Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Lifestyle of the wolves [twilight] » 2.0 meeting edward and bella

Lifestyle of the wolves [twilight]

18 sep 2010 - 14:02

537

1

226



2.0 meeting edward and bella

Op een gegeven ogenblik voelde ik een tik op mijn schouders. ‘Ik weet dat je er niet van houd om te slapen in de auto als we ergens aankomen.’ Mijn moeder glimlachte en wees op het bord wat aan de kant van de weg stond. Het bord meldde de tekst: The city of Forks welcomes you. Here we go.

Na 10 minuten over een asfaltweg te hebben gereden kwamen we bij het huis van Charlie aan. Ik had me in de tussentijd een beetje gefatsoeneerd en wat rond gekeken. Het was een leuk klein huisje en op de oprit stonden zijn politiewagen en een grote rode truck. Charlie stond al buiten en wees ons op de oprit waar een plek nog vrij was voor ons autootje. Ik keek naar het huisje en zag boven bij het raam een jongen staan met bruin haar. Daarnaast kwam een meisje staan waar ik bella in herkende. Ik glimlachte en zwaaide, en een hoofdknik was wat ik terugkreeg. Ik stapte uit de auto en keek rond. Charlie woonde hier mooi, bijna omringd door het bos. Ik was een meisje wat uren rond kon lopen om te denken en graag alleen was. Ik zat hier dus wel op mijn plekje.

Terwijl ik naar de achterkant van de auto liep zag ik dat Bella en de jongen ook al naar beneden waren gekomen. Bella stond naast haar vader en het leek wel of de jongen beschermend achter hun stond. Ik vond hem nogal raar en kreeg van hem ook een rare blik toegeworpen. Charlie kwam naar me toelopen en nam de tas van mijn moeder en mij aan. ‘Dankjewel oom Charlie.’ Ik glimlachte en liep achter hem aan richting Bella en de jongen. ‘Bella, herken je Sandy nog?’ ze knikte even kort. ‘En dit is edward, Bella’s …. Vriendje.’ Charlie kreeg het bijna niet over zijn lippen en zuchtte een keer. Ik keek de jongen met de naam Edward en stak mijn hand uit. ‘aangenaam, ik ben sandy.’ Edward pakte mijn hand aan, gaf een kleine glimlach en liet mijn hand toen weer los. Hij was wel aardig, maar toch had hij iets raars. Weer zag ik een lach op zijn gezicht verschijnen.

Toen de tassen op de logeerkamer stonden, waar mijn moeder en ik samen zouden slapen, kregen we een rondleiding door het huisje. De woonkamer, de keuken, naar boven, bella’s kamer, charlie’s kamer, onze studeerkamer en de badkamer. Heel boeiend was het niet en ik wilde graag naar buiten. Edward was voor de rondleiding al naar huis gegaan dus ik had de tijd om even met bella te praten. ‘Bella, zou je mij ook beetje in Forks rond kunnen leiden?’ ik keek haar vragend aan en ze dacht even na. ‘Ow uhmm.. ja is goed hoor.’ Ze glimlachte even en samen liepen we naar haar rode truck. ‘Deze bak is gaaf!’ ze glimlachte. ‘Dankjewel, die kreeg ik van een vriend van pap toen ik hier kwam wonen. Zijn zoon heeft hem voor me opgeknapt.’ Ik knikte en bekeek de auto. ‘Zullen we dan maar?’ riep Bella die al achter het stuur was geklommen. Ik liep naar de bijrijdersstoel en klom er in. We reden het pad af en de weg op richting Forks.


Reacties:


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 18 sep 2010 - 14:06:
Dat was sneller dan ik had gedacht Ga je weer snel verder?
xxx