Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » pay me bitch!

We lost a dream we never had.

2 jan 2009 - 22:27

649

0

309



pay me bitch!

Aya loopt naar de deur en ziet mij en Bill in de deuropening staan ze schiet in de lach. "Wat heb jy in je nek?" vraagt ze lachend. Ik wijs naar Bill en ze knikt begrijpend. "Zeg Gigi, kenne we heit blijven pitten en zo ja waar, Tom is er achter dat het geen mayo was en is spontaan ziek geworden nadat ie het wist." Gigi schiet alweer in de lach en Bill kijkt me niet-begrijpend aan. "Wat is er dan met Tom?" vraagt ie nuchter maar vooral bezorgd. "Wil je neit weten liefje." grijns ik. "Wel." zegt Bill. "Hij heeft 'mayo' in zijn mond gestopt wat nog op mijn kin zat." zeg ik grijnzend. Bill krijgt grote ogen en rent naar Tom toe. Ik schiet in de lach. "Tom is best dom af en toe." grijns ik. "Daar zitten wij dan elke dag mee he." zucht Gustav. Georg knikt. "Hallo, ik ook hoor." zeg ik met een droog gezicht. Ze knikken.

'tuurlijk mogen jullie blijven slapen gezellig !' riep gwen. 'alleen ik moet morgen werken,in de ochtend =_=' 'nou dan meld je je maar ziek! denk je echt dat jij morgen nog wakker word voor 4 uur' grijnsde ik. 'danke zussie' 'graag gedaan joh maar waar kan ik tom verplegen' 2 trappen op elke deur ,kies maar!' 'oke danke!' ik rende naar broven waar ik tom en bill aantraf. 'Ieuw,ga weg!' piepte tom

[BillPOV]
"Waarom meot ik nou weer weg, het is toch neit mijn schuld dat jy, dat jy, nou ja je weet wel." zeg ik nukkig. Tom kijkt me pinnig aan. "Ja maar als jy nou niet zo nodigmoest neuken was eht niet gebeurd." werpt Tom me toe. Aya komt binnen en wij kibbelen gewoon verder. "Halo, ik ebn ook maar een jongen hoor, ik heb ook behoeftes sukkel, jy bent toch ook gepijpt zeik niet man." werp ik terug. Tom weet neit wat ie moet zeggen. 1 - 0 voor Bill, haha. "Ja maar, dat is anders, jy slikt niet het sperma van mij in." zegt Tom dan. "Je wist neit eens dat het sperma was als Aya het neit verteld had, of wat ze ook gedaan heeft." zeg ik dan. "Maar sperma verwacht je ook niet, vooral niet bij Elyshí¡, die doet alsof ze vies is van pijpen." zegt Tom. "Inderdaad ZEGT ze, maar ze is er helemaal neit vies van, omg wat zuigt dat kind lekker man. Ik zou eht liefst schreeuwend komen." pest ik Tom een beetje. "KAPPEN NU!" roept Aya dan, ik en Tom kijken haar aan.


'oke tom jij ziet er neit meer ziek uit,en btw roddelen is zóó kinderachtig'snauw ik terwijl ik met mijn ogen rol en mijn handen bitchy in mijn zij zette. 'sorry schatje'kraamde tom uit. 'ik ben je schatje niet'kaatste ik terug. opeens schoot me te binnen wat ik heb gedaan en in siste 'ieuw.' ik heb me als een slet gedragen -.-' ik stak me hand uit en tom keek me vragend aan : me geld mattie!


What the.." zeg ik emt grote ogen. "Ben je hoer?" vraagt Tom bitchy. Aya's mond valt open. "Nee, maar zo heb ik me wel gedragen dus ik verwacht wel een verzetje, ik ben immers je vriendin neit." zegt ze even bitchy terug. Toms mond zakt open. "Wil je dan mijn meisje zijn?" vraagt Tom. "Nee, want dit zeg je alleen omdat je neit wil betalen, maar betalen zal je mattie." zegt Aya. "Wie is Mattie?" vraag ik dom. "Dat is surinaams voor vriend dacht ik. Of neit Aya?" hoor ik Elysh zeggen en ze komt achter Aya binnen lopen.


'jhaa goed zo'lachte ik naar Elysha.tom keek me nog altijd achterdochtig en ongelovig aan : Wie zegt dat ik jouw niet gwn als mijn vriendin wil ?' zei hij met een arrogante blik. 'oke dus jij wilt mij als je vriendin'vroeg ik met een geniepige grijns.'mischien' 'vraag me dan'lachte ik. 'ehmm Aya wil je me meisje zijn?' ' as dan 50 euro'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.