Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De fantasy van Dorien & Ellen » Deel 2: Het vervolg

De fantasy van Dorien & Ellen

2 jan 2009 - 20:24

900

0

302



Deel 2: Het vervolg

Ellen:
Ben kijkt raar op naar Skandar en geeft hem een klap "Je doet raar!". "Maar, maar..." Stottert Skandar. "Maar wat?" Vraagt Ben die ondertussen achteruit loopt. Hij valt overboord van de Black Pearl en Dorien springt erachter na. Tot hun grote verbazing kunnen ze onder water ademen en ze zwemmen dieper en dieper, tot dat er een zeemonster op hun afkomt.

Dorien:
Snel zwemmen Ben en Dorien naar een eiland, dat ze zien in de verte. Ondertussen heeft het monster een Orka opgegeten en valt van de zwaarte op de bodem van de zee. Het eiland blijkt een Grieks eiland te zijn en iedereen zingt daar Mamma Mia. Dus doen Ben en Dorien gewoon mee.

Ellen:
Even later komt de rest aan op het eiland en ze zien Dorien & Ben gek dansen & zingen. Plots beginnen ze allemaal te lachen omdat Dorien & Ben een heel gekke beweging maken. Ben ziet het en stopt meteen, maar Dorien blijft heel gek dansen. De andere bewoners stoppen ook met dansen en lopen terug naar hun hutten. "Ehm, Dorien." Zegt Ben stil. Dorien stopt en ziet iedereen lachen, maar plots worden Dorien haar ogen groot. Achter hun staat het zeemonster!

Dorien:
Ben haald een degen uit, maar het is een speelgoed degen! Want het maakt het geluidje van POTC. En toch is het krachtig genoeg om het monster een bloedneus te slaan. En de neus is de zwakke plek van het monster! Het monster gaat dood en Dorien zegt 'Ben, mijn held!' en er volgt een sensasionele kus. Skandar kan het niet laten en doet Ellen binnen. Ze gaan het eiland verkennen en zien daar Troy en Gabriella dansen, Dorien wordt weer jaloers en gaat er naar toe en smijt Gabriella in de zee. Sharpay zegt 'Nu kan IK Troy inpalmen!, Dorien smijt Sharpay in de zee en Ben smijt iedereen die naar Zac loopt ook in de zee. En dan fluistert Ben in Doriens oor over Zac 'Kijken mag, aanraken niet!' en er volgt een passionele tongzoen. Dan komt Jadis, Tia Dalma had haar levend gemaakt! Ze tovert Skandar in een hond.

Ellen:
Ellen begint te flippen en trekt heel gekke bekken. De rest staart gewoon toe hoe Skandar daar zit. "Veel plezier met je nieuwe puppy, Ellen" Schreeuwt de sneeuwheks. Plots valt er een feeënstokje op Ellen haar hoofd en Ellen is weer nuchter. Ze neemt het stokje en bekijkt het aandachtig. "Hé, een knopje!" Ellen drukt erop en er komt een mooi feeëngeluidje uit. Skandar blaft op het geluidje en Ellen zegt dat hij moet zwijgen. Daarna zwaait ze met het stokje en er komt een lelijke oude gele geest uit. "Ik ben uw geest van vanavond, u hebt 2 wensen." "Waarom geen 3 zoals de andere geesten?" Vraagt Ben dom. "Omdat ik... Uhmm.. Ik weet niet." Antwoord de geest stotterend. "Nou? Kan jij Skandar weer een mooie jongen maken?" Vraagt Ellen. "Uhm, ja, maar dan moet er in ruil wel iemand anders in een hond veranderen."

Dorien:
Ben haalt Sharpay uit het water en vraagt 'Is dit goed?', de geest antwoord 'Ja maar dan gaat het wel een lelijke poedel worden'. 'Is niet erg' zegt Ben 'Ze wordt toch zo meteen weer in het water gesmeten' voegt ie er aan toe. 'Euhhm, dan hebt u nog een wens ov euh over!' zegt de geest. Skandar zegt tegen Ellen, 'Ik heb gelezen dat je altijd 3 wensen bij mag wensen, nu 2 aangezien dat het maar een dubbelgeest is. Dus 2 wensen alsjeblieft!' 'Ja lap, welke seu euhm eut leest nu het geestenreglement? Ok 2 wensen!' zegt de geest. Ben wenst dat de kajuit van de Black Pearl gepimpt wordt naar een feestzaal met drankjes en al in. Ze blijven maar door wensen...'

Ellen:
Plots zegt de geest: "Nu is het genoeg, ik wil weg!" "Oké, tot ziens en dankje!" Antwoord Ellen droog. De geest verdwijnd en het hele eiland ligt vol met gewenste spullen. "Kom, we gaan de feestzaal in!" Zegt Dorien en ze lopen allemaal de feestzaal in. Door het gewicht van alle mensen zakt de feestzaal dieper en dieper in het water...

Dorien:
Plots zinken ze allemaal, iedereen wordt een vis met hun eigen kop. 'Sexy vissen!' zeggen Ellen en Dorien over hun liefjes. 'Dankjewel' blozen Ben en Skandar. Opeens verschijnt er een splash en ploft iedereen terug naar boven. Ellen kijkt rond en ziet haar eigen lichaam, 'Huh dat kan toch niet?' zegt Ellen en kijkt naar haar eigen lichaam 'Aaah ik ben Ben!' schreeuwt ze, 'En ik ben Skandar!' schreeuwt Dorien. Skandar zit in het lichaam van Dorien en Ben in dat van Ellen, opeens verschijnt de heks, Jadis (Tia Dalma staat aan haar zijde) en zegt 'Dit is dankzij mij, MuhahahahahahAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, om dit op te lossen moeten jullie de tocht ter Creativiteit oplossen!!!!'

Ellen:
"Kom op!" zegt Ellen. "Zeg wat we moeten doen." vervolgt Skandar. " Ieder van jullie moet een MOOI schilderij maken, hier hebben jullie ezels, verf en kwasten." Jadis maakt een gek gebaar met haar armen en plots staat er voor iedereen een ezel met daarnaast een tafeltje met verf enzo. Iedereen begint te schilderen en na een paar minuutjes zegt Dorien: "Klaar!" Jadis komt kijken en ze vind dat Dorien een mooi schilderij heeft geschilderd. Even laten is iedereen klaar en moeten ze van Jadis in een kring gaan zitten. "Het lelijkste schilderij is dat van..." Iedereen houd zijn adem in. "BEN!" Ben barst in huilen uit. "De echte opdracht was: Om ter lelijkst schilderij maken."

To be continued..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.