Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » My second life as a vampire [afgewerkt] » Change outside, but Inside you'll always be the same. You're still Mine

My second life as a vampire [afgewerkt]

9 sep 2010 - 20:06

522

6

523



Change outside, but Inside you'll always be the same. You're still Mine

yeah een nieuw hoofdstuk ;D werd ook wel weer tijd Let me know what ya think (:

Bella (POV)
Dit was één van de dingen in mijn leven waar ik spijt van heb gehad. Linde was nu net als ons gedoemd tot zo'n lang leven. Van mijn eigen keuzes had ik nooit spijt gehad. Dat ik mijn menselijke leven achter gelaten had, mijn oude vrienden verlaten. Mijn moeder had ik nooit meer gezien, maar ik zou haar leven van veraf altijd blijven volgen. Ze was dit jaar 65 geworden. Phil en zij waren nog steeds samen. Charlie was getrouwd met Sue, de moeder van Seth, dus in principe waren Seth, Leah en ik familie nu. Ben en Angela waren getrouwd en hadden samen 2 kinderen. Jessica was met een of andere jongen uit Californië getrouwd en Mike was een echte vrijgezel. Te jong van geest om zich al te binden. Aan dit alles dacht ik allemaal terwijl ik de hand van Linde vasthield. Ik suste haar en vertelde dat alles goed zou komen, terwijl niemand daar zeker van was. Wat voor monster zouden we creëren met Linde. Een gedaanteveranderende vampier? Misschien zou de Volturi komen, dan was het echt afgelopen met mijn familie. Wanhopig keek ik Edward aan. Het zou niet lang meer duren voor Linde wakker werd.

Renesmee (POV)
Ik had het mijn moeder snel vergeven wat ze Linde had aangedaan. Op dit moment had ze geen andere keus gehad, anders waren we er allemaal geweest. Ik keek haar aan terwijl ze in gedachten verzonken haar hand vast hield. Jacob stond naast me met zijn hand om mijn middel geslagen. De tranen kwamen in mijn ogen opwellen en ik gooide me snikkend tegen Jacob's borst. De tranen stroomden er allemaal één voor één uit. Het hart van Linde begon steeds harder te kloppen. Het zou niet lang meer duren nu. Ik maakte me los van Jacob en liep naar het bed toe, ik stuurde mijn moeder weg en pakte zelf de hand van Linde vast. Seth zat aan de andere kant van het bed en keek me verdrietig aan. Ik wist wat hij dacht. Waarschijnlijk dat het leven van linde nu voorbij was. Ze zou het misschien niet halen. Maar diep in mijn hart geloofde ik dat niet.

Eindelijk.
De ogen van Linde gingen langzaam open. En in plaats van de kleur ogen die ik gewend was, waren haar ogen veranderd in een prachtig Paarse kleur. Langzaam keek ze in het rond en daarna draaide ze haar hoofd naar Seth.
'Seth.' Fluisterde ze, terwijl ze met haar hand over zijn gezicht aaide.
'Linde.' Fluisterde hij terug. Ze bleven in elkaars ogen kijken. Zo lang, dat het mij langzaam ging irriteren. Emmet begon te grinniken.
Uiteindelijk begon Linde toch weer te praten, maar alleen tegen Seth.
'Seth, ik ben nu een vampier. Wij zijn gezworen vijanden.'
'Bij Jake en Nessie werkt het toch ook?'
'Oja, Maar wil jij me nog wel zo?' ze keek hem onder haar oogleden aan.
'Ik zou je zelfs nog willen als je in het monster van Loch ness zou veranderen.' En met die woorden pakte hij haar gezicht vast en kuste Linde.'
Emmets gegrinnik werd nu gelach en iedereen keek hem boos aan. Behalve die twee, want ze waren veel te druk met elkaar bezig.


Reacties:

1 2

twinsis
twinsis zei op 16 sep 2010 - 20:35:
Leuk !
snel verder
xx Melis
melding ?


BreakingDawn
BreakingDawn zei op 14 sep 2010 - 17:26:
Dí­t hoofdstuk dus [a]
Nu snap ik het helemaal en mag ik een melding bij een nieuw hoofdstukje?
xx


Merel
Merel zei op 10 sep 2010 - 16:31:
Ahwww
CUTEHEID!
Maar oké
Snel meer?


realMe
realMe zei op 10 sep 2010 - 15:07:
snel meer. please. dit is leuk


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 9 sep 2010 - 20:15:
LEEUEUUUUKKK!!!! Echt cuutee! En leuk dat je hebt vertelt wat er uiteidnelijk is gebeurd met eidereen
SNEL VERDER! Melding?
xxx