Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sterren op het ijs - nieuwere versie - » Deel 7

Sterren op het ijs - nieuwere versie -

7 sep 2010 - 19:29

760

0

220



Deel 7

“Jij,”¯ hij wachtte even om de spanning op te bouwen, gluiperd.. , “jij slaapt bij mij *grijns*”¯ Nee!!
Oh Gott! Dat meen je niet!!
“Nee!!”¯ komt er onnozel en totaal overbodig uit mijn mond. Alleen aan mijn gezicht kon je waarschijnlijk al zien dat ik dat niet zo leuk vond.
“Ja!”¯ antwoordt hij op dezelfde onnozele toon als ik.
“Dat is mijn tekst!”¯ zeg ik, nog steeds een beetje in shock. Tom steekt zijn tong uit. Oh I hate him! Nu ja, ik zal er niets aan kunnen veranderen zeker?
‘je moet er het beste van maken’ zou mijn moeder zeggen. Nou, ik ben nu ondertussen oud genoeg om haar raad op te volgen.
De beste oplossing: veranderen van onderwerp!
“ Moeten we hier nog iets doen of gaat die sukkel nog iets zeggen?”¯ perfect, een geheel ander onderwerp!
“Nee, ik denk het niet.”¯
“ Waarom zijn we hier dan nog?”¯ Tom haalt zijn schouders op. Waarom nemen jongens nooit zelf initiatieven? I don’t care, ik ben hier weg!
Ik loop de deur uit en wil naar het einde van de hang lopen, tot iemand op mijn schouder tikt.. Tom, weet ik zo, hij is ook de enige die ik ken… ik ben zielig…
“ Het is de andere kant op.”¯ Ik voel dat hij nu aan het grijnzen is. Wow, wat een mensenkennis! Hij doet niets anders.. Oh heeft mijn korte termijn geheugen mij weer in de steek gelaten, ja! Het is altijd hetzelfde!
Zou dat niet staan in de lijst bij een plastische chirurg: ‘nieuw korte termijn geheugen’ of ‘nieuwe schaatspartner’ zou ook handig zijn…
Ik draai me om en ja hoor, daar staat Tom te grijnzen. Oh Tom je bent zo voorspelbaar. .

Tom pov:
“OPSTAAN!!”¯ oh nee Bill, je weet dat ik dat haat! Als tweelingbroer is het jouw taak van dat te weten!
“Bill laat mij gerust, ga iemand anders lastig vallen!”¯ wel raar dat Bill mij wakker maakt. Normaal slaapt hij op een zondag, wat het vandaag is, nog langer dan ik. Raar..
“Nee dank u, ik voel mij vereerd, maar ik ben Bill niet,”¯ krijg ik als antwoord. Niet Bill?
Wie maakt er mij anders altijd wakker? Mama kan niet, want ze is er niet… wie? Oh nee
“Iiiiiiii!!”¯
“Goedemorgen morgen!”¯
“oh shit dude, het is zes uur!!”¯
“ Het perfecte uur om op te staan dus. Hoor die vogeltjes buiten fluiten naar jou: ‘Tom kom naar buiten en geef me de restjes van je ontbijt!’ En aangezien ik ferm tegen dierenmishandeling ben en dus zeker tegen het uithongeren van arme vogeltjes, ga jij nu opstaan!”¯ wat een raar mens..
“ Nog vijf minuutjes.”¯ Ik wil me weer goed leggen, maar krijg dan een hele emmer water over mijn hoofd!! What the hell!
“Ik was voorbereid hoor, ik veronderstel dat je nu wel wakker bent?”¯ Raar mens..
“Ja!!!”¯
“Oké, kleed je dan maar om, want we hebben veel te doen!”¯ Ik haat ze, ik haat ze, ik haat z.. “Oh, en doe gemakkelijke kleren aan en daarmee bedoel ik niet zo’n broek van hier tot in … ik ga nu Tokio zeggen, maar dat is een beetje ordinair hé..”¯ ..ZE!
“Maar ik heb geen andere broeken…”¯
“Leen er dan één van je broer, die heeft ten minste een normale maat! Niet dat ik me, voor dat ik naar hier kwam, heb verdiept in jullie leven, het is gewoon iets wat iedereen weet.”¯ Oh nee, niet van Bill! Zijn broeken zijn gewoon ultraklein! “ Niet van Bill!”¯
“ We gaan er dan wel kopen hoor, maar dan moet jij wel doordoen, want anders is het ’s avonds langer doordoen..”¯ Oh die weet niet wat er haar te wachten staat… Tom Kaulitz wakker maken is om miserie vragen. Don’t mess with the Tom!
Dan maar achter een broek zeker, man wat heb ik mezelf aangedaan om hier aan mee te doen… Wacht, waarom doe ik hier weer aan mee?
Ah ja, juist, om mooie meisjes in spannende schaatspakjes te zien, daar doe ik alles voor, zelf een broek van Bill aantrekken. En nu geluidloos in Bill zijn kamer sluipen naar zijn kleerkast gaan en dan een broek kiezen uit zijn oneindige collectie…
Moeilijke keuze..
Hoe vind Bill hier elke ochtend zijn keuze in? Ja, maar die heeft daar een zesde zintuig voor… Maar ik ben zijn tweelingbroer, ik moet toch ook een stukje van dat zintuig hebben zitten? Wat zou Bill aantrekken om te gaan schaatsen? Een trainingsbroek zeker? Het zit gemakkelijk en het is de wijdste broek die hij heeft, dus die wordt het! Nu nog douchen, eten en dan nog een hele dag met haar overleven…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.