Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » good morning huneyss

We lost a dream we never had.

3 jan 2009 - 2:07

790

0

318



good morning huneyss

De volgende ochtend schrik ik wakker door dezelfde nachtmerrie. Kwaad laat ik mezelf weer vallen. Alles irriteerd me nu al. Ik sla mijn armen boos over elkaar. "Tisser?" murmelt Bill slaperig. "Niks, chagerijnig." zeg ik nukkig. "Oh." zegt Bill droog. "Hoezo?" vraagt hij dan. "Zelfde nachtmerrie weer." zeg ik nog altijd boos. "Oh meissie toch, laat eht je dag niet verpesten." zegt Bill nuchter. Ik kijk hem kwaad aan. "Jy hebt makkelijk praten!" kaats ik terug. Bill grijnst, hij vind het leuk als ik chagerijnig bent, dan ben ik makkelijk te stangen. "Ikke wel, maar bedankt dat je me wakker maakt mop." grijnst hij. Gillend sta ik op uit het bed en vlieg woest naar beneden. "GRAFZOOI!" schreeuw ik. Ik ga huilend in een stoel zitten. "Graf.." mompel ik zacht.

ik word wakker doordat er een 10 tonner bovenop me ligt en open mijn ogen.
'georg kom fucking van me af nu! gil ik lachend.slaperig opend hij zn ogen : huh ohh ik lig op jouw'merkt hou op. 'gohh slim van je zeg,donder nu maar weer op'
'nee' 'wat nee!'vroeg ik nu verbaasd terwijl ik met alle kracht hem van me af probeerde te duwen wat niet aardig lukte,en ondertussen was georg gewoon weer inslaap gevallen.ik rustte even uit en dacht toen...ik begon hem in zn zij te poken en hij schrok wakker. ik lachte en stapte uit bed.'GRAFZOOI' hoorde ik vanaf de gang en ik liep ELy de trap af achterna.


Aya staat onderaan de trap. "Wat is er gebeurd?" vraagt Aya verbaasd. "Ochtendhumeur, en Bill zit me weer te stangen." snik ik. Aya zucht. "Gezellig, doet ie dat altijd ofzo?" vraagt ze. "Als ik chagerijnig ben wel." zeg ik. Ze gaat op de leuning van de fouteuil zitten en streelt over mijn rug. "Ziek." mompelt ze. Ik knik en zucht in halen. Bill komt naar beneden gestrompelt. "Waarom moest ik dan ook weer zo kut doen." mompel ik tegen mezelf. "Wat zeg je?" varagt Aya me. Ik schud mijn hooft en loop op Bill af. "Sorry, ik wilde niet zo kut doen, en ik heb weer een kut humeur en ik wil de dag neit verpesten en.." Bill legt zijn vinger op mijn lippen. Hij haalt hem eraf en kust me teder. "Ik zat je gewoon te stangen, je hoeft niet altijd sorry te zeggen hoor." zegt Bill lachend. Ik kijk hem droog aan en loop weer naar de stoel waar ik in zat. "Klootzak." zeg ik nog tegen hem, en hij schiet in de lach.


k kon het nie late om ook effe i nde lach te schietten tot me opeens te binnen schoot.. 'waar is tom?' 'hij was op de bank in slapa gevalle'antwoordde bill peinzend. ik knikte en liep het huis door,uiteindelijk vond ik hem op de plee.ik schudde hem doorelkaar en langzaam werd hij wakker. 'Men alleen jij valt dan ook in slaap op de plee sukkel'grijnsde ik gemeen. 'had nie gehoeve als die hobbit niet op mijn plaats had gelegen. 'jha je hebt gelijk'knikte ik. 'wat moest hij bij je?' 'kon nie slape dus kwam hij bij me liggen. ' 'en wat daarna?'vroeg hij terwijl zn ogen spleetjes werden. 'toen gingen we hardcore neuken' zei ik droog 'kom op zeg tom heb een klein beetje vertrouwen in me oke'vervolgde ik mijn verhaal. tom bromde wat en liep langs me heen de keuken in.

Tom loopt mokkend de keuken in. "Ja HALLO WAT MOET DAT! Tom Kaulitz je bent ongelofelijk, je bent niet thuis! Je gaat toch neit zomaar in iemands koelkast zitten! Bill! Zelfde geld voor jou!" roep ik opgewekt. Bye bye ochtendhumeur. De broertjes gaan chagerijnig aan een tafel zitten, my turn! Ik plof tussen ze in op ene stoel. "Chagerijnig, liefje? Ah goshie Tomi, slecht gehumeurd?" vraag ik vrolijk. Ze mompelen allebei iets wat door moet gaan voor 'hou je bek' en laten hun hoofden op de tafel vallen. Aya kijkt me verbaasd aan. "Dit is ritueel hoor. Ben ik vrolijk zijn hun chagerijnig en gebeurd hetzelfde als net alleen dan andersom." roep ik enthousiast. "Ofniet Kaulitz!" grijns ik. "Wat?!" komt er geïrriteerd uit 2 monden. "Jezus laat maar hoor, ik ga wel weer." sis ik quasi-boos. Ik loop nar de bank en onderweg knipoog ik naar Aya die naast me ploft. Na 5 minuten strompelen Kaulitz en Kaulitz weer binnen. "Let op." gebaar ik naar aya die knikt. "Sorry liefje, ochtendhumeur." zegt Bill en hij zoent me. "Ja sorry Ely, we bedoelden het neit zo." zegt Tom nog slaperig. Hij geeft me een knuffel en een kus op mijn wang en ploft dan op een stoel net als Bill.
"Is goed hoor, omdat jullie me moppie's zijn dan he." zeg ik nog altijd vrolijk. Aya schiet in de lach. "Dit gebeurd vaker?" vraagt ze. Ik knik. "Altijd." grijns ik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.