Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » Neuken =3

We lost a dream we never had.

2 jan 2009 - 20:49

888

0

405



Neuken =3

"AYA HIER!" roepen ik en Gigi. Aya gooide me Bills broek toe en ik rende de straat door. Bill staat beteuterd bij de deur. Ik knipoog naar Gigi en ren op Bill af. "Wil je je broek terug liefje?" vraag ik zo leif mogelijk. Hij schud heftig van nee. "Ik wil neuken." zegt hij dan opgewekt. Ik rol met mijn ogen. "Forget it." en ren weer weg. Bill kijkt me weer zielig aan. Met puppyogen, gosh heir kanik neit tegen. Ik kijk Gigi smekend aan. "Dat kan ik niet weerstaan." fluister ik. Ze schiet in de lach. "Ja hallo, hij wil neuken." zeg ik dan evrontwaardigt. "En ik kan puppyogen neit weerstaan, maar ik heb geen zin." vervolg ik.

'arme jij'giechelde ik waarna ik bills broek over mijn hoofd trok en in kleermakers zit deed alsof ik aan het mediteren was. 'ehh aya,leef je nog?' ik trok de broek ietsjes omhoog en zag tom opgelucht adem halen.'wat is er tommie'vroeg ik met een speelse grijns op mijn gezicht. 'neuken?'vroeg hij met de zelfe puppy ogen als Bill. ik lachte en gaf hem snel een kusje waarna i kweer wegrende

"Aya! Kom is!" roep ik naar haar. Aya komt eraan met Bills broek. Ik trek de broek uit haar handen en knipoog. "Oké dus ik kan Bill niet weerstaan zoals ie naar me staat te kijken, maar ik wil niet neuken, maar om hem nou met een stijve rond te laten lopen vind ik ook zo grof. Wat moet ik doen?" ratel ik hopeloos. "Hmm," Aya kijkt me bedenkelijk aan. "Trek hem anders, heeft hij ook zijn pleziertje gehad, of zuig hem desnoods." grijnst ze dan. Ik zucht. Kut he. "Think it's enough?" vraag ik met een grijnzende blik op Bill. "Als ie niets anders krijgt wel." grijnst Aya ook. Gigi komt bij ons staan. "Ja, wat is dit voor samen spanning." zegt ze dan lachend. "Nou Bill kijkt me zo aan, en ik vind het zielig voor hem, dus ik vroeg aan je zus wat ik nou moet doen en die stelde dus voor om hem effe te trekken of te pijpen, maar dat doe ik neit openbaar." ratel ik dan. "Mijn badkamer is vrij voor jullie." grijnst Gigi. Mijn mond valt open. "Dankje." grijns ik. "Daarna mag ie zijn broek wel aan toch?" vraag ik Ze knikken tegelijk, tweeling. Ik kijk ze dankbaar aan. "Your lucky day! Bill!"

tom kwam zielig op me af gelopen. 'ik ook lucky?'vroeg hij met een smekende uitdrukking.'hmm ligt eraan hoeveel heb je gedronken?'vroeg ik grijnzend. 'ehh weet ik niet meer' zei hij met een verdwaasde wazige blik. gigi begon te grinniken. en ik fluisterde zwoel in zijn oor : geil je op me?' hij knikte, grijnzend zei ik :'ik hoor je niet,knapperd' 'jhaa!'riep hij. "roep Aya is supr geil' grynsde ik



"Kom schatz." zeg ik tegen Bill terwijl ik hem mee naar binnen trek. Hij sluit de deur, de rest heeft geen sleutel maar zo erg is dat wle niet, ik doe wel gewoon open. Bill trekt me mee naar boven richting de badkamer, die hij blijkbaar al gevonden had. Hij sluit de deur hier ook en begint me wild te zoenen, ik zoen gewoon mee. "Wij nu wel neuken?" vraagt Bill lief. "Niet neuken liefje, wel wat anders, ook aangenaam." zeg ik dan. Bill knikt blij. Hmm, trekken of pijpen. Dalijk gaat ie zeuren als ik hem alleen trek. Maar ik heb geen zin in pijpen. Trekken dus. Ik zoen Bill nog eens. Daarna trek ik zijn boxer omlaag. Ik pak Bills stijve lid beet en begin er licht rukjes aan te geven. Bill kijtk me grijnzend aan, ik zoen hem. Ik versnel eht tempo met mijn hand en stop met zoenen. Ik blijf hem grijnzend aankijken. Bill kreunt zo hard alsof ie nog nooit gerukt is. Als er een raam open staat heeft de rest eht vast gehoord. Bill komt bijna en ik buk. Ik neem zijn lid in mijn mond en begin eraan te sabbelen. Bill kreunt de hele boel bij elkaar en als ik kon had ik nu een boem grote grijns op mijn gezicht. Bill pakt mijn hooft vast en geeft het tempo aan, al snel komt hij. Ik geef Bill nog een tongzoen. "Hmm." kreunt hij nog even. "Hier heb je je broek liefje, ik ben naar de rest." zeg ik grijnzend en laat Bill verbaasd achter. Als ik beneden de deur open doe kijkt iedereen me met grote ogen en een open mond aan. Ik grijns nog altijd.


'wij dan neuken?'vroeg hij hij met een engelen snoetjes ik grijnsde 'hmm mischien'hij schudde eigenwijs nee :'jhawel!' ik begon te lachen en riep gigi 'yoow?' 'eyee heb jij een camera?'ze begon te grijnzen en rende naar ven,even later kwam ze terug met een camera. 'oke,film to mwanneer hij begint te schrreeuwen oke dit word lache ' 'oke 'tommie jij krijgt wat heeel leuks'hij begon helemaal te stralen en begon te schreeuwen terwijl ik gigi een seintje gaf dat ze kon beginnen : Ik vind Aya geil en ik houd van haar!' gilde hij gierend terwijl hij als een klein kind begon te dansen. voldaan keek ik naar het schouwspel.opeens hoorde ik luid gekreun en gigi grijnsde terwjl ze bleef filmen. het gekreun stopte en Elyshí¡ kwam met een grijns van hier tot tokio (hotel) naar beneden,iedereen keek haar met open mond aan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.