Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Beautiful Nigtmare (compleet) » Hoofdstuk 23

Beautiful Nigtmare (compleet)

13 sep 2010 - 15:26

544

0

241



Hoofdstuk 23

‘’Ik ben zo blij dat je mee gaat! Ik had het echt geen half jaar zonder jou volgehouden!’’ zegt Nick terwijl we op zijn bed een film liggen te kijken.
‘’Wat heb je eigenlijk gezegd om mijn moeder over te halen?’’ vraag ik nieuwsgierig ‘’dat ik van jou houd en goed voor je zal zorgen’’ zegt hij met de liefste glimlach die ik ooit heb gezien ‘’en daar is geen woord van gelogen’’ zegt hij en zoent me voorzichtig ‘’Nick, kun je even komen?’’ roept Kevin vanuit de hal ‘’Niet nu’’ roept hij terug ‘’Waarom niet?’’ roept Kevin weer ‘’Omdat ik bezig ben’’ roept Nick weer ‘’Wat kan er belangrijker zijn dan de live chat de we over een half uur hebben’’ ‘’Vanessa’’ roept Nick terug ‘’Dan neem je haar maar mee naar de live chat!’’roept Joe die alles blijkbaar ook gehoord heeft.
‘’Ja! Dat is leuk, dan kan ik je voorstellen aan alle fans!’’ zegt Nick enthousiast ‘’okay dan, waarom ook niet’’ zeg ik, Nick kijkt me blij aan en helpt me overeind. We lopen naar beneden waar Frankie, Joe en Kevin op de trap zitten te wachten ‘’eindelijk!’’ zegt Joe zuchtend, we stappen in de auto en rijden naar het kantoor van een manager ofzo, omdat daar de live chat gehouden word.
Eerst kijk ik een stuk van de chat samen met Frankie en dan later gaat Nick aan de fans vertellen dat hij een vriendin heeft en dan moet ik er bij komen zitten en wat vragen van fans beantwoorden enzo.
Ik heb er best veel zin in, maar ik ben wel bang dat de fans me gaan haten ofzo..
De hele chat duurt iets van een uur en ik heb eigenlijk geen idee wanneer ik moet komen, maar dat zal ik dan wel horen.
‘’Kijk, ik ben echt heel goed in dit spel!’’ zegt Frankie die achter een computer zit en een spel doet met autoracen enzo.

‘’Wij mogen jullie vandaag iets heel speciaals vertellen!’’ zegt Kevin ‘’Inderdaad’’ vult Joe aan, ik zie hoe Nick op staat en naar mij toe loopt.
‘’Klaar?’’ vraagt hij ‘’helemaal!’’ zeg ik, hij pakt mijn hand en net buiten het beeld blijven we staan.
‘’Nick heeft namelijk een vriendin! Haar naam is Vanessa, en ze is hier!’’ roept Joe. Ik ga naast Joe op de bank zitten en aan de andere kant naast mij gaat Nick zitten ‘’Jeetje, de fans worden helemaal gek!’’ fluistert Kevin.
Joe laat me zijn Iphone zien waar alle berichten op staan die binnenkomen.
‘’oh, kijk. Ze vinden je een heel mooi meisje’’ zegt Kevin en laat een bericht zien ‘’Dat is ze zeker!’’ zegt Nick lachend, waardoor er allemaal berichten op het scherm komen als ‘’awh, how cute!’’.
Ik beantwoord een paar vragen, tot de vraag komt die ik al verwachte ‘’Is het waar dat je een dochter hebt? Wie is de vader?’’.
‘’Als je het niet wil beantwoorden moet je het niet doen’’ fluistert Nick ‘’Ik kan het maar beter gelijk uitleggen voor ze een hekel aan me krijgen’’ antwoord ik, Nick pakt mijn hand vast en ik vertel wat er gebeurd is.
De rest van de chat is heel leuk!
Joe belt een paar fans op en er worden heel veel vragen gesteld.
Volgens mij mogen de meeste fans me wel, klinkt misschien arrogant ofzo maar ik heb geen haat berichten gezien!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.