Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 16

Beautiful Nigtmare (compleet)

13 sep 2010 - 15:04

667

0

232



Hoofdstuk 16

lieve mensjes die mijnn verhaal lezen, sorry dat het zo vreselijk lang heeft geduurd! ik heb nu 9 nieuwe delen voor jullie, ik ga proberen het verhaal af te maken nadat ik deze delen geplaatst heb, maar dat kan nog wel even duren. veel plezier met lezen! xxxxx

De week met Angela is super snel voorbij gegaan, we hebben heel veel geshopt en andere leuke dingen gedaan, maar vandaag moet ze helaas weer terug naar Nederland.
We zijn nu aan het wachten tot Angela moet inchecken en tot ik dus naar huis moet omdat ik niet verder met haar mee mag.
‘’Ik mis je nu al’’ zegt Angela zacht ‘’Ik jou ook! Eindelijk iemand die normaal met me omgaat hier’’ ‘’ik weet zeker dat er vanzelf iemand komt die je als een normaal persoon behandelt, ik denk trouwens dat die persoon al die tijd al bij je in de buurt was’’ ‘’Over wie heb je het?’’ vraag ik verbaasd ‘’Nick Jonas. Ik heb jullie wel horen praten aan de telefoon! En hoe je over hem verteld maakt duidelijk dat je helemaal gek op hem bent’’ ‘’Ang, doe even normaal. Nick en Ik zal nooit wat worden, omdat..’’ ‘’Omdat jij een kind hebt en hij popster is?’’ vult Angela mijn zin aan ‘’Als jullie echt van elkaar houden zal het alles overwinnen’’ ‘’Denk je dat echt?’’ vraag ik zacht ‘’Dat weet ik zeker, probeer het gewoon. Als je het niet probeert weet je het nooit’’ even ben ik er stil van, maar dan realiseer ik me dat ze gelijk heeft. ‘’Bedankt’’ zeg ik en geef haar een knuffel ‘’Graag gedaan, nou, sta op en loop met mij mee naar de incheckbalie’’ zegt ze lachend, ik loop met haar mee en neem afscheid van Angela.
‘’Ik kom snel een keer naar Nederland’’ zeg ik ‘’Afgesproken!’’ we geven elkaar nog een knuffel en lopen dan allebei de kant op waar we heen moeten.
Met de maxi cosi en Sophie erin loop ik terug naar mijn auto, ik zet Sophie erin en ga zelf ook zitten, ik zet Demi Lovato muziek aan en rijd terug naar huis.
Thuis verveel ik me een beetje, iedereen uit de buurt zit nog op school of is op vakantie en Nick, Joe en Kevin zijn er natuurlijk nog niet weer.
Dat maakt het vooral saai hier.
Ik besluit Sophie uit de box te tillen en neem haar mee naar boven om haar kamer wat verder af te maken.
Na een paar uur ben ik er zat van en neem een snelle douche om alle verf weg te spoelen.
‘’Okay, wat nu?’’ vraag ik mezelf hard op af, precies op dat moment gaat mijn telefoon af.
‘’Vaness, met Tyler’’ ‘’Hé Ty’’ ‘’Ik moet je wat vertellen, pap en mam moesten vandaag ja naar zo’n bedrijfding van paps werk?’’ ‘’uhu’’ ‘’Nou, paps baas heeft me net gebeld, de bus waarin ze met zijn allen zaten heeft een ongeluk gehad en pap, mam en nog een paar andere mensen liggen in het ziekenhuis’’ ‘’Wat? Hoe gaat het met ze?’’ ‘’Het gaat met mam beter dan met pap, hij ligt volgens mij in coma. Ik kom er zo aan om je op te halen en dan rijden we naar het ziekenhuis’’ ‘’Okay, tot zo’’ zeg ik en hang op.
Ik pak wat spullen bij elkaar die ik nodig heb voor Sophie en wacht op Tyler, weer gaat mijn telefoon ‘’Met vanessa’’ ‘’Vaness, met Nick!’’ hoor ik aan de andere kant ‘’Hoe gaat het?’’ vraagt hij, ik besluit niks tegen hem te zeggen en zeg zo geloof waardig mogelijk dat het goed gaat ‘’Ik kan aan je horen dat er iets is, wat is er gebeurt?’’ ‘’Mijn ouders hebben een ongeluk gehad en liggen in het ziekenhuis’’ zeg ik zacht ‘’Ik kom gelijk naar je toe!’’ roept Nick ‘’nee, doe nou niet. Je hebt nog optredens’’ ‘’maakt me niet uit, jij bent belangrijker’’ ‘’Nick, ik wil niet dat je komt. Dat kun je alle fans niet aan doen’’ ‘’Vaness, luister. Ik houd van je en ik wil naar je toe, dus ik kom naar je toe. Ik ga gelijk naar het vliegveld dus ik ben vanavond bij je’’ zegt hij en hangt op.
Shit. Dit was dus niet de bedoeling, kon ik maar wat beter acteren dan zou Nick straks niet op het vliegtuig stappen en zijn fans teleurstellen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.