Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De fantasy van Dorien & Ellen » Deel 3: Het vervolg

De fantasy van Dorien & Ellen

2 jan 2009 - 21:46

1246

1

290



Deel 3: Het vervolg

Dorien:
Ben zegt 'Hoezo? Is toch niet lelijk? Het is Dorien met een zonnebril en een zwempak aan!' zegt hij al snikkend, Dorien kijkt er naar toe en zegt 'Zeg! dat is precies een bever!'. Dorien laat boos haar schilderij zien en het is een schilderij van Ben. 'Oh sorry, dat van mij lijkt echt van een bever, maar in ieder geval hebben we de opdracht volbracht' zegt Ben. 'Ok de volgende opdracht is, jullie moeten Skandar, In Monsoonbroekje bodypainten en uiteindelijk moet hij op een dier lijken, en liefst een slecht dier! Maar jullie mogen kiezen! En het gaat hier over Dorien, in Skandars lichaam' zegt Jadis. Iedereen begint te overleggen over een dier 'Een wolf' zegt Ben. Chagrijnig kijkt Dorien (omdat het over Skandars lichaam gaat) toe hoe Ben haar broek aftrekt, Dorien zijn piratenbotten, Ellen het piratengiletje,hemd en t-shirt. Ze moeten de oude verf nog gebruiken. Ze nemen grijs en schilderen Dorien helemaal vol.

Ellen:
Iedereen zit onder de vlekken verf als Skandars lichaam helemaal ingeverft is. "Ik vroeg om Skandars lichaam te bewerken, niet om jullie allemaal te bewerken!" "Dus we zijn er niet door?" Vraagt Ellen. "NEE!!!" Gilt de sneeuwheks en ze smijt iedereen weer het water in als voedsel voor het monster. het monster komt eraan en slikt hun allen in, daar zitten ze dan, in de buik van het monster in een ander zijn lichaam. Plots komt er allemaal gal naar boven en het monster kotst hun uit gepaard met véél gal. "Jullie verf smaakt vies." Zegt het monster nog en het zwemt weg. "Hé ik zit weer in mijn eigen lichaam!" Merkt Ellen op.

Dorien:
Iedereen zit terug in hun eigen lichaam behalve Skandar.. die is Tom!! Skandar heeft gewoon Toms lichaam!! En hij is nog altijd beschildert. 'Je bent nu een heel stuk NOTTER! Iuw!' zegt Dorien chaggy, omdat ze te juist in een jongens lichaam zat en ze nu op Tom kaulitz' bek moet kijken. Ben bind zijn piratenkapje rond Doriens ogen 'Heel lief Ben, maar hoe weet ik nu in godsnaam ofdat Tom euh.. Skandar mij niet stiekem kust ?!?' tiert Dorien tegen iemand die ze vasthoudt, ne die persoon is Ben. 'Geen goed plan' Opeens kruipt er uit de bek Skandar 'Is niet waar!!!!!!!! Ik ben Skandar! Dat is een vieze faker die zegt dat hij mij is!' Ben kijkt dreigend naar Tom en smijt hem terug in de bek van het monster

Ellen:
"Goed zo ben!" Zegt Ellen en ze zwemt naar het monster zijn bek om de echte Skandar er uit te trekken. Ze geeft hem een kus en zwemt dan weer samen met hem naar de rest. "Wat nu?" Vraagt Dorien. "Geen idee, we kunnen de zee misschien gaan verkennen, misschien ligt de Titanic hier wel!" "Oke dan.." Zegt Ben twijfelend en ze zwemmen dieper. Daar liggen allemaal dode mensen zoals Sharpay, Troy, Gabriella en Leonardo Dicabrio

Dorien:
Dorien ziet Troy liggen en weent 'Hij is toch niet dood hé,?' vraagt snikkend. Ben raakt hem aan en Troy blijkt nog levend te zijn want hij laat Ben schrikken. Skandar zegt 'Aaah ja zo kan ik het ok hé , Die grap moet ik onthouden voor op de set van Narnia'. Iedereen giechelt omdat Ben nog altijd in shock lijkt. Hij blijft kijken naar een punt, Ellen zwemt er naar toe. Opeens ziet ze een schat.. Ze haalt de schat boven en er staat hiërogliefen op. Het is de schat van Anubis! Opeens begint iedereen te zingen onder water dat zelfs de doden hun oren dicht houden. Er komt een geest uit het zeezand en die zegt 'Door jullie vals gezang moeten jullie boeten!'. Hij neemt de schat mee onder het zand en dus geen buit voor de ontdekkers.. De geest gooit de schat terug naar het punt en opeens ziet Dorien William Mosley er uit kruipen, en Georgie! En Anna! Blijkbaar waren ze tijdens de tocht verdwenen..

Ellen:
"Anna!" Roept Ben en hij zwemt op haar af en geeft haar een knuffel. "BEN!!" Schreeuwt Dorien kwaad. "Sorry!" Zegt Ben verlegen en hij zwemt weer naar Dorien. Plots horen ze gebrul. "Het is Aslan!" Schreeuwt Georgie en Aslan kruipt uit de kist. "We moeten naar boven, anders zullen we onze kieuwen blijven houden en kunnen we niet meer op het land ademen." Zegt Aslan wijs. "De tocht naar het land is ver en gevaarlijk, maar met mij erbij zal jullie niets overkomen!" Zegt Aslan. "Wat een ego!" fluistert Ellen tegen Skandar.

Dorien:
'Zeg! Ik wil gewoon dat jullie je veilig voelen!' zegt Aslan. 'Ja!' zegt William pesterig naar Ellen. Ellen steekt haar tong uit. Opeens maakt Aslan zich groter en geeft hij de opdracht er iedereen op te springen. Hij springt op Marokko. Daar ziet iedereen Achmed een Marokkaans feest geven onder familie. Iedereen stormt er op af voor met hem op de foto te staan en een handtekening. Achmed geeft Dorien een kusje op haar kaak op de foto, Ben trekt zo'n kop '-.-'. Iedereen wilt naar de trekpleisters gaan van Marokko. Dus iedereen verspreid zich, Aslan, Georgie, Zac en Anna gaan naar ergens in Marokko. Dorien, Ben, Ellen, Skandar en William gaan in een ander groepje. Achmed mag niet mee met hun van zijn mama omdat het een familie feestje is en thuis moet blijven. William had gehoord van een beroemd spookhuis in Marokko, iedereen gaat daar naar toe..

Ellen:
Ze komen aan bij het huis en Ellen zegt meteen dat het eng is. "Ik bescherm je wel schatje!" Zegt Skandar en hij slaagt een arm om Ellen heen. Dorien pakt Ben zijn hand vast en ze lopen met zen 5en naar binnen. "wow, eng hier!" William loopt voorop en zakt door een houten oude vloer. "Byee William!" Zegt Ellen en ze lopen dieper en dieper in het huis. "Hé kijk, een boekenkast met een hendel ernaast!" Dorien loopt naar voren en trekt eraan. De boekenkast draait half zodat er een opening is. Ben loopt voorop en trekt een stukje van zijn hemd. "Gij hebt zeker geen lucifers bij?" Vraagt Ben aan Skandar. "Uhm nee, ik denk het niet." Skandar neemt een zaklamp uit zijn tas. "Dit beter?" vraagt Skandar. "Kon je da nu ni wat eerder zeggen?" Vraagt Ben lachend en hij gooit het stuk gescheurd hemt weg.

Dorien:
Ze gaan binnen, Ben voelt een lichtschakelaar, 'Ja lap, nu is da gescheurd hemd zéker voor niks!' Iedereen lacht nog is. Nu is iedereen serieus, Ben heeft het licht aangezet. Ze zitten in het deel waar niemand mag komen! Het personeelchillaxhoekje. er zijn daar wolken, en ver in de verte zien ze Plopsaland. 'Kom we gaan naar Plopsaland!' zegt . Ondertussen komt William binnen. Ze vragen allemaal al blozend 'Wat is Plopsaland?' Ellen antwoord 'Dat is een leuk pretpark met kinderattracties, maar aangezien dit een betere versie is zal de Anubis attractie er wel al zijn!'. Iedereen springt er via de wolken heen, het regent napoleonzuurtjes dus snoepen ze ondertussen.

Ellen:
Als ze aangekomen zijn betalen ze met hun zuurtjes en lopen ze allemaal naar de Anubis attractie. "Oh nee, zie hoe stijl dat dat gaat!" Zegt Ellen al bibberend. "Ach, ik ben bij je, don't worry!" Antwoord Skandar lief. Ze lopen de wachtrij door waar geen mensen staan dus ze kunnen meteen de achtbaan in. Ben & Dorien gaan vanvoor en Ellen & Skandar vanachter. "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" Gilt Ellen als ze stijl naar beneden gaan en ze neemt Skandars hand vast.

Dorien:
Opeens stopt de baan, maar de karretjes niet, ze gaan over een ravijn en in dat ravijn zit een olifant met Loek erop, Loek zegt 'Dit is en blijft een spookhuis hé?'

To be continued...


Reacties:


achiestalker
achiestalker zei op 27 maart 2009 - 17:58: