Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Okay For A While » Do You Love Me?

Okay For A While

11 sep 2010 - 22:53

797

1

194



Do You Love Me?

Ik keek naar hem, terwijl hij leunde tegen de rand van de brug, kijkend naar het water, zijn armen gekruist onder zijn borst. Ik stond daar, een hand op de rand, naar hem te kijken. Onze stilte was vol onuitgesproken woorden, de stilte, maar toch begreep ik alles. "...El... Hou je van me?" Mompelde hij plotseling, scheurde zijn blik van het water, en in plaats daarvan concentreerde hij op mij, terwijl nieuwsgierigheid danste onder het stille verdriet. Ik ademde in, voordat ik snel antwoorde. "Ik heb het je eerder vertelt. Natuurlijk houdt ik van je.' Zei ik, licht fronsend. Hoe vaak had ik diezelfde zin gezegd, dezelfde woorden, dezelfde letters? En waarom leken ze hem pijn te doen elke keer? Waren zij niet verondersteld om zich te ontdoen van zijn onzekerheid? Waren ze niet verondersteld om een verband te zijn op zijn wonden? Maar waarom niet zij hem helpen ...?

'Nick ... " Mompelde ik opeens, maar het was iets tussen een vraag en een smeek. Hij deed alsof hij me niet hoorde, bleef doorgaan met het kijken naar het water. Altijd dezelfde brug. Ik deed een stap naar hem toe, en aarzelde toen - De laatste keer dat ik hem had aangeraakt op deze brug, had hij me geslagen, wat had geresulteerd in hem van de brug vallend.

Of was het springen geweest?

Ik wist het niet, en ik wilde het niet eens weten. Ik durfde niet om hem te vragen - De woorden 'waarheid' en 'eerlijkheid' hadden nog nooit in zijn woordenboek gestaan. Ik concentreerde zich weer op hem, en merkte de angst op. Ik nam nog een stap in zijn richting, terwijl het verband rond mijn hand uit elkaar werd gescheurd als gevolg van de harde oppervlak van de brug omdat ik hem langs de rand van de brug sleepte . 'Nick'. Herhaalde ik, maar dit keer had het meer reden om te zeggen. Ik ademde in, weer een stapje verder, en nog een, totdat ik hem kon aanraken. Ik stak mijn beschadigde hand uit, legde het op de schouder van Nick, rode druppels die naar beneden viel op zijn witte pak. "Nick, ik vertelde het een keer eerder - We kunnen het door. Er is geen reden om hier terug te keren. " Fluisterde ik, hoewel ik betwijfelde of hij mij had gehoord. En als hij dat deed, zou hij me waarschijnlijk negeren. Weer. 'Alsjeblieft, Nick ... " Ik smeekte, voordat ik het materiaal van zijn pak stevig vastgreep. Uiteindelijk verhuisde hij zijn blik vanaf het water tot aan zijn schouder, waar mijn hand lag. Hij nam het in stilte van zijn schouder, en hield hem stevig vast met zijn eigen hand, zachtjes knijpend. Ik staarde hem aan van onder mijn pet, voordat ik zuchte. 'Je weet toch dat ik van je hou.' Mompelde ik, voordat ik een zachte ruk aan zijn hand gaf, smekend om te gaan - Ik begon de krijsen van de Infected te horen.

''Ik weet het, Ellis. Ik weet het.'


- - -

Ik ademde diep in, schoot omhoog, voordat ik begon te janken omdat iets me tegenhield <i>Hunter! Haal het van me af!</i>. Ik ademde weer, en weer, voordat ik eindelijk kalmeerde. Vervolgens grinnikte ik zachtjes, mijn handpalm tegen mijn voorhoofd. 'Gewoon de dekens, gewoon de dekens..." Mompelde ik, mezelf bevrijdend van de genoemde dekens, en slingerde mijn benen over de rand van het bed, reikend tot mijn voeten langzaam de zachtheid van het tapijt op de vloer raakte. Zorgvuldig stond ik op, rekening houdend met het feit dat als ik stond te snel dat ik dan enorme hoofdpijn zou krijgen, net als die andere keer dat ik een nachtmerrie had gehad als deze. Ik griste snel een kopje van mijn tafel, en liep naar de badkamer. Ik vulde de beker met water, voordat ik pauzerde en in de spiegel keek. Het was een lange tijd geleden dat ik dat had gedaan - De laatste keer raakte ik in paniek omdat ik Nick had gezien.

Het was een leugen.


Ik krabde aan de zijkant van mijn kaak met mijn duim, en maakte een geluid dat tussen een grom en een 'hmph' was. Ik haalde mijn schourders op, en hield het kopje stevig vast. Ik reikte met mijn hand naar de lichtschakelaar, wat me wat tijd kostte in de pikzwarte duisternis. Ik schrok in het plotselinge licht. Ik zuchtte, wandelde terug en deed mijn deur langzaam open. Ik wreef over mijn arm, want het was plotseling koud zonder de warmte van de vloer-verwarmer in de badkamer of de dekens in bed. Ik ging weer op mijn bed zitten, en zette de beker op het tafeltje ernaast. Ik trok de dekens over mijn schoot en bracht mijn knieën tegen mijn borst. Ik staarde alleen maar naar de muur tegenover me, met alle foto's die ik gewoon niet kon verwijderen.

Geen enkele had er geen Nick op staan.


Reacties:


witch
witch zei op 12 sep 2010 - 19:25:

wat kan jij toch mooi schrijven, ik en jaloers!!!
je begrijpt het vast al, super stuk!!!
ga je snel verder?