Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 21

Beautiful Nigtmare (compleet)

13 sep 2010 - 15:26

641

0

239



Hoofdstuk 21

‘’Ga je me nog vertellen waarom je van huis bent weg gelopen?’’ vraagt Nick terwijl we op bed liggen in het hotel.
‘’Omdat die Alexander geval bij ons komt wonen en ze van Sophie haar kamer een kantoor wouden maken’’ Zeg ik, Nick zegt niks en speelt met Sophie die tussen ons in ligt.
‘’Je weet toch dat je over een paar dagen wel weer naar huis moet?’’ vraagt hij voorzichtig, ik knik ‘’Ja, en dat doe ik ook wel.. Ik hoop gewoon dat die Alexander dan terug is naar waar hij vandaan komt, geen idee waar dat is trouwens.. Ik hoop iets van China ofzo’’.
‘’Het komt vast wel weer goed, ik denk dat-‘’ nog voor Nick zijn zin af kan maken gaat mijn telefoon, ik neem op ‘’Vanessa, waar hang je uit? Je komt nu meteen naar huis’’ roept ze kwaad ‘’Hoi mam, ook leuk om ja te spreken’’ zeg ik sarcastisch ‘’Waar ben je?’’ dringt ze aan ‘’Amsterdam’’ zeg ik droog ‘’Vanessa, ik heb geen tijd voor jou grappen’’ ‘’Het was geen grap, ik ben met Nick en Sophie naar Amsterdam gegaan’’ zeg ik, ik hoor hoe het gesprek aan de andere kant word overgenomen door Alexander ‘’Wat wil je?’’ vraag ik nu in het engels, omdat het gesprek met mam in het nederlands was ‘’Ik wil dat je naar huis komt, ik weet dat je me haat en dat snap ik ook, maar geef me alsjeblieft een kans’’ ‘’hmm, misschien. Ik zie je wel weer’’ zeg ik en hang op. ‘’Wat zei je moeder toen je vertelde over Amsterdam?’’ ‘’Ze dacht dat ik een grapje maakte’’ ‘’en toen kwam Alexander ineens aan de telefoon’’ maakt Nick mijn zin af, ik knik langzaam ‘’En hij weet dat ik hem haat maar hij wil dat ik hem een kans geef..’’ Nick kijkt me aan met zo’n blik van ‘je weet dat je hem een kans moet geven’ ‘’Jaja, ik weet dat ik geen keuze heb’’ zeg ik voor hij wat kan zeggen ‘’precies’’ zegt hij tevreden.
Ik sta op en leg Sophie in het kinderbed dat in de kamer staat, daarna ga ik in bed liggen en staar naar het plafond.
‘’Slaap lekker’’ zegt Nick en geeft me een kus ‘’welterusten’’ zeg ik en sluit mijn ogen. Ik val gelijk inslaap.

Ik word wakker van een telefoon die over gaat, ik ga recht op zitten en kijk de kamer rond naar een telefoon.
‘’Nick, je telefoon gaat’’ zeg ik zacht, ook hij komt overeind en stapt uit bed om op te nemen, ondertussen til ik Sophie uit het bed en leg haar naast me neer.
‘’Waar ik ben? Dat is een grappig verhaal’’ hoor ik Nick onschuldig zeggen hij gaat naast me op bed liggen en zet de telefoon op speaker, Joe en Kevin zijn te horen aan de andere kant van de lijn.
‘’Nou vertel dat dan maar eens, we willen graag even lachen’’ ‘’Okay, ik ben met Vanessa in Amsterdam’’ zegt Nick, Joe begint gelijk te lachen ‘’Joe, hij meent het’’ hoor ik Kevin tegen Joe zeggen ‘’Waarom?’’ vraagt Kevin. ‘’Leg ik een andere keer wel uit’’ ‘’Ik weet iets beters, vraag dat maar aan mijn moeder’’ roep ik en pak wat kleren uit mijn koffer ‘’ben zo terug’’ zeg ik tegen Nick en loop naar de douche, ik hoor Joe zelfs in de douche nog hyperactief van alles tegen Nick roepen.
‘’En wat nou als je niet op tijd terug bent voor de concerten van volgende weekend?’’ vraagt Kevin, de telefoon staat nog steeds op speaker dus ik kan alles horen ‘’Dat is pas volgende week dan zijn we al lang weer thuis’’ ‘’Dat kan inderdaad maar beter zo zijn’’ hoor ik Kevin Sr op een dreigende toon zeggen.
‘’Busted!’’ roept Joe lachend. Ik stap uit de douche en trek mijn kleren aan, ik loop de kamer weer in en til Sophie uit haar bed.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.