Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Trip to hell! » 37.Enjoy the ride!

Trip to hell!

16 sep 2010 - 17:31

1261

2

308



37.Enjoy the ride!

'Please don't!' Een luide snik verliet je mond terwijl je Tom smekend aankeek. De grijns op zijn gezicht liet je weten dat je hoop tevergeefs was. Met een snelle beweging trok hij je slipje naar beneden, ook zijn boxer moest er aan geloven. Maar hoewel hij alles zo snel deed, bewoog hij zo min mogelijk om Bill niet te wekken. Ruw drukte hij zijn lippen op de jouwe en dwong je om je mond te openen. Huilend probeerde je je te verzetten maar Tom greep je polsen steviger beet waardoor je gedwongen werd hem te gehoorzamen.
'Enjoy the ride, keisha.' Hevig begon je te piepen toen Tom met een vlotte beweging in je gleed. Huilend probeerde je hem van je af te duwen maar niets leek te werken. Je gepiep werd gedempt door Tom's lippen waardoor hij ongestoord zijn gang kon gaan. Huilend sloot je je ogen, dit wou je niet zien. Je wou niet zien hoe Tom genoot terwijl jij hier lag te creperen van de pijn. 'Bill, wordt wakker! Alsjeblieft help me!' Maar Bill sliep vast en het leek dat het nog wel een tijdje zou duren vooraleer hij zou wakker worden. Een golf van walging ging door je heen toen je hoorde hoe Tom met moeite zijn kreunen kon bedwingen.
'Open your eyes Keisha.' Je negeerde Tom volledig, je wou hem je niet nog meer laten vernederen. De vernedering was al erg genoeg. 'Open your eyes Keisha! I want to see your emotions.' Scherpe nagels die in je vel werden gedrukt dwongen je om je ogen te openen. Huilend keek je Tom aan die grijnzend aanstaarde. Het plezier om de macht te hebben straalde van zijn gezicht af.
'Oh God Keisha! You make me so horny with your innocent face.' Een verschrikkelijke pijnscheut ging door je heen toen Tom zich met een ongelooflijke kracht in je ramde.
'Bill!' Luid geschreeuw verliet je mond toen Tom zijn lippen even van de jouwe had gehaald. Hysterisch probeerde je te gillen maar Tom had alweer snel zijn lippen op de jouwe gedrukt. 'Wrong decision, sweetheart.' De gemene grijns van Tom waarschuwde je voor het onheil dat in de lucht hing.
Met ongelooflijk harde stoten ging Tom in en uit je. Je trok je gezicht samen van pijn, nog nooit had je zoiets afschuwelijks gevoeld. Je wou dat het stopte, maar je kon niets doen. Want hoe je je ook probeerde te verzetten, Tom duwde je handen met gemak weg.

'Tom!' Oorverdovend geschreeuw en gegil verstoorde plots bruusk de stilte die er in de kamer hing. Je draaide geschrokken je hoofd naar rechts waar Bill furieus Tom's richting uitkeek. Plots werd Tom hardhandig van je afgeduwd en ontstond er een hevige discussie. Hysterisch geroep weerklonk van beide kanten. Bang drukte je jezelf harder tegen het bed en rolde je jezelf op tot een bolletje, nadat je je slipje terug had opgetrokken. Tom wou je plots bij je haren beetgrijpen maar Bill was hem voor en boog zich over je heen om je te beschermen. Daarna duwde hij Tom met een ongelooflijke kracht achteruit waardoor die bijna uit het bed viel. Maar Tom kon zich al snel herpakken en ging terug overeind zitten op het bed waarna hij Bill woedend aanstaarde. Minuten lang bleef het stil terwijl de tweeling elkaar woedend aanstaarde tot plots de stilte terug werd onderbroken. Tom begon luid dingen naar Bill te schreeuwen, waarop die laatste terug schreeuwde.
Huilend drukte je je handen op je oren om het geluid van de roepende tweeling te verminderen. Doodsbang drukte je je dichter tegen het bed, hopend dat dit snel zou stoppen. Heel je lichaam was hevig aan het trillen van angst, wat wou je ook, je lag midden tussen de tweeling in.

Luid begon je te gillen toen Tom, Bill plots een mep in zijn gezicht gaf. Bill bleef even doodstil staan maar sloeg toen, op een onverwacht moment, recht op Tom's wang. Nog voor je iets kon doen vloog de tweeling elkaar in de haren. Hysterisch gillend probeerde je om van het bed te kruipen, en zo een veiligere plaats te zoeken maar je werd hard aan je enkel terug op het bed getrokken. Oorverdovend begon je te gillen toen Tom zich hard op je benen liet vallen en met een ruwe handbeweging je slipje terug naar beneden wou trekken. Huilend probeerde je weg te komen toen je Tom luid 'Come here fucking slet!' hoorde schreeuwde. Met een ruwe beweging werd je omgedraaid zodat je op je rug lag. Doodsbang keek je Tom aan die je woedend aan keek. 'Please, stop it! I don't want it anymore!' Huilend keek je Tom aan die je met zijn blik bijna dood bliksemde.
Een harde vuistslag in je gezicht deed je in snikken uitbarsten, en hulpeloos probeerde je jezelf te verdedigen tegen Tom.

Plots werd Tom terug van je afgetrokken door Bill, die Tom op een hardhandige manier naar de deur duwde. Huilend en helemaal in paniek kroop je van het bed af, naar het hoekje in de kamer dat het verste aflag van de deur. Daar liet je je tegen de muur glijden en verstopte je je hoofd in je knieën. Hoewel je hevig aan het huilen was, probeerde je jezelf toch onder controle te krijgen.
Een deur die met een harde slag dicht vloog en daarna op slot ging, zorgde ervoor dat je nog meer in paniek raakte. Hulpeloos probeerde je jezelf een beetje heen en weer te wiegen, maar je was te hard in shock om rustig te worden.
Twee zachte handen op je rug, die je naar zich toe trokken deden je opkijken. Meteen verwelkomden de lieve, bruine ogen van Bill je. Je merkte dat Bill een rode wang had van de vuistslag van Tom.
'Ssht, Keisha. It's okay. It's over, he isn't here anymore.' Sussend trok Bill je tegen zich aan. Doodsbang klampte je je aan Bill vast, hopend dat hij je enige bescherming bood. Bill maakte daarvan gebruik om je op te tillen en je terug naar het bed te brengen. Met een zachte plof werd je neergelegd. Huilend beet je bang op je hand om de angst te verminderen. Bill kwam voorzichtig achter je liggen waarna hij het deken over jullie heen trok.

'It's okay Keisha. Calm down. You don't have to be afraid anymore. I'm here with you, I will protect you honey.' Bill trok je dicht tegen zich aan en sloeg zijn arm om je middel. Hij legde zijn hoofd in je nek en fluisterde sussende woordjes tot je een beetje kalmer werd.
'Try to sleep a bit.' 'But what if he comes back.' De paniek in je stem was duidelijk hoorbaar. 'He can't, the door is locked. So calm down and try to sleep a bit.' Zacht drukte Bill een kusje op je kruin waarna hij zijn hoofd neerlegde op het kussen.
Je ademhaling was nog steeds gejaagd en je hartritme was nog steeds niet normaal, maar toch probeerde je om jezelf te kalmeren. 'Hij is er niet meer. Het komt goed, hij kan niet meer naar je toe komen want de deur is op slot. Bill zal je wel beschermen. Doe maar rustig aan, het komt wel goed.' De woorden speelden zich als een cd in je hoofd af, waardoor je na een tijdje toch rustig werd. Wetende dat je op dit moment veilig was en dat Tom niet naar je toe kon komen. En anders zou Bill je wel beschermen. Toch?

De meeste dromen zijn bedrog...Een gezegde dat vaak doelloos wordt gebruikt...Maar hier wel van onschatbare waarde is...

Krijg ik van jullie allemaal weer een reactie bitte?


Reacties:


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 17 sep 2010 - 20:11:
ggrrr!!!!
geef me nu een honkbalknuppel en ik knuppel Tom eens even het ziekennhuis in!!!
ik ben echt pissed erover hoowr!!!
ggrrr!!!!!!!!

en Bill moet ze niet eens zo snel vertrouwen!
hij heeft het haar ook aangedaan.
maar aan de andere kant vind ik het goed dat Bill haar tegen Tom heeft beschermd ook al heeft hij daardoor zelf een paar klappen voor op moeten lopen!

maar maar ben echt MEGA boos op Tom!!
geef me een knuppel ,, laat hem voor me staan ,, IK SLA HEM DOOWD!!


en nu snel verder

xx


4passions
4passions zei op 17 sep 2010 - 17:19:
GRom, ik snap bill niet goed...en Tom ook niet..en keisha ook niet! ik ben boos op hen allemaalXDXD Bill is wel makkelijk lief doen, nadat hij zelf ook meegedaan heeft! Tom, dat is wel vanzelfsprekend dat ik daar boos op ben en Keisha...naww keisha daar kan ik niet boos op zijn want die heeft het zo al te moeilijk, maar ze vertrouwt bill ook wel makkelijk...nuja wat voor keuze heeft ze, toch?

verder? ik hoop dat er eens een zonnige wending komt!
xx