Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » All I want for christmas is you { ... Bill ... } » Part six: Christmas 2008

All I want for christmas is you { ... Bill ... }

2 jan 2009 - 20:07

1047

2

156



Part six: Christmas 2008

Dit jaar zijn Bill en ik 19 jaar geworden, nog maar sinds een paar maanden geleden eigenlijk. Dit jaar was een hele uitdaging voor mij en Bill. Normaal kon ik mee op tour, maar nu zijn ze bijna altijd in Amerika. Ik word er echt gek van soms. Lexy mist haar papa ook. Ze is nu twee en ze begint te beseffen dat haar papa een bekende ster is. Soms is hij er maanden niet en dan gaan ze ook nog eens een nieuwe cd maken, waar ook direct een wereldtournee na komt. Dan zie ik Bill zeker niet meer. Bill heeft al, al zijn beloftes gebroken ‘Ik kan er niets aan doen dat ik er nooit ben’ zegt hij altijd. Ik wil er gewoon geen ruzie over daarom geef ik hem gewoon gelijk. Dit was hij er niet op Valentijnsdag, mijn verjaardag en zijn verjaardag niet eens. Een telefoontje was zelfs teveel gevraagd. Dit jaar zelfs niet eens op kerstmis en Nieuwjaar.

Ik en Lexy gingen naar de mama van Bill want mijn ouders en de ouders van Bill vierden weer samen kerstmis. Ik wist dat het wel gezellig zou worden wat niet wegneemt dat ik mijn man mis. Ik en Bill zijn nu al 6 maanden getrouwd waarvan hij na 1 week naar onze trouw al direct weer op tour vertrok. ‘The show must go on …’ in zijn woorden dan, maar zeker niet in mijn woorden. Hij wou een hele huwelijksreis plannen, maar het is er nooit van gekomen en nu we in die villa wonen, weet ik hoe het voelt om eenzaam te zijn. Ik heb Lexy wel, maar zij speelt meer en moet veel slapen.

Wat me het meeste pijn doet dat hij er op kerstmis niet is, is omdat het ook de verjaardag van ons kindje is. We betekenden zoveel voor hem, maar nu veel minder heb ik zo het gevoel. Bill beweerd van niet, maar mij maak je niets wijs en ik ben zeker geen domme gans. Wat ik wel weet is dat ik hem heel erg mis en ik ben er zeker van Lexy ook. Het zijn nog maar een paar uurtjes en we moeten al vertrekken. Ik was Lexy nog snel en doe haar een kerstpakje aan en ik douche me en doe make-up enzo terwijl Lexy in het parkje speelt. Ik deed niets speciaals aan. Gewoon een simpel zwart rokje met pumps. Ik stop al het speelgoed van Lexy in een tas en alles wat ik nodig had van pampers enzo. Ik zet ook haar stoeltje in de auto. Lexy zit op de achterbank in een stoeltje, maar ze slaapt al half. Ze heeft haar knuffeltje vast. Een lief wit konijntje … heeft ze van Bill gekregen daarom het knuffeltje ook Bill.

Na een half uurtje komen we aan en iedereen is er al. Ik pak Lexy als eerste mee naar binnen en de stief papa van Bill gaat het stoeltje en tas uit de auto halen. Lexy zit bij me op de schoot want ze heeft een beetje bang als ze in een ander huis komt waar ze niet vaak komt. ‘Waar is papa?’ vraagt ze me, ik kan niet antwoorden en geef haar een knik waaruit ze kan afleiden dat papa er niet is en ook niet gaat komen. Hij ging naar Malediven met Nieuwjaar. Ik snap echt hoe hij nu zoiets kon doen … Onbegrijpelijk gewoon.

Simone legt al het eten op tafel en we beginnen te eten. Lexy eet ook een beetje mee, maar ik heb een broodje voor haar. Ik wil niet dat ze ziek word nu ik alleen ben. Want een ziek kind is een hel, geloof me. Na 2 uurtjes aan tafel gezeten te hebben gaan we in de zetels zitten. Natuurlijk moet Lexy weer een hele show opvoeren met Bill zijn muts. De laatste tijd kan ze niet meer zonder die muts waarschijnlijk omdat die naar Bill ruikt ofzo. Ze slaapt er zelfs mee en dan zegt ‘papa slaapwel’ heel lief, maar ik vind het langs een kant ook zo erg voor haar.

We praten gezellig en Lexy was al half in slaap gevallen op de zetel het was dan ook al laat. Achter 3 minuutjes zou ze verjaren en 2 worden. Opeens gaat de bel, 1 minuut voordat ze verjaart. Ik ging de deur open doen en ik zag de persoon die ik het minste verwachte. Opeens staat Bill voor me. ‘Had je me niet verwacht lieverd?’ zei hij. Ik knikte verbaast nee. En hij ging snel naar Lexy en wenste haar precies om 23:58 een gelukkige verjaardag. Ik kon zien dat ze gelukkig was want ze schaterde en schreeuwde van het lachen. Ik stond aan de deur en bekeek hun. Ik was zo gelukkig voor haar zodat je ook een glimlach op je gezicht had. Na een paar minuten gaf Bill, Lexy aan Simone.

Hij kwam naar me en trok me mee naar de gang en sloot de deur. Hij drukte me tegen de muur aan en kuste je. Ik miste deze lippen zo. Hij drukte met zijn tong tegen mijn lippen en ik open gewillig mijn lippen. Ik voel zijn tong met de mijne draaien ook voel ik Bill zijn piercing. Ik laat een klein kreuntje als ik zijn piercing voel. Ik voel dat Bill grijnst en hij laat mijn lippen los. ‘Ik heb je zo gemist Shanti, sorry dat ik er nooit was voor jou en Lexy, maar nu blijf ik bij jullie. De Malediven kunnen me gestolen worden, ik wil bij mijn vrouw en kindje blijven. Ik heb ze al genoeg moeten missen’ zei Bill. ‘Ik heb je ook zo erg gemist Bill, Ik dacht dat je niet meer om ons gaf’ zei ik. ‘Lieverdje toch, ik zal jullie nooit vergeten al zat ik in Tokio. Ik hou alleen van jou Shanti, niemand is zo mooi en lief als jij bent!’ zei Bill. ‘Bill, ik hou ook van hou’ zei je en je drukte je lippen op de zijne. Deze woorden van Bill blijven voor altijd in mijn geheugen: Dit jaar wordt anders lieverd. Ik wil je zoveel mogelijk bij me. Dit is een nieuwe start voor ons. Vanaf nu word alles ander Dit wordt ONS jaar …

Dit was dus het laatste deeltje! Hoop dat jullie het een beetje goed vonden. . .


Reacties:


lOveYouX
lOveYouX zei op 1 juni 2009 - 0:15:
mooi


BILLSxKETTE
BILLSxKETTE zei op 2 jan 2009 - 20:21:
Geweldig,
en ik had eht neit verwacht O.O
je meot meer van dit soort serie's schrijven, echt goed

<3333