Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I never believed in love at first sight {Jonas Brothers} » In londen ~11~

I never believed in love at first sight {Jonas Brothers}

16 sep 2010 - 14:25

1129

1

287



In londen ~11~

Hai! Weer 'n nieuw deeltje! Hope you like it! Btw; hoe vinden jullie het liedje? Zelf geschreven!


PoV Brit:
-Tijdsprong, op het vliegveld van Londen-
Ik stond samen met Emma te wachten op het vliegveld. Ze had een grijns op haar gezicht. Ik niet, ik weet niet hoe Em over Nick dacht, maar ik heb eigenlijk geen zin om ook nog maar een dag zonder Joe door te lopen. Zoals vandaag. Men, dit klinkt echt heel arrogant en hebberig. Misschien ga ik op Jessica lijken. Ik schrik al bij de gedachte. Er gaat een rilling door mijn rug. Nog maar een half uur voor we Nederland tegemoet vliegen. Ik kijk weer naar Emma en opeens schiet me wat tebinnen. 'Zeg Em, wat was jij nou eigenlijk van plan om te gaan doen als de broertjes naar Nederland komen?' Emma's grijns word breder. 'Ahh, toen nou Emma, vertel! Ik kan hier niet tegen! En dat weet je!' 'Ja, klopt. Wat als we ze nu meenemen op een vakantie, een vakantie zonder paperazzi, interviews. Een echt vakantie op een rustige plek?' 'Ja dat is wel een goed idee, maar waar halen we die rustige plek vandaan?' 'Ik weet wel een goede plek hoor, en waar ga ik dus niet vertellen. Het moet voor jou ook een verrassing zijn.' Ik vond het een goed idee, Emma heeft altijd goedde ideeen. Ik kan niet wachten! Wat zullen de jongens denken? En Danielle? 'Brit? Brit!' 'Huh wat?' 'O, niks hoor, ik zou hier maar gewoon blijven zitten als ik jou was. Het zit alleen zo dat meneer van Wijk ons nu al drie keer heeft geroepen dat we naar het vliegtuig moeten gaan. Je mag zelf kiezen, hier blijven dagdromen, meneer van Wijk een hart verlamming en een oversterssde vakantie bezorgen en een vliegtuig later pakken, of je komt nu met mij mee.' 'Dat doe ik maar, ik kan jou en Fay moeilijk daar straks op Schiphol op mij laten wachten.' 'Niet dat ik dat zou doen hoor, maarre, komt Fay ons afhalen?' 'Jup.' Ik stond op en liep samen met Emma langs meneer van Wijk heen opweg naar het vliegtuig. Het was wel lief van Fay dat ze ons kwam ophalen. Ze had niet mee gekunt op deze "Engelandreis" omdat haar ouders het geld er niet in hadden willen steken. Wat zal ze jaloers zijn als we haar alles vertellen! Wacht eens even? 'Emmaaaaaaaaaa?' vroeg ik schijnheilig. Emma wist hoe laat het was en stopte haar vingers in haar oren. 'Het is een slecht plan, ik wil het niet horen!' Ik was eigenlijk altijd al een beetje van de slechte ideetjes geweest. Maar dit was toe nog niet zo'n slecht plan. 'Zullen we Fay mee vragen op vakantie?' Emma deed alsof ze diep geschokt was. 'Maar dat is echt een goed plan, je leert!' Emma gaf me een schouder klopje. 'Je leert, meid, je leert.' En toen stoog het vliegtuig op.


PoV Joe:
Ik was afwezig tijdens het interview. Met mijn hooft was ik telkens bij Emma en Brit. Morgen, nog een nacht slapen en ik, Kevin, Danielle en Nick zouden naar hun toe vliegen. En ik zou bij Brit's huis aanbellen, haar bijde ouders zouden tegelijk open doen en ik zou zeggen: Ik kom voor mijn vriendin. Brit zou hun natuurlijk al over mij vertelt hebben en ze zouden me binnen laten. Brit zou de trap afkomen rennen en me omhelzen. En dat zal ik haar een kus geven. Erg,heel erg afwezig. Af en toe vang ik wat verdwaalde woorden op: tour data's, nieuwe songs, prive leven, relatie's. Alle standaard stuff voor een beetje interview op de tv. Want het werd uitgezonden op BBC. Maar dan opeens stoot Kevin me aan. Hij kijkt naar me met een blik van "beantwoord-die-vraag-of-zeg-dat-je-naar-de-wc-moet-ofzo". Éuhm ja, natuurlijk!'antwoord ik, niet wetende waar de vraag uberhaubt over ging. 'Dus dit meisje op deze foto is echt jou vriendin?' ging de interviewer door. Nu pas viel het met op dat er via een beamer een foto in beeld was. Een foto van Jessica en mij po het feest?! Hoe kwamen ze daar nu weer aan? Dat klopt niet! 'Nee! Dat is niet mijn vriendin! Ik zal u alles eens even uitleggen, ik...' De interviewer dook meteen met zijn neus op dit voor hem zo interessante nieuws. Serieus, dude, ga van mijn microfoon af! Maar dat bracht me wel op een idee. 'Ik kan het uitleggen, in een liedje. Mag ik misschien zingen?' 'Ja, natuurlijk.' Natuurlijk mocht het, die gast vond nu alles goed, hij had een primeur. Ik liep naar een klein podiumpje in de hoek van de kamer, een camera volgde me op de voet. 'Mijn vriendin heet Brit...' zei ik daar in de micro, 'en dit is wat ik voor haar voel:' en ik begon met zingen.

I've got a girl on my mind
And something about her seems to be so right
My famous live was in the way
But now it's time for me to say
We'll be oke

I've got to tell you how I feel
Know that I love you, you just seem so real
You gave me wings now we can fly away
But girl when you with me, you're here to stay

I don't wanna let you go
I just want to let you know
You're just three days of my life
But it feels like it's forever, you and I
We'll be alright

I've got to tell you how I feel
Know that I love you, you just seem so real
You gave me wings now we can fly away
But girl when you with me, you're here to stay

One tausand time's
And your still in my heart
One tausand miles
Can't keep us apart

I didn't know
That I missed so much
Every word, every smile,
Every touch

So, I've got to tell you how I feel
Know that I love you, you just seem so real
You gave me wings now we can fly away
But girl when you with me, you're here to stay

You're here to stay
We'll be oke



PoV Brit:
Het vliegtuig landde op schiphol, ik had Fay al zien staan en sleepte Emma ermee naartoe. Baggage kwam later, ik moets echt Fay vertellen wat we de afgelopen dagen hadden meegemaakt. En het kon niet wachten. 'Fay moet je raden wat..' Ze begon al te schreeuwen voor ik de woorden "Jonas Brothers" had uitgesproken. 'Ja ik weet het kijk naar dat scherm!'zei Fay in een adem, ze gebaarde woest met haar armen. Dus ik keek, voordat ik er een tegen mijn hooft kreeg. Op een tv scherm zonden ze BBC uit, het was tenslotte het vliegtuig dat uit Engeland terug kwam. 'Hij zingt een lietje over je!' zei Emma. En nu drong het ook tot mij door. Er was een interview gaande, met HUN. En Joe zong, hij zong het liefste liedje dat ik ooit heb gehoort. Ik kon nu al niet meer wachten tot morgen, want dan waren we weer samen. Ik keek naar Emma en wist gewoon dat ze hetzelfde over Nick dacht.


Reacties:


saphira
saphira zei op 17 sep 2010 - 0:14:
Totale Verlavingggg!