangen glijden.


Reacties:


dreamerangel
dreamerangel zei op 3 sep 2010 - 23:00:
ahhww.......
verder!


Dominiquee
Dominiquee zei op 3 sep 2010 - 18:17:
omg .. zo mooi

verder jij ;p

x.