Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Passion [3-shot] » Candy.

Passion [3-shot]

10 sep 2010 - 23:56

666

3

218



Candy.

Okay. Deze 3-shot is heel anders geworden dan mijn idee was. Mijn idee was dus dat ze door zouden gaan emt cheerleaden. En dat doen ze niet. Sorry!

Genietend lig ik naast hem, mijn hoofd op zijn borst, zijn warme armen om me heen. Mijn hand is onder zijn shirt en een vinger tekent allemaal figuurtjes. Ik voel me compleet, ik voel me gelukkig. Totdat ons mooie moment samen wordt verstoord door Tom.
“We beginnen met vijf minuten.”¯ Bill knikt en ik zucht zachtjes. Dan staan we op van de tafel die in de kleedkamer staat. We kijken beiden nog even in de spiegel en dan begeven we ons richting het podium. Gelukkig is het het laatste optreden van de tour en hebben we straks weer zeeën van tijd, net als na de vorige tour, toen ik Bill na een eeuwigheid weer zag.
Bill loopt het podium op met een microfoon in zijn hand. De rest volgt hem. Ze nemen hun posities in en Bill verwelkomt het publiek. Ik kijk mee vanuit de coulissen.
“Dit is een nog niet eerder verschenen nummer, ik heb het samen met een heel bijzonder persoon in mijn leven geschreven. Het heet ‘Mein Liebe’.”¯ Dan zet Gustav in en al gauw vallen Tom en Georg in. Ik zie naast me een microfoon liggen en neem een impulsief besluit. Bill is bezig met het eerste couplet. Als dit afgelopen is val ik in bij het refrein en loop het podium op. Bill kijkt me verbaasd aan en ik glimlach.
Samen zingen we verder, totdat het nummer afgelopen is. Ik zwaai naar het publiek en loop weer van het podium af. Dit was het. Dit was ons nummer. Een grote glimlach van geluk tekent zich af op mijn gezicht. De rest van het optreden gaat in een roes voorbij.
Als het optreden af is gelopen en de jongens ook in de coulissen verdwijnen, steken Tom, Bill en ik automatisch een sigaret op. We spreken altijd met het personeel af dat we dat mogen als het is afgelopen. Eentje maar, niet meer.
“Good work, snoepje!”¯ zegt Gustav plagend. Ik grijns wat.
“Wat the fuck was dat?”¯ vraagt Bill me.
“Ons nummer, dus ik denk, ik zing mee.”¯ Tom kijkt me hoofdschuddend aan.
“Eigen willetje, hé?”¯
“Inderdaad.”¯
“Ik vond het best goed.”¯ zegt Georg vanuit het niets. Gustav valt hem bij. Mijn sigaret, die ondertussen op is, gooi ik in het plastic bekertje waar nog een beetje water inzit. Ik had niet genoeg dorst om het op te drinken. Tom en Bill volgen mijn voorbeeld. Dan lopen we richting de kleedkamers. Iedereen gaat zijn eigen kleedkamer in en ik volg Bill. Deze loopt direct door naar de douche. Ik laat me op de bank zakken en pak een tijdschrift wat op het kleine tafeltje daar ligt.
Op het moment dat de jongens allemaal klaar zijn, gaan ze nog even handtekeningen uitdelen. Ik sta buiten, net naast de deur. Als hiermee ook klaar zijn, lopen we richting de tourbus. Gustav en Georg zoeken hun eigen tourbus op. Wij staan voor die van Tom en Bill nog even een sigaretje te roken.
Onze sigaret is op en ook wij stappen de bus in. De deuren gaan dicht en dan beginnen we te rijden. Tom gaat direct door naar zijn slaapcompartiment. Bill en ik volgen zijn voorbeeld en gaan naar ons slaapcompartiment. Als ik eindelijk Bill voor mezelf heb en we in bed liggen, begint hij weer over mijn actie.
“Het klonk goed.”¯
“Dank je.”¯
“Wil je dat volgende keer weer doen?”¯ Ik bloos in het donker.
“Natuurlijk.”¯ Na een korte stilte hoor ik weer iets van Bill.
“Ik houd van je, Candy Geisharz.”¯
“Ik ook van jou, Bill Kaulmann.”¯ Hij begint wat aan de onderkant van mijn shirtje te rommelen. Ik glimlach. Ik volg zijn voorbeeld, en glijd met mijn hand onder zijn shirt. Hij drukt een kus op mijn kruin. En dan weet ik het zeker. Liefde en het zingen. Dat houdt ons bij elkaar. Dat is onze passie.





* Ik wil jullie eventjes bedanken.
Omdat het belachelijk lang duurde voordat ik een stukje postte.
Omdat de stukjes niet zo lang zijn.
En omdat het toch niet het idee was dat ik in mijn hoofd had.
En dat vergeten jullie gewoon.
Jullie lezen het gewoon.
Jullie zijn geweldig!
Bedankt! <33


Reacties:


BAM
BAM zei op 20 maart 2011 - 20:13:
toch vind ik het heeeeeeeeellllllllllllllleeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllll ge-wel-dig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


jorinloveth
jorinloveth zei op 12 sep 2010 - 19:09:
zo leuk einde x'3
wel jammer dat het al is afgelopen<3


SaarForYou
SaarForYou zei op 11 sep 2010 - 14:38:
Mooi einde ;o

En het boeit mij niet dat het anders was, het is gewoon geweldig :3