Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » We've found what we need. 2 » chapter 5:

We've found what we need. 2

2 okt 2010 - 15:09

362

4

237



chapter 5:

wowow. Ik had liever eerst Zoé en Shannon gedaan.

Sarah:
De klank van de deurbel sneed als een kreet door het stille huis. Vermoeid liep ik richting de deur, hoe laat zou het zijn? Ik had na die beller geen oog meer dicht gedaan en was voor de tv gaan zitten. Ik was uitgeput, maar ik kon gewoon niet meer slapen. Ik kon niets meer, was dit écht verdriet? Ik had vaker wel een vriendin kwijt geraak, maar geen Zoé. Was al vaker bij mijn 'grote liefde' weggegaan, maar niet bij Jared.
Nog 10 meter, en ik zou de deurknop van de deur opendraaien. Het zonlicht scheen door de kleine kiertjes de gang in, geluiden van de vogels drong al vaag naar binnen, van het leven.
5 meter, zou ik opendoen, of het leven buiten laten staan? Mijn hand bleef trillend boven de deurknop hangen, zou ik proberen mij weer in de wereld te laten zien? Of zou ik terug op de bank gaan zitten, alleen met mijn pijn en angst.
Klik, de deur was open, het felle zonlicht verblindde mijn zicht, maar niet lang genoeg.
Daar, 2 meter hooguit van mij verwijderd stond hij, de schim, herringering, de liefde. Hij.

Jared:
Ik was vroeg vertrokken, had nog een keer mijn haar gedaan maar was halverwege gestopt. Ik zou niet mijn best doen om er goed uit te zien. Ik zou mijn best doen om Jared Leto te zijn.
Ik was nooit bij haar thuis geweest, wist niet hoe ze woonde, ik wist alleen dat ze niet ver van die tramhalte vandaan woonde.
Ik had gezocht, maar gelukkig hadden ze hier een gouden gids, en hoefde je niet goed in Nederlands te zijn om die te ontcijferen, en natuurlijk had je Shannon, die haar adres in mijn handen had gedrukt.
minutenlang stond ik daar in het eerste ochtendlicht, ik keek haar aan. Ik was vergeten hoe mooi ze was, in mijn herringeren was ze geweldig, maar ze was beter dan dat. Ze keek me verwonderd aan, alsof ze niet wist wat ze moest doen.
Ik aarzelde maar deed toch mijn mond open, deze stilte mocht uren duren, maar ik moest iets zeggen. 'Zin om een ritje me de tram te maken?'


Reacties:


xXlienthXx
xXlienthXx zei op 5 juni 2011 - 18:13:
Damn, dit is echt gewoon prachtig!
En 30 Seconds To Mars, waar naar ik al de hele tijd naar aan het luisteren ben maakt het gewoon magisch.

Please, ga snel verder alsjeblieft!


CAC
CAC zei op 18 jan 2011 - 18:03:
Wil je melden als je verder schrijft, er een nieuw hoofdstuk is

Snel verder

Xx


Renesmee
Renesmee zei op 6 jan 2011 - 13:58:
OOOEEEH!!!

SNEL VERDER O:


4passions
4passions zei op 3 okt 2010 - 22:10:
" en natuurlijk had je Shannon, die haar adres in mijn handen had gedrukt."
XD jeej!

Omg ik kan hem zo al zien staanXD ubercute:p

x