Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » When summer ends. ~ Fernando Torres. » 012.

When summer ends. ~ Fernando Torres.

8 sep 2010 - 10:31

683

0

197



012.

Avery Corlisto



Ik belde Milano op of dit stomme grapje kon stoppen. Ik had dus geen zin om dagen met die uitslover vast te zitten in mijn eigen huis nog wel. Ik pakte mijn mobiel en ging op mijn bed liggen terwijl Fernando ergens door het huis spookte.
‘Milano..-‘ Ik hoorde gegiechel en gesteun en gekreun. ‘Sanchez.’ Zei ze uiteindelijk.
‘Met Avery. Zo te horen ben je druk?’ vroeg ik. ‘Nou. Ik had net een komkommer besteld, en Cesc twee bloemkolen.’ Zei ze. ‘Ben je dronken, Mil?’ vroeg ik. ‘Nee. Nee.-‘ Milano moest weer lachen. ‘Ik ga wel ophangen. Zo te horen ben je nogal “bezig.”ť Doei.’ Zucht ik. ‘Doe - oh my god - i.’ Ik hing op en rolde met mijn ogen. ‘En dat terwijl Ricardo daar is. Iel.’ Zei ik tegen mezelf en pakte mijn badjas en een adidas joggingbroek en een slobber trui en liep naar de badkamer. O ja. Ondergoed. Snel liep ik naar de slaapkamer en pakte ondergoed uit het laatje en keek naar de woonkamer maar zag Nando nergens. Ik haalde mijn schouders op en deed de badkamer deur op slot en deed de douchekraan open en kleedde me uit. Ik poetste mijn tanden en reinigde mijn gezicht en stapte toen onder de warme douche. Heerlijk. Nog snel deed ik de douche radio aan en zong mee met Maria (un dos tres) Ik zeepte mijn haar in met shampoo en zong weer mee. Tot dat ik een jongens stem hoorde in de badkamer die ook aan het mee zingen was. ‘Fernando José Torres Sanz!’ riep ik woest. ‘Avery Corlisto.’ Zei hij neutraal. Ik loerde om het douche gordijn en zag Fernando in zijn boxershort voor de spiegel staan. ‘Hoe kom je binnen!?’ ‘Ik had me verstopt in bad. Dat je niet in bad ging..’ zei hij en trok een pruillip. ‘Ga de badkamer uit!’ riep ik, en wees naar de deur, en kreeg op dat moment shampoo in mijn ogen. ‘Godver.’ Ik zocht via de muur naar een handdoek en wreef snel de shampoo uit mijn ogen. Ik knipperde met mijn ogen maar zag Fernando niet meer staan. Ik zucht vol opluchtig en draaide me om. ‘Hoi.’ Zei Fernando droog. Van schrik drukte ik mezelf tegen de koude muur aan en deed mijn hand voor mijn ogen. ‘Waar ben je mee bezig?’ vroeg ik geërgerd. ‘Ik wou douchen.’ Zei hij en ging onder de kraan staan. ‘Ga weg. Ik was hier eerder.’ Zei ik, en duwde hem weg. Maar hij was te sterk, en het leek wel alsof ik tegen de muur op duwde. ‘Lukt je niet.’ Zei hij, en sloeg zijn armen om me heen. Ik huiverde en wou hem van me af duwen maar hij gaf geen kick. ‘Je hebt nog steeds zo’n mooi lichaam als vorig jaar. Alleen ben je wat groter geworden.’ Zei hij. ‘Fernando!’ Ik spartelde maar hield toen op. Wat heeft het voor een nut? Die kerel leek wel van beton. ‘Goed. Zal ik dan maar je rug doen?’ vroeg hij. ‘Als je maar niet denkt dat ik je zo ga zoenen.’ Zei ik. ‘Dat denk ik niet, dat weet ik.’ Zei hij. Ik stond te koken terwijl Fernando me tegen de muur drukte en mijn armen boven mijn hoofd hield. ‘Ik zei het je toch?’ zei hij, en kuste mijn hals. ‘Niet - doen.’ ‘Zie je wel. Je wilt het wel.’ De kraan liep nog steeds over ons heen, en terwijl hij niet oplette glipte ik onder hem vandaan en pakte een handdoek en rende naar de slaapkamer. ‘Ow. Gaan we verstoppertje spelen?’ zei hij. Ik zucht. ‘Hou op. Fernando.’ Zucht ik. Hij draaide zich om en liep op me af. ‘Met wat?’ vroeg hij. ‘Dit. Ik. Man. Ik kan je niet aanzien, je bent verloofd!’
Fernando keek naar zijn vinger en schoof hem eraf en gooide hem in de hoek. ‘Nu niet meer.’ Zei hij, en legde zijn hand op mijn onderrug en drukte me tegen zich aan. ‘Fernando, ik wil niet dat je problemen krijgt.’ Zei ik. ‘Bij jou krijg ik geen problemen.’ Zei hij, en drukte zijn lippen op de mijne.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.