Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Dit is waarom je nooit op jezelf moet wonen als je 14 bent.|One shot| » Dit is waarom je nooit op jezelf moet wonen als je 14 bent.

Dit is waarom je nooit op jezelf moet wonen als je 14 bent.|One shot|

5 sep 2010 - 22:12

552

19

1012



Dit is waarom je nooit op jezelf moet wonen als je 14 bent.

Ik kwam thuis van mijn geweldig spannende avontuur. (lees: school ) Ik schopte mijn schoenen uit waar, gek genoeg, Deidara uitkwam. Die ging toen caramelldansen met een konijn. Geshockeerd door dit, besloot ik wat te drinken. Ik deed de koelkast open en zag dat Zero en Kaname ‘bezig waren’. Ik draaide me om en zag in de tuin Jacob Black achter Nijntje rennen.
Toen ging ik naar de garage, waar Voldemort, Harry Potter en Ron Wemel de beste vrienden waren en Justin Bieber aan het vervloeken waren. Daarna rende er een glitterende Edward , die ‘ik glinster in de zon ik ben zo mooi!!!”ť zei, door mijn beeld heen. Die werd toen neergeschoten en verbrand door Elmo. Ik ging de trap op naar de badkamer. Daar was het ook niet rustig. De Kabouter-Plop-natie had oorlog met Napoleon Bonaparte en leger van Beessies. Even dacht ik dat ik Kwebbel met een machinegeweer zag, maar volgens mij had ik teveel suiker op. Toen ik in mijn eigen kamer kwam, stond Green Day daar. Ze zeiden: “Kijk daar is een poster van ons… En daar… En daar…”ť Toen douwde Mega Mindy een laser pistool in mijn handen en knikte. Toen vloog ze weg met superman, die, raar genoeg, een cheerleaderpakje aanhad. Toen besloot Green Day om aan de suiker te gaan en al snel belandden ze high op de grond, terwijl ze een dansje deden wat meer op een stervende kikker leek. Tot mijn grote verbazing was Pino er ook, die blijkbaar een relatie had met Lala van de Teletubbies. Toen ik dacht dat de enige rustige plek op de wc was bleek dat niet zo te zijn. Plop was namelijk aan het verdrinken en waarschijnlijk had Napoleon gewonnen. Ik ging toen naar de woonkamer om te kijken hoe het met Deidara was. Voldemort, Harry Potter, Hermelien en Ron hadden hem gejoined met caramelldansen en ik dacht dat ik in Gthfdjfhhtgsdeland was. Toen ik Spongebob met Bumba zag dansen wist ik het zeker: De koekjes lagen nog in de voorraadkast. Toen Koekiemonster me wilde aanvallen rende ik naar de voorraadkast en gooide koekjes tegen zijn hoofd aan. Althans, dat was de bedoeling. Fanboy en Chumchum pakten het en namen daar de verzombiede versie van Justin Bieber mee gevangen. Toen schoot iemand Timmy Turner neer en werd er een feestje gebouwd. Maar Green Day was nog steeds high samen met Jimmy Neutron. Ik pakte mijn spullen en vertrok. Nee, want Ezio zat met Altaïr te beatboxen in mijn kledingkast. Green Day rende nu naakt naar het terras op de derde verdieping en sprongen daar vanaf. Even dacht ik dat ze dood waren, maar Michael Jackson hielp ze niet dood te gaan door zijn Thriller-dansje te doen. Michael Jackson besloot ook aan de suiker te gaan, maar voordat hij een hap nam, spoot hij er ook nog eerst nog wat Botox in. Hij zei dat hij zo een hartaanslag kreeg. Ik sprong ook van het dak af en zo ook Mr. Bean. Samen hadden wij een geweldige conversatie over mijn huis. Toen ik op Voldemorts hoofd belandde rende ik weg naar mijn ouders. Voldemort schreeuwde nog even Avada Kedavra maar werd toen gelanceerd door de vuurspuwende en vergrote versie van Octo Tentakel.

En dat is waarom je niet op jezelf moet wonen als je 14 of ouder bent.


Reacties:

1 2 3 4

CrazyFor1D
CrazyFor1D zei op 12 okt 2013 - 21:30:
Wil je nog een deel twee maken? Please? Ik vind het zo leuk. Ik kon niet stoppen met lachen!!!
I LOVE IT!!! <3 <3 <3


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 25 feb 2013 - 19:03:
DIT IS HILARISCH!


svenne7
svenne7 zei op 12 jan 2013 - 0:18:
haha echt goed gevonden zalig gewoon


xDonnaxx
xDonnaxx zei op 4 mei 2012 - 0:11:
Hahahahahahahahahahaa echt lap maar wel grappig


EnteredDanny
EnteredDanny zei op 9 aug 2011 - 22:06:
Ik vind dat ene stukje met Ezio en Altaïr wel erg leuk.
De rest... te nergens op slaand. Dat stukkie met die Assassin's Creed personages slaat ook nergens op, maar het beeld dat die personages beatboxen is gewoon lollig...