Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » This is my World. (Justin Bieber,Jonas Brothers & Big time rush.) [AFGELOPEN!!] » Don't give up hope.

This is my World. (Justin Bieber,Jonas Brothers & Big time rush.) [AFGELOPEN!!]

14 sep 2010 - 13:59

498

0

229



Don't give up hope.

Lalala, ik ben weer lief! ^^

Justin POV:
~1Week later!~

Lysse ligt nu al 1week en coma en ik geeft de hoop langzaam op. Ik kijk op naar Joe en zie dat ie echt op is. ''Joe, ga slapen joh..'' Joe kijkt me kwaad aan. ''Nee.'' Ik haal m'n schouders op. ''Dan niet, wat jij wilt.'' Ik kijk weer naar Lysse en ben echt bang dat ik m'n zusje voorgoed kwijt ben. Ik zucht en sta op. Joe kijkt me aan. ''Ik ga naar huis ik moet zo een optreden doen.'' Joe knikt begrijpelijk. ''Sucses.'' ''Dankje.'' Ik kijk nog even naar Lysse en loop dan weg. Ik loop naar huis en laat me thuis verveeld op de bank vallen me moeder komt naast me zitten. ''Wat is er jongen?'' ''Mam, ik ben gewoon bang dat Lysse niet meer wakker wordt naar alles dat ze heeft meegemaakt.'' ''Justin, ze is sterk, ze haalt het wel. en jij.. jij moet blijven geloven dat ze wakker zal worden.'' Ik knik en loop naar boven. Ik pak m'n zooi bij elkaar en we gaan naar de zaal. ''Bieber, Bieber.'' ik loop het podium op en begin met 'Never let you go.' naar nog een paar liedjes ga ik weer af en loop ik door naar de auto. Als we thuis zijn loop ik meteen door naar boven en val ik in slaap. Dag in dag uit ben ik bij Lysse en vandaag geef ik de hoop echt op. Ik sta op. ''Sorry, ik.. ik kan het niet meer.'' Ik kijk nog een keer en loop dan naar buiten. Weg van m'n verdriet, weg van me zusje.. weg van de pijn. Ik zucht en loop door naar huis.


Joe POV:
~Nog 1 week later!~

Justin heeft de hoop op gegeven maar ik niet ik kan het niet.. Ik kijk naar Lysse en ik voel gewoon dat ik der terug krijg. Ik sta op en wil de kamer uit lopen. ''Joe..'' Ik draai me om en m'n hart staat even stil. ''Lysse? Lysse!'' Ik loop snel terug naar het bed en neem der in me armen. ''Oh god, ik dacht dat je nooit meer wakker zou worden.'' ''Joe, rustig, ik ben er nog.'' Ik laat der los en kijk der aan. ''Joe, hoe lang ben ik weg geweest?'' ''2weken.'' Ineens kijkt ze me angstig aan. ''Waar is Maudy?'' ''die is bij Danie en Kevin, ze verzorgen haar zolang.'' Ze knikt en ik glimlach. ''Ik hou zo veel van je.'' ''Ik ook van jou Joe, maar ik wil dat je gaat slapen, je ziet er moe uit.'' Ik zucht. ''Ik weet het, maar ik kon het niet.'' ''Daarom wil ik dat je het nu doet, en hier bij mij.'' Ze kleurt rood. Ik glimlach en ze schuift een beetje op. Ik ga naast der liggen en sla m'n arm om der heen. Lysse gaat even met der hand door m'n haar. ''Slaap!'' Ik knik en sluit m'n ogen. ''Ik ben er nog als je wakker wordt.'' fluistert ze en dan volg ik de weg naar dromenland.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.