Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » We never thought that they would love us. {Jonas brothers} » ~ 2

We never thought that they would love us. {Jonas brothers}

15 sep 2010 - 21:56

638

2

226



~ 2

Eerste officele hoofdstuk!

Manon pov ;

Ik loop samen met Samantha de school uit. We lopen het plein af als er een mooie witte limo voor ons stopt. De deur gaat open en Ryan stapt uit.
''Goedemiddag Dames.'' Samantha vliegt hem om z'n nek. ''Rayy.'' Ik zucht en stap in. Ik ga naast Justin zitten en Justin drukt een kusje op m'n lippen.
''Hello Shawty.'' ''Hoi.'' Samantha en Ryan komen ook zitten en de Limo rijdt weg. ''Ohja, Ryan en ik hebben nog wat voor jullie.'' Ik kijk Justin met grote ogen aan.
''Wat?'' Justin tovert 2kaartjes te voorschijn. ''Kaartjes voor de Jonas Brothers.'' Ik kijk Samantha aan en we beginnen te gillen. ''AAAAAAAAAH!'' Ik knuffel Justin zowat plat.
''Dankje dankje. Je bent geweldig.'' Justin lacht en ik probeer de kaartjes te pakken. ''Eerst een kusje.'' Ik druk mijn lippen op die van hem en pak de kaartjes af.
Ik ga weer zitten en geef een kaartje aan Samantha. ''Oh my Jonas, we gaan naar ze toe!'' We kijken elkaar even aan en beginnen weer te gillen.
''Jaja, zo is het genoeg.'' lacht Ryan. De limo stopt en we stappen uit. Overal waar ik kijk staan fans van Justin.
''Snel die je must op.'' Ik zet m'n muts op en Samantha doet het zelfde. We rennen met de jongens naar binnen.
''Oef net op tijd.'' Samantha en ik kijken elkaar aan en beginnen te lachen. ''Dat hebben we nou elke keer.'' vloekt Justin.
''Jussie.. niet zo boos.'' En ik ga met m'n hand door z'n haar. ''He.'' Ik kijk hem aan en ren dan weg. ''Manon, blijf staan!'' ''Neeeee..'' en ik ren verder. Justin is sneller en grijpt me vast. ''Got ya.'' ''Pff..'' Ik draai me om en pak z'n pet. ''Ey'' ''Mag ik hem?'' ''Ja.'' Ik lach en draai me om. Ik huppel terug naar Samantha en Ryan.
Ryan grijnst. ''Mooie pet.'' ''Dankje, net van eene meneer Bieber gestolen.'' Samantha lacht. ''Je bent weird.'' ''I know I know.'' Pattie komt aan gelopen.
''Justin! Omkleden!'' ''Ja!'' Justin loopt met z'n moeder mee en ik huppel naar het podium. ''WTF!'' Samantha komt naast me staan. ''Wat?'' Ik wijs naar de zaal.
''Wow, heftug!'' Ik kijk der aan en knik. ''Kom!'' We lopen terug naar Ryan. Justin komt aangelopen en slaat z'n armen om me middel.
Ik lach en begin dan een gesprek met Samantha over hoe geweldig de Jonas Brothers wel niet zijn. ''Justin Bieber naar het podium.'' Justin laat me los.
Ik volg met Samantha en Ryan Justin naar het podium en blijf aan de zijkant staan. Justin kust me kort en loopt dan het podium op.
Als Justin al even bezig is komt Jaden aan gelopen. ''Jaden!'' Ik knuffel hem kort en Justin begint met Never say never.
Even later moet Jaden ook op en dan is het concert gedaan. Justin en Jaden komen samen af. Justin loopt naar de kleedkamer.
Ik loop met Samantha en Ryan al naar de limo en stap in. Ik laat me achterover vallen en blijf zo liggen. Justin komt binnen en duwt me recht.
Justin gaat zitten en laat mij weer vallen. Ik kijk hem aan en glimlach. ''You're my favorite girl.'' Ik glimlach en Justin kust me.
''Ik heb eigenlijk wel zin in een slaapfeestje.'' lacht Ryan. ''Bij mij thuis?'' grijnst Justin en Ryan knikt. ''Dames?'' ''Ja.'' zeggen Samantha en ik tegelijk.
De limo stopt bij Justin en we stappen met z'n alle uit. We vlogen Justin naar z'n kamer en ik laat me op z'n bed vallen. ''Pff.. ik ben dood!'' Samantha lacht.
''Je praat anders nog wel hoor.'' ''Ik ben een zombie.'' en ik begin te lachen. Zo zijn we nog een aantal uur bezig. ''Ik ga pitten!'' Ik sta op en kruip in Justin's bed.
Ik zie dat Justin naast me komt liggen en Justin slaat z'n armen om me heen. Ik kus hem kort en val dan in slaap.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 16 sep 2010 - 0:32:
:


saphira
saphira zei op 15 sep 2010 - 23:26:
ik wil ook naar een concert van hunnie!