Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » mijn wereld » gedicht 1

mijn wereld

6 sep 2010 - 16:45

64

3

185



gedicht 1

gedicht 1!!!! (6-9-2010)

Schenk mij, geef mij

Geef mij pracht en praal, geef mij een eiland en kanaal.
Geef mij geweldig eten, nee geef mij de hele voedselketen.
Schenk mij kennis, schenk mij wijsheid.
Geef mij zus en geef mij zo.
Schenk mij macht en schenk mij kracht.
Geef mij alles wat mijn hartje begeerd,
opdat niemand zich tegen mij keert.
Schenk mij dit alles in mijn leven, al is het maar voor heel even.


Reacties:


CxAngel
CxAngel zei op 17 sep 2010 - 21:34:
wouw het lijkt echt op een spreuk :3 echt mooi


AssasinBlade
AssasinBlade zei op 12 sep 2010 - 11:12:
Omg. Dit is zo mooiiiii <333


FreeHugsPlz
FreeHugsPlz zei op 6 sep 2010 - 17:08: