Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » When summer ends. ~ Fernando Torres. » 08.

When summer ends. ~ Fernando Torres.

8 sep 2010 - 10:28

376

0

204



08.

Avery Corlisto


Paar uur verder zat ik met Milano op een terrasje vlak bij het appartement. Ricardo was op stap met oude vrienden, en Cesc was waarschijnlijk bij Fernando. Zucht. Fernando..
‘Joehoe?!’ Wild slaat Milano met haar handen voor mijn ogen. ‘Huh?’
‘Zit je nou in gedachten bij FerCardo?’ vroeg ze. Ik moest bijna mijn icetea uitspugen en kon mijn lach niet meer inhouden. ‘Ik weet het niet hoor.’ Zei ik toen, serieus, na denkend, met een verscheurend hart. ‘Fernando was je zomerliefde, en Ricardo is je beste vriend.’ Zei ze. ‘Misschien moet ik met Fernando praten?’ bedacht ik me. ‘Oké.’ Zei ze vastbesloten en meteen sleurde ze me van het stoeltje af en liep naar een café. ‘Hoe weet jij dat hij hier is?’ vroeg ik. ‘Omdat Cesc hier ook is.’ Zei ze. Ik rol met mijn ogen en keek om me heen en zag Fernando zitten. Cesc zwaaide maar Fernando keek snel weer de andere kant op. Stilletjes ging ik naast Fernando zitten en Milano naast Cesc. ‘Wat drinken?’ vroeg Cesc. ‘Nee, we hebben al gedronken. Cesc, je moet me nog steeds dat ene ding laten zien.’ Zei ze. ‘Welk ding?’ vroeg hij. Idioot. Milano gaf hem een schop tegen zijn scheenbeen en keek hem boos aan. ‘O, o dat ding!’ snel stond hij op en bleven er nog twee over.

‘Hoe gaat het?’ vroeg hij, spelend met een bier filtje. ‘Prima! Kan niet beter!’ zei ik, en er zat een hoop sarcasme in. ‘Oké, het gaat helemaal niet goed.’ Zucht ik. ‘Wat is er dan?’ vroeg hij. ‘Ik ben..ik..ik ben met Ricardo naar bed geweest.’ Zei ik zacht. ‘Ik wist het.’ Zei hij. ‘Wist wat?’ zei ik verbaasd. ‘Wedden dat hij nu met iemand anders ligt te wippen?’ zei hij. ‘Dat doet hij niet. Ik ken hem al sinds mijn zeventiende.’ Zei ik. ‘Brazilianen.’ Sist Fernando en scheurde het filtje kapot. Ik pakte zijn hand als teken dat hij me moest aankijken. ‘Heb je ruzie met Olalla?’ vroeg ik. ‘Soort van. Ze heeft me het vakantiehuisje uitgezet.’ Zucht hij. ‘Kom.’ Zei ik en trok hem omhoog. ‘Waar heen?’ vroeg hij. ‘Mijn appartement.’ Zei ik, en hield nog steeds zijn hand vast, terwijl we naar mijn appartement liepen. Ik moest hem wel een slaapplaats aanbieden toch?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.