Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » and geil again x3 naomt goes hardcore

We lost a dream we never had.

2 jan 2009 - 23:33

775

0

294



and geil again x3 naomt goes hardcore

Bill lacht. "Ja is goed!" zegt hij dan. Ik kijk hem zielig aan. "Wat is er liefje?" vraagt Bill. Ik blijf hem zielig aankijken. Hij tilt me op, ik sla mijn benen om zijn middel. "Ik wil dan ook leren zo'n zuigzoen te geven aangezien ik uitprobeersel ben geweest." zeg ik pruilend. Bill grijnst. "Maar liefje toch, dan loop ik op ene concert met een zuigzoen." zegt Bill evil. "Nou en, ze haten me toch al, en dan laat ik zien dat je van mij bent, dan brandmerk ik je elke keer als het weg is goed?" vraag ik grijnzend. Bill kust me. "Je bent gek weet je dat?" vraagt hij lachend. Ik knik heftig mijn hooft. "Uhu, and I'm fucking proud of it huney." grijns ik. Als ik naar Aya en Tom kijk liggen ze te rollebollen op de bank. Ik voel dat little Bill alweer stijf is en mijn ogen worden groot. "Nu alweer Billy?" grijns ik zacht. Hij knikt geil. Ik haal mijn wenkbrauwen op. "Wanna fuck?" vraag ik geil. Bill knikt, en rent met mij naar de badkamer.

toen ik opmerkte dat bill en elysha weer weg waren wreef ik over toms rstkast en zei ik zwoel : alone again' tom begon te grijnzen als de mutherfucker.'wat is er tommie?'vroeg ik nog altijd even zwoel. 'geil' piepte hij hees waardoor ik een brede grijns kreeg. 'zal ik je daar dan maar van af helpen'lachte ik. hij speelde sexy met zn piering en trok me boven op hem.ik plaatste kusjes in zn nek,op zn rst en op zn buik. met mijn nagels kraste ik over zn rug en hij deed het zelfde.ik kroop weer omhoog en tom keek me verontwaardigd aan. 'dont say it' smeekte hij. 'toomm.' zei ik met een zeik stem. 'wat' 'ik heb geen zin' zuchtte ik vermoeid.

Eenmaal in de badkamer aangekomen zet Bill me neer op de wastafel en kleed zich razendsnel uit. Ik kijk heb goedkeurend aan als hij alleen nog zijn boxer aan heeft. Hij kleed mij ook uit op mijn hipster na. Hij llopt op me af en plaatst lief een kusje op mijn borst. Ik grijns en spring van de wastafel af. Ik zak naar onder en trek Bills boxer voor de 2e keer in korte tijd naar beneden. Ik lik eens over de gehele lengte van zijn lid en ga wer recht staan. Bill grijnst. Hij kust van mijn nek een weg naar onder toe tot hij bij mijn onderbuik aankomt. Hij kijkt me aan en ik knik. Hij doet mijn hipster naar beneden en ik trap hem weg. Bill zet zich weer recht en zet mij wéér op de wastafel. Hij kust me teder. "Ready for hardcore?" vraagt hij geil. "Zeker wel." grijns ik. "Darf ich?" vraagt Bill. "Be my guest." zeg ik met een geile opgehitste toon. Bill streelt zacht en teder mijn liezen. Hij kust me teder en dringt met 2 vingers binnen. Ik schok even en kus Bill dan hartstochtelijk. "Kaulitz, you're making me so horny today." fluister ik. "You're my angel, I love to pleasure you, and i like to fuck!" zegt Bill geil. Bill gaat steeds sneller met zijn vingers en ik voel dat ik bijna kom. Bill emrkt het ook en stopt me te vingeren. "Waarom stop je?" vraag ik verbaasd. "Het beste komt nu liefje." grijnst Bill. Hij zakt naar onder, hij gaat toch niet? En dan voel ik het al. Bills tong streelt zacht over mijn clit heen. OMG nooit gedacht dat dit zo lekker was. Hij likt voorzichtig over mijn hele vagina heen en dringt binnen met zijn tong, my gott, die piercing is nu nog lekkerder. Hij gaat weer uit me en likt heftig verder. Ik kreun luid. Ik schok helemaal en kom gillend klaar, in Bills mond. Ik voel me slap worden en weg glijden, maar Bill komt weer recht staan en houdt me stevig vast. "En, hoe was het?" vraagt Bill benieuwd. "Geweldig liefje." zeg ik grijnzend en hij tongt me. Bill staat nog altijd met een stijve voor me en tilt me weer op. "Ready for hardcore?" vraagt hij zo geil mogelijk. Ik knik snel. Bill dringt binnen en neukt me hard, zo hard ben ik nog nooit genomen. Onder het neuken zoenen we. "Omg Bill, neem me nog een keer zo hard en ik word gek." kreun ik in Bills oor. Hij grijnst en stoot hard verder. Als ik voor de 2e keer kom stoot Bill nog even door. Ik voel hem in me komen en word helemaal warm van binnen. Hijgend zet Bill me weer neer en kust me teder, we hijgen nog even uit en kleden ons aan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.