Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Melody's Diary » Deel 8. Op naar Berlijn

Melody's Diary

10 jan 2009 - 10:34

313

1

180



Deel 8. Op naar Berlijn

Nog een gelukkig nieuwjaar, lezers!


~Tijdsprong tot na de examens~

Met trillende handen open ik de 2 enveloppen die door de brievenbus zijn gegooid. Op de voorkanten staan beide keren mijn naam op een etiketje gestampt. De eerste envelop is open en met moeite haal ik het blaadje eruit. Ik vouw het open en begin te lezen. Een gil ontsnapt uit mijn mond en niet veel later komt mijn pleegmoeder de woonkamer in.
"Wat is er, Melody?" Trillerig houd ik het papier omhoog."Ben je geslaagd? Laat eens zien" Ze haalt het papier uit mijn handen en begint het te lezen. "Een 8,6 gemiddeld?" roept ze verbaasd uit. "Maar, Mel, dat is geweldig! Nu krijg je zeker een beurs! Open die andere brief!" Enthousiast gaat mijn pleegmoeder naast me staan terwijl ik de brief open. Mijn ogen schieten over het papier en blijven haken bij 1 zin.

Beste Melody Merla,
Wij, het bestuur van de openbare universiteit Berlin, hebben vernomen dat jij geslaagd bent voor je examens met een gemiddelde van een 8,6. Bij deze bieden wij jou een volledige beurs aan. Je krijgt ook een appartement aangeboden dat huurvrij is en je je gehele studie behoudt. Als je dit aanbod accepteert laat dat dan even weten door ons te bellen. Ook moet je je studiekeuze doorgeven.

Vriendelijke groeten,
Het bestuur van de openbare universiteit Berlin


"Oh mijn god!" gil ik overenthousiast. "Dit is geweldig! Berlijn here I come!!" Ik ren in mijn eentje een paar rondjes door de woonkamer en laat me dan opgelucht op de bank vallen. Ik ga naar Berlijn.
"Ik zou je studie maar eens gaan kiezen"
"Heb ik al gedaan. Ik ga de studie: 'lerarenopleiding Nederlands'"
"Nederlands? Wat wil je daarmee?"
"Lerares Nederlands worden bijvoorbeeld" Ik werp mijn pleegmoeder een droge blik toe. Het kan me niet schelen wat ze van me denkt. Ik ga Nederlands studeren in Berlijn. Of ze het nou wil of niet.


Reacties:


xMusicAngel
xMusicAngel zei op 4 jan 2009 - 13:25:
VERDER!
I LIKE IT!