Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 22

Beautiful Nigtmare (compleet)

13 sep 2010 - 15:26

646

0

223



Hoofdstuk 22

Half jaar later.

‘’Vaness?’’ ‘’Nick?’’ ‘’Wil je alsjeblieft mee op tour?’’ vraagt hij met puppyogen, hij heeft het me al heel vaak gevraagd en ik wil ook echt wel mee, maar dan moet ik Sophie heel lang missen en ik moet mam vragen of ze een poos op haar kan passen.
‘’kom mee’’ zeg ik en sta op van de bank en sleur Nick mee hun huis uit ‘’Wat gaan we doen?’’ ‘’mijn moeder vragen of ze een half jaar op Sophie wil passen’’ zeg ik, Nick kijkt me met grote ogen aan en begint dan hyper rond te springen. ‘’oh, zo vet! Ik hoop dat het mag’’ roept hij. We lopen naar binnen waar mam in de keuken zit, ze is trouwens nog steeds samen met Alexander, hij is toch niet zo vreselijk..
Ik vond hem eigenlijk pas aardig toen hij toegaf dat het niet echt nodig was om van Sophie haar kamer een kantoor te maken, Haha!
‘’Mam? We willen je wat vragen’’ zeg ik voorzichtig, bij mijn moeder moet je zulke dingen altijd subtiel brengen, anders gaat het hele verhaal waarschijnlijk niet door. Nick en ik gaan op een stoel zitten tegen over mam, ze kijkt ons vragend aan. ‘’Nou, Nick gaat over een week op tour en ik mag met ze mee’’ zeg ik ‘’Wat leuk! Wat wou je dan vragen?’’ ‘’Nou, ik kan Sophie niet meenemen, kun jij misschien een half jaar op haar passen?’’ vraag ik zo lief mogelijk, ze kijkt van mij naar Nick en weer terug.
‘’Absoluut niet, ten eerste had ik het best willen doen als het een maand was en ten tweede geloof je het toch zeker zelf niet dat jullie nog een half jaar met elkaar zullen volhouden?’’ zegt ze ‘’Wat? Doe even normaal!’’ roep ik boos, Nick sleurt me mee de gang in ‘’Ik praat wel even met je moeder, misschien kunnen we regelen dat Sophie mee kan, dan zorgen we dat er een oppas is enzo’’ zegt hij ‘’Okay?’’ ik knik en geef hem een knuffel, Nick drukt een kus op mijn voorhoofd en loopt de keuken weer in.
Ik haal Sophie uit de box en loop met haar naar de achtertuin, ze kan wel al lopen, maar ze waggelt een beetje en ze valt af en toe.
Best vervelend dat ze nu kan lopen! Ik moet nu echt de hele dag achter haar aan omdat ik anders geen idee heb waar ze heen loopt.
‘’Vaness? Ben jij hier?’’ hoor ik Joe roepen ‘’Ja, ik ben hier. Loop maar door!’’ roep ik terug, Joe komt de tuin in lopen en Sophie waggelt gelijk op hem af.
‘’Hé kleine meid!’’ zegt hij en tilt haar op, Sophie hangt lachend in zijn armen ‘’Ik dacht dat Nick hier wel zou zijn, maar blijkbaar niet?’’ ‘’Jawel, hij praat met mijn moeder’’ zeg ik en begin het verhaal aan hem uit te leggen ‘’Ze denk dat jullie niet nog een half jaar samen zijn?’’ vraagt hij verbaasd ‘’Ik denk dat jullie over een jaar nog steeds samen zullen zijn! Jullie zijn het perfecte stel’’ zegt hij, ik glimlach ‘’Thanks, Joe’’ zeg ik en geef hem een knuffel.
‘’Shit’’ mompel ik en laat Joe los, Sophie loop naar de schuttingdeur die nog een stukje open staat en loopt de oprit op.
Ik ren snel naar haar toe en til haar op, de schutting doe ik meteen goed dicht zodat het niet nog een keer gebeurt.
‘’Gelukt!’’ roept Nick die naar buiten rent ‘’Je mag mee! En je moeder past op Sophie!’’ roept hij ‘’Echt? Ah! Vet’’ roep ik ‘’Vaness gaat mee-hee’’ zingt Joe de hele tijd ‘’Dankjewel! Je bent de beste’’ zeg ik tegen mam die in de deur opening staat ‘’het is al goed, ik had het niet moeten zeggen over jou en Nick, en ik houd net zo veel van Sophie als jij. Ik zou helemaal gek zijn als ik niet op haar wilde passen’’ zegt ze lachend.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.