Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Oh Boy - DM » Zweiundezwanzig

Oh Boy - DM

21 sep 2010 - 20:09

281

0

140



Zweiundezwanzig

Het was verdomme koud. Ik wreef in mijn handen en wenste dat mijn jasje wat langer was. Maar ik zag er adembenemend uit. Bij het ontbijt had ik veel jongens zien kijken, waaronder de tweeling. Fred's ogen hadden een twinkeling gehad die ik niet echt kon plaatsen. Maar als er een woord was dat dicht in de buurt kwam, was het wel geluk.
Maar die eikel liet me wachten. Als hij nog lang wegbleef, zou ik vastvriezen. De deur van de Drie Bezemstelen lonkte uitnodigend, maar ik was vastbesloten om samen naar binnen te gaan. We hadden tenslotte een date.

"Sorry dat ik zo laat ben. Ik ben echt een idioot dat ik zo'n prachtig meisje laat wachten in de kou." Hij stond voor me, zijn grote, trouwe ogen bedwelmden me nog voor ik hem goed en wel had aangekeken.
"Niet erg, hoor. Ik was een beetje vroeg."
"Heb je het koud?" Hij keek naar mijn handen, die ik nog steeds in elkaar wreef, niet alleen meer van de koude, maar ook van de zenuwen.
"Ja, een beetje," gaf ik verlegen toe.
"Waarom trek je dan niets anders aan? Je ziet er werkelijk prachtig uit, maar het is ook niets als het je niet warm houdt."
"Ik heb de wind wat onderschat, denk ik. En ik wilde er goed uitzien, vandaag." Ik keek hem aan, in zijn blik zag ik dat hij wist dat het voor hem was.
"Jij bent altijd mooi," zei hij zacht. Ik glimlachte.
"Kom, we gaan naar binnen. Jezus, je handen zijn bevroren!" Hij had me naar binnen willen leiden, maar schrok toen hij mijn huid voelde. Hij wreef er zachtjes over, en ik zou echt zweren dat ik het al wat warmer kreeg.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.