Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » This is my World. (Justin Bieber,Jonas Brothers & Big time rush.) [AFGELOPEN!!] » He's for the third time uncle.

This is my World. (Justin Bieber,Jonas Brothers & Big time rush.) [AFGELOPEN!!]

12 sep 2010 - 19:38

515

1

274



He's for the third time uncle.

Wat vindt de pa van Justin&Lysse er van dat z'n dochter getrouwd is en 3 kinderen heeft? Nou.. hij vindt het fijn voor der maar heeft het er wel moeilijk mee dat Lysse niet meer z'n kleine meisje is.;)

POV Justin:

"Ja waarom wou je praten?" en ze kijkt geïritteerd aan. "Ja ik krijg het moeilijk, als ik jullie zo zie zitten. en ik weet niet zeker of ik wel de juiste keuze heb gemaakt" "Tja bieber is beetje te laat hé je hebt mij pijn gedaan en cody heeft mij opgevangen en is heel lief voor mij, dus ga maar naar je nieuwe vriendin toe. '' En toen deed ik wat ik nooit van me eigen had verwacht. Ik druk mijn lippen op die van haar. Leen duwt me weg en kijkt me kwaad aan. "Justin Drew Bieber! hoe durf je dit te doen? Jij dumpt mij voor iemand anders en dan ga je mij hier eventjes kussen? Dat werkt zo niet. Doei Bieber." En ze loopt weer terug naar binnen. Ik loop ook naar binnen en ga naast Lysse zitten. Lysse kijkt me even medelevend aan en ook naar Leen. Lysse zucht en grijpt naar der buik. Ik kijk der geschrokken. ''Het is niks.'' Ik knik en staar weer voor me uit. Naar tien minuten begint Lysse te gillen. Joe kijkt der geschrokken aan. ''Lysse wat is er?'' ''Ik..ik..ik.. Me buik.'' Ze begint zwaarder te ademen. Leen kijkt geschrokken op en Cody loopt snel naar der toe. ''Lysse rustig..'' probeert Joe der te kalmeren. ''Lukt..niet.'' Cody gaat naast der staan. ''Adem met mij mee.'' Ze knikt en concentreert zich op z'n ademhaling. Joe staat op. ''Ik ga een dokter halen.'' Ze knik en concentreert zich weer op Cody z'n ademhaling. Ze wordt al wat rustiger. Leen gaat aan de andere kant naast der staan. ''Lysse gaat het weer?'' Ze knikt en Joe komt weer binnen met een dokter. Joe gaat naast der zitten en kijkt Cody dankbaar aan. ''Thanks.'' ''No problem.'' Cody gaat terug naast Leen zitten. De dokter stuurt iedereen naar buiten behalve Joe. Ik ga in de wachtkamer zitten en staar naar de klok. Ik pak m'n telefoon en ga een spel spelen. Ik kijk opnieuw naar de klok en zie dat er al een uur voorbij is. Ik concentreer me weer op me spelletje en maak iedereen af die ik tegen kom. Ik zucht en stop m'n telefoon in m'n zak. Ik kijk opnieuw naar de klok en er is al weer een uur voorbij. Er komt een zuster naar buiten. ''Jullie mogen naar binnen.'' We knikken en staan op. We lopen naar binnen en Leen knuffelt Lysse voorzichtig. ''Gefeliciteerd.'' Ik kijk naar het kleine meisje in der armen en begin te springen. ''Nee Justin ze draagt niet je naam, maar je bent wel peetouder samen met Leen.'' Ik stop met springen. ''Waarom met haar?'' ''Waarom niet, ze is wel een vriendin van me.'' ''Okee.. wat jij wilt.'' Ik loop naar der toe en knuffel der. Lysse grijnst. ''En nu komt er echt geen meer, ik kan het niet meer.'' Joe kijkt der droevig aan. Ze lacht en drukt een kusje op z'n lippen. ''Iloveyou!'' ''Loveyou2.'' en Joe kust der kort terug. ''We zien wel of er nog een komt.'' Joe's ogen beginnen te glinsteren. Weirdo! maarja ze zijn gelukkig! (:


Reacties:


saphira
saphira zei op 13 sep 2010 - 10:06:
Kan best wel een 4e bij!